Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Συνέντευξη-γνώμη

( παοκ: εντονες διαμαρτυριες απο τον γιαννη γκαγκαλουδη :: 12/3/2006 22:17:53) 

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν περισσότερο για τον ΠΑΟΚ χθες στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό.

ΠΑΟΚ: ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ

Παράπονα και ενστάσεις

Έντονα ήταν τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με τον Κολοσσό. Εξοργισμένος ο Γκαγκαλούδης και από την συμπεριφορά των φιλάθλων στο Βενετόκλειο.

"Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Φαίνεται ότι κάποιοι παρεξήγησαν την παρουσία μας εδώ. Δεν ήρθαμε για να ρίξουμε τον Κολοσσό. Σεβόμαστε πολύ αυτή την ομάδα. Αυτή τη συμπεριφορά που συναντήσαμε εδώ δεν την περίμενα", είπε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και συνέχισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που ήρθε εδώ και συνάντησε εχθρική συμπεριφορά. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Φαίνεται, όμως, ότι επειδή έχασε ο Άρης χθες, έπρεπε να χάσουμε κι εμείς. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και όχι εμείς. Στα τελευταία λεπτά σφυρίχτηκαν πολλά περίεργα πράγματα. Είμαι πικραμένος, λόγω συμπεριφοράς οπαδών Κολοσσού".

Ο ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε πως "συγχαρητήρια στον Κολοσσό που συνεχίζει να παλεύει. Θέλουμε την επαρχία στο ελληνικό μπάσκετ. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μας έλειπαν παίκτες που σκοράρουν συνολικά 30 πόντους. Κάναμε πολλά λάθη, δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Καταφέραμε δύο φορές να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά τα δύο συνεχόμενα καλάθια, που πέτυχε Νάκιτς όταν περάσαμε μπροστά, ήταν μαχαιριά για την αμυντική μας ισορροπία. Η διαιτησία δεν είχε τα ίδια κριτήρια. Τελευταία φάση δεν άλλαξε η κατοχή στο κλέψιμο του Σίμονς. Όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο έχουν γίνει μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι δεν επηρέασαν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Συμβαίνουν αυτά στα ελληνικά γήπεδα".

ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΕΛΗΣΕ να καταθέσει στο τέλος ο ΠΑΟΚ για τη φάση του Σίμονς, αλλά οι διαιτητές δεν το επέτρεψαν με την δικαιολογία ότι αυτό έπρεπε να γίνει την ώρα του αγώνα και όχι μετά τη λήξη του.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΥΓΩΛΗΣ δήλωσε: "Ουσιαστικά ξέραμε ότι μετά νίκη του Μακεδονικού, χάσαμε αρκετές από τις ελπίδες μας για παραμονή. Παλέψαμε πολύ σε ένα σκληρό ματς. Νικήσαμε δίκαια και αυτό που βγάλαμε στο γήπεδο, αποδεικνύει ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Το γήπεδό μας είναι εκκλησία, στενοχωριέμαι γι' αυτά που είπε ο Γιάννης".