Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αγνωστες οι προθεσεις για το μελλον του στην τουμπα :: 3/2/2006 20:54:16) 

Απογοητευμένος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

(7) Διπλή ενέργεια

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Φρονώ, λοιπόν, ότι με διπλή ενέργεια πρέπει εσείς να συνδράμετε την κατάσταση, και με το να σώζετε χάρη των Ολυνθίων τις πόλεις τους στέλνοντας στρατιώτες που θα το πραγματοποιήσουν αυτό, και με το να λεηλατείτε τη χώρα του Φιλίππου με πολεμικά πλοία και με άλλον στρατό.

Γρίφος με Σαλπιγγίδη

Αν, όμως, το ένα από αυτά το αμελήσετε, φοβούμαι μήπως μας πάει χαμένη η εκστρατεία· γιατί, αν εσείς μόνο τη χώρα του βλάπτετε, θα το αντέξει αυτό, θα υποτάξει την Όλυνθο και ύστερα θα έλθει στην πατρίδα του και εύκολα θα σας αποκρούσει.

Σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωνε ότι δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, πριν να αισθανθεί τη χαρά ενός τίτλου κι αν κάποια στιγμή το κάνει, θα παίξει σε ομάδα του εξωτερικού με την προϋπόθεση ότι θα θέλει να τον παραχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

Εάν πάλι εσείς στείλετε βοήθεια μόνο στην Όλυνθο, βλέποντας τη χώρα του να μη διατρέχει κανένα κίνδυνο, θα καθίσει εκεί για την πολιορκία και θα παρακολουθεί από κοντά την επιχείρηση, και με τον καιρό θα υποτάξει τους πολιορκημένους.

Με όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, μετά τη χειρονομία σιωπής προς τη Θύρα 4, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα μεταγραφής του το προσεχές καλοκαίρι.

Πρέπει λοιπόν η βοήθεια να είναι μεγάλη και να προσφερθεί με διπλή ενέργεια.

Ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ (και πρώτος σκόρερ του τα τελευταία τρία χρόνια) είναι απογοητευμένος από την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, έστω κι αν δεν έχει εκφράσει ακόμη τάσεις φυγής. Θεωρείται πιθανό να το κάνει, όμως, εφόσον δεν γεφυρωθεί το χάσμα στις σχέσεις του μ' ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ μέρες ο εκπρόσωπός του συναντήθηκε με τον Γιάννη Γούμενο, όχι για να θέσουν θέμα μεταγραφής, αλλά για να συζητήσουν για το οικονομικό, μια και ο Σαλπιγγίδης έχει λαμβάνειν αρκετά. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, τόνισε στον εκπρόσωπό του, αλλά και στον ίδιο ότι "θα μείνει εδώ και δεν πρόκειται να φύγει", αντιλαμβανόμενος ότι ενδεχόμενη σκέψη παραχώρησής του, θα επιδεινώσει και τις δικές του σχέσεις με τον κόσμο. Επισήμως, θέμα μεταγραφής Σαλπιγγίδη δεν τίθεται, ωστόσο αν με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, έρθει το καλοκαίρι πρόταση από το εξωτερικό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απάντηση της ΠΑΕ…