Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στον ολυμπιακο ετοιμαζονται για την προταση στον σπανουδακη :: 8/1/2006 19:20:36) 

Λαγός εναντίον Τουρέ στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη. Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν πολύ να τους δουν συμπαίκτες.

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Το κυνήγι του Λαγού

Εργοστάσιο ταλέντων, ο Ηρακλής. Μετά την ΑΕΚ που χτύπησε την πόρτα των "κυανόλευκων" για τον Παντελή Καπετάνο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, αυτή τη φορά για τον Παναγιώτη Λαγό.

Το όνομα του 21χρονου διεθνή μέσου βρίσκεται εδώ και καιρό στην περίφημη λίστα του Τροντ Σόλιντ, με τον Νορβηγό τεχνικό να ανάβει το πράσινο φως για να κινηθεί η διαδικασία απόκτησής του. Πληροφορίες από τον Πειραιά άλλωστε αναφέρουν ότι οι μεταγραφές και δη ο Λαγός ήταν ένας από τους λόγους που ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν είχε καμία επαφή με τους παίκτες, παρά μόνο με τον Σόλιντ προκειμένου να συζητήσουν -παρουσία και του γενικού αρχηγού Σάββα Θεοδωρίδη- τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Η υπόθεση του Λαγού μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται σε άμεση προτεραιότητα για τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, καθώς θέλουν να προλάβουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον παίκτη του Ηρακλή. ΔΗΛΏΣΕΙΣ μετά το πέρας της συνάντησης εννοείται πως δεν έγιναν, αλλά όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον Ολυμπιακό τις προσεχείς μέρες οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τον νεαρό διεθνή. Την υπόθεση μάλιστα θα αναλάβει ο "συνήθης ύποπτος" για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Γιώργο Σπανουδάκη, για να κλείσουν τη συμφωνία. Παραμένει άγνωστο αν στις προθέσεις του Ολυμπιακού είναι σε περίπτωση συμφωνίας ο Λαγός να κατηφορίσει άμεσα στον Πειραιά ή να παραμείνει στον Ηρακλή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ η υπόθεση του Λαγού βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση μ' αυτήν του Παντελή Καφέ. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή μέσο ετοιμάζοντας πρόταση ανανέωσης για 2,5 ακόμη χρόνια, ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Βεροιώτη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη της Ρόμα και της Ντιναμό Κιέβου.