Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ηττα (0-1) απο την επανομη και προβληματισμος :: 4/1/2006 19:33:03) 

Προσπάθεια του Ουέλινγκτον υπό την πίεση του Κωτσιόπουλου, στο χθεσινό φιλικό.

ΗΤΤΑ (0-1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ηχηρό χαστούκι

Αν η χθεσινή εμφάνιση του Απόλλωνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανομής (0-1) αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, τότε ο Μάκης Κατσαβάκης θα πρέπει να αναθεωρήσει αρκετές από τις απόψεις του για τους παίκτες του

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Εικόνα όπως η χθεσινή, γεννά μόνο απορίες και ερωτηματικά. Ο προπονητής του Απόλλωνα το παραδέχθηκε δηλώνοντας ευθαρσώς πως η εμφάνιση και το αποτέλεσμα αποτελούν ένα ράπισμα προς τους επαγγελματίες παίκτες του, που σνόμπαραν τον αντίπαλο και δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε τα προσχήματα. ''Ελπίζω αυτή η εμφάνιση να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να διδαχθούμε από τα λάθη μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας'', τόνισε ο Κατσαβάκης που ξεκαθάρισε τις απόψεις του για το υλικό της ομάδας. ''Ορισμένοι από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο α' μέρος δεν έχουν θέση στον Απόλλωνα'', είπε και εξέφρασε την ανάγκη μεταγραφών: ''Θέλουμε δύο παίκτες στον κεντρικό άξονα της άμυνας και δύο στην επίθεση''. Για τους παίκτες που ενδέχεται να παραχωρηθούν. ''Εξετάζουμε μόνο την περίπτωση του Πετκάκη, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση''.

ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κομμάτι η Επανομή που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αιφνιδίασε τον Απόλλωνα που ήταν νωχελικός στο α' μέρος και πέτυχε το μοναδικό γκολ με τον έμπειρο Τσορακλίδη στο 12'. Οι Καλαμαριώτες αντέδρασαν στην επανάληψη με την προσθήκη των βασικών, πλην του Κλέιτον που προπονήθηκε μόνος, αλλά σκόνταψε στην οργανωμένη άμυνα της Αναγέννησης. Με τον Απόλλωνα αγωνίστηκε στο α' μέρος και ο μέσος Τάσος Σαλωνίδης που ανήκει στην κυπριακή ΑΠΕ Πιτσιλιάς, που όμως δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Διαιτήτευσε ο Στραντζαλίδης (Παπαδόπουλος, Φρατζέσκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ραντιβόγεβιτς (62' Μπαντής), Μυροφορίδης (41' Πετκάκης), Σαμουηλίδης (41' Μουράφσκι), Παπαδόπουλος (41' Αμπονσά), Καπίας (41' Ιωάννου), Καραμανλής (41' Φυτανίδης), Σαλωνίδης (41' Ορφανός), Παπαδιάς (24' Μπάκανος (41' Καραλιόπουλος), Σπυρόπουλος (41' Παρμαξίδης), Ουέλινγκτον (41' Μουζαουί), Χριστοφορίδης (41' Παπάς).

ΕΠΑΝΟΜΗ: Μαλαμής (41' Παπαθανασίου, 70' Λάτσιος), Κοσμίδης (54' Μέμτσας), Μόσχου (41' Τσιτσιλής), Βαλκάνης (41' Τσερκέζης), Δέλλιος (41' Δημητριάδης), Κύρκος, Ουσταμπασίδης, Χατζηδρόσος (54' Μπουζάς), Τσορακλίδης (41' Τσιτσιλίκας, 68' Μπαλασάς), Κωτσιόπουλος (41' Αντωνιάδης), Κάσης (41' Αρτεμίου).