Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απολυτη ικανοποιηση κατσαβακη, παραπονα ματζουρακη για τη διαιτησια :: 5/2/2006 22:45:34) 

Ο Μάκης Κατσαβάκης πανηγυρίζει με παίκτες και συνεργάτες τη νίκη του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Νίκη "μια κατηγορία"

Η ένταση που επικρατούσε, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ήταν ιδιαίτερα εμφανής καθ' όλη την εβδομάδα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε τη νίκη "μία κατηγορία" και δεν είχε άδικο…

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Οι τρεις βαθμοί και ειδικά με τον τρόπο που κατακτήθηκαν προκάλεσαν ένα ξέσπασμα ενθουσιασμού από τον Σερραίο προπονητή, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το ώριμο παιχνίδι τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. "Παρακολούθησα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, η οποία είχε φρεσκάδα και έπρεπε να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας" τόνισε ο Κατσαβάκης και εξήγησε γιατί είναι σημαντική η νίκη αυτή: "Τα παιδιά το έκαναν, κέρδισαν τις μονομαχίες και βρεθήκαμε να προηγούμαστε 2-0. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα οφσάιντ δεν θα δίναμε στην Ξάνθη δικαίωμα να μπει ξανά στο ματς. Οι τρεις βαθμοί είναι κατά 90% κατηγορία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε για να βρεθούμε ψηλότερα".

ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ για το όριο σωτηρίας, ο Σερραίος τεχνικός είπε: "Υπολογίζεται μεταξύ 27 και 29, αλλά θα εξαρτηθεί από διάφορα αποτελέσματα" και σχολίασε την απόδοση του Καραλιόπουλου: "Έπαιξε ανασταλτικά, έπαιξε μπροστά, σκόραρε, είναι πολύ φιλότιμο παιδί", ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος "άλλο είναι να δίνεις χώρο και άλλο να σταματάς να παίζεις" για να υπεραμυνθεί της επιλογής της ομάδας του να παίξει την κόντρα επίθεση και για τις αλλαγές στις καθυστερήσεις είπε: "Είχε ρυθμό η ομάδα δεν χρειαζόταν αλλαγές".

ΠΑΡΑΠΟΝΑ από τους αμυντικούς του και την αντίδρασή τους στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους, εξέφρασε ο τεχνικός της Ξάνθης Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου. "Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, δεύτεροι στη μπάλα και αργοί. Κάτω από τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, η Καλαμαριά ήταν πιο δυνατή, κυνήγησε τις φάσεις και προηγήθηκε" τόνισε ο ομογενής τεχνικός και αναφέρθηκε στα λάθη της άμυνάς του: "Το πρώτο γκολ είναι πολύ ωραίο, ανεπίτρεπτο για να το δέχεται η ομάδα μου. Έχω να δω παίκτη να περνάει τέσσερις αντιπάλους από το 1970. Στο δεύτερο γκολ έγινε μια τραβέρσα σαράντα μέτρων. Η ομάδα μου δεν έπαιξε μπάλα στο πρώτο μέρος".

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ άφησε το αγωνιστικό και τα έψαλε στον διαιτητή και τους βοηθούς του και αναφέρθηκε στη φάση που ο Αμπονσά σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, αλλά ξέχασε να μιλήσει για τη μη αποβολή του Παπαδημητρίου. "Οι διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν, δεν σημαίνει ότι αν δεν παίζεις δεν θα πάρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε για την ανατροπή, γίναμε καλύτεροι με τις αλλαγές. Ο Αμπονσά κολλάει τη μπάλα με το χέρι, ενώ ο Λαμπριάκος είναι έτοιμος να σκοράρει. Ο ένας επόπτης γελούσε, ενώ ο Σκουφίτσας είναι πολύ ψηλός για να μην το είδε. Ζαλίστηκα με την κάρτα στο 92' στον Λαμπριάκο. Στις καθυστερήσεις έγιναν πέντ αλλαγές και μπήκε οκτώ φορές το φορείο στο γήπεδο, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω. Δεν θα γίνουμε μεγάλοι αν δεν παίζουμε με τις ίδιες συνθήκες. Δεν μειώνω τη νίκη της Καλαμαριάς, της δίνω συγχαρητήρια". Όσο για το νέο προφίλ της ομάδας του είπε: "Οι μεταγραφές τελείωσαν, έφυγαν δυο προσωπικότητες αλλά αυτό δεν αλλάζει. Δεν μειώνουμε αυτούς που έμειναν και όσους ήρθαν, πρέπει να δουλέψουμε. Και πέρσι, που βγήκαμε στην Ευρώπη δεν είχαμε τον Έμερσον".