Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( θα δοκιμαστει :: 9/1/2006 23:39:32) 

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ

Ερχεται Σλοβάκος για τον ΠΑΟΚ

Τα πράγματα στην αναζήτηση του δεξιού μπακ έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν επικίνδυνα για τον ΠΑΟΚ, που αναγκάζεται να καταφύγει και στη λύση των δοκιμών! Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση του Κράιτσικ, μια και το κόστος της μεταγραφής του, φάνηκε μεγάλο για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ (η διοίκησή του εμπιστεύεται συγκεκριμένους μάνατζερ, που απ΄ ότι φαίνεται δεν μπορούν να της λύσουν το πρόβλημα και χάνεται πολύτιμος χρόνος), στην Τούμπα άρχισε να εμφανίζεται ο πανικός. Σήμερα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος αμυντικός της Βάκερ (Β'΄Γερμανίας) Μάρεκ Κοστολάνι για να δοκιμαστεί κι αν ικανοποιήσει τον Γιώργο Κωστίκο, να μείνει στην αναμονή, ώστε αν δεν βρεθεί καλύτερη λύση, να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου. Στο μεταξύ, χθες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ο Σικαμπάλα, μετά από απουσία είκοσι ημερών. Ο Αιγύπτιος θα απολογηθεί σήμερα στη διοίκηση για την καθυστερημένη επιστροφή του και θα αποφασιστεί αν θα του επιβληθεί πρόστιμο ("πρωτόδικα" είχε τιμωρηθεί με 3.000 ευρώ).

ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΙ οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν χθες οργανωμένα και παρακολούθησαν το παιχνίδι κι από τα πρώτα λεπτά ξέσπασαν στα συνηθισμένα συνθήματα κατά του Γιάννη Γούμενου. Τα συνθήματα δυνάμωναν όσο περνούσε η ώρα, ενώ μετά τα 2-0 άρχισαν να έχουν αποδέκτες και τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και στο γκολ της ισοφάρισης, ακούστηκε σύνθημα εναντίον των παικτών!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΩΣΗ, που τον προσέλαβε παραμονές του αγώνα, δεν κατάφερε να διακόψει το σερί του Δημήτρη Ιωάννου. Ο μέσος του Απόλλωνα ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε την Κυριακή, αλλά χθες η κατάστασή του βελτιώθηκε, έπαιξε και έφτασε τις 15 σερί συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει χάσει ούτε ματς…

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ κόντεψαν να έρθουν στο 21΄ ο Αμπονσά και ο Μουράφσκι, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε διπλή ευκαιρία με Μίετσελ και Σαλπιγγίδη. Ο ένας έριξε την ευθύνη στον άλλον για το γεγονός ότι ο Σαλπιγγίδης έμεινε αμαρκάριστος κι έσπευσε να τους χωρίσει ο Κόβατς!

ΠΑΡΕΛΘΟΝ αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Λούκας Μογιάνο. Ο Αργεντίνος μέσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Πανσερραϊκό, όπου είχε δοθεί δανεικός, στην Τούμπα εκτίμησαν πως δεν έχει προοπτική κι έτσι έλυσαν τη συνεργασία τους.