Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( περιπατος του εργοτελη στο παγκρητιο :: 12/2/2006 19:56:45) 

Σουτζής και Κακιούζης μονομαχούν στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Τέλειο το έργο

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Εργοτέλης στο Ηράκλειο. Μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα (4-1) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της ανόδου

Επιμέλεια: ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον μόνο για 35 λεπτά. Το γκολ του Ογκουνσότο απλοποίησε τα πράγματα για τους Κρητικούς, που έκαναν σκόνη και θρύψαλα την ευάλωτη άμυνα του Αστέρα. Χωρίς αρχή και τέλος οι φιλοξενούμενοι, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, θύμιζαν σάκο του μποξ, αδύναμοι να αντισταθούν στα ''πυρά'' των αντιπάλων. Όταν μάλιστα στο 42' ο Μελισσάς με σουτ πέτυχε το 2-0, ο Εθνικός Αστέρας πέταξε πετσέτα. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 50' με εύστοχη εκτέλεση του Μαρκόφ (ανατροπή Νατσέφσκι από Γαλάνη) και στο 54' ο Ογκουνσότο με πλασέ αύξησε το δείκτη της διαφοράς (4-0). Η μείωση του σκορ (4-1) από τον Σιαλμά στο 86' δεν ήταν δυνατό να αμβλύνει τις εντυπώσεις. ''Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα και η καλή εμφάνιση'', τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου, ενώ ο Καλέντ Καραμά εμφανώς απογοητευμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του: ''Θα συζητήσω με τον πρόεδρο για να δούμε τι φταίει για την άσχημη εικόνα της ομάδας και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε''. Διαιτήτευσε ο Καρατζάς (Εύβοιας)

EΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα, Μαρκόφ, Κορδονούρης, Κένεντι, Σταυρακάκης, Σουτζής, Κοιλιάρας, Χάγκεν, Nατσέφσκι (86' Τζανετής), Μελισσάς (61' Κεφαλούκος), Ογκουνσότο (77' Σκουλούδης). ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Οικονόμου, Γαλάνης, Χασιώτης, Κακιούζης, Ζουντί, Φερεκίδης (53' Σιαλμάς), Χουζούρης, Ντεμπά, Μήτσης (46' Μουλόπουλος), Ναλιτζής (46' Καμαρά), Βερβάλ.