Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( λαρισα: δανεικος απο την παρι :: 30/1/2006 21:26:52) 

ΛΑΡΙΣΑ: ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙ

Φινάλε με Χέλντερ

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η ενίσχυση της Λάρισας για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου Πορτογάλου, Μαρίνο Χέλντερ, ο οποίος θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα βλέμματα, ωστόσο, συγκεντρώνει η σημερινή αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ακράτητο. Ο Δώνης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σίμο και τον τιμωρημένο Φέρστερ, σε αντίθεση με τον Κυπαρίσση που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο νεοαποκτηθείς Χλωρός.

ΞΑΝΘΗ: Ο Ελπίδιο Σίλβα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στο στόχαστρο των Θρακιωτών, ενώ μια ευχάριστη είδηση περίμενε τον Ματζουράκη στη χθεσινή προπόνηση. Ο τραυματισμός του Παπαδημητρίου δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα δώσει το παρών στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού η επιτροπή εφέσεων απέρριψε το αίτημα των "ερυθρολεύκων", που τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Παπουτσής, που αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ακράτητο.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των πρώτων προημιτελικών. Νίκη Βόλου-ΑΕΚ: Πολατιάν (Πέλλας), Ολυμπιακός-Ξάνθη: Τσίκινης (Μεσσηνίας), Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας: Δαλούκας (Θεσσαλίας).