Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Διεθνή :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ανεργία, όπως στη γουαδελούπη :: 27/2/2006 21:26:47) 

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανεργία, όπως στη Γουαδελούπη

Έστησε στα… 6,25μ. το Μαρούσι

1. Δίνεται η συνάρτηση [pic]

"Δράμα στη Δράμα και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΕΤΑΚΗΣ

i) Να βρεθεί το πεδίο ορισμού της F.

Η ανεργία έχει ξεφύγει και καλπάζει", είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος ξεκινώντας την ομιλία του χθες στη Βουλή για την ανεργία των νέων, την οποία χαρακτήρισε ως η "πολιτική θυσία της Ιφιγένειας". Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας… εκτέλεσε από τα 6μ25 το Μαρούσι!

ii) Να μελετηθεί ως προς τη μονοτονία και τα ακρότατα η F.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με ειρωνική διάθεση "καλωσόρισε τον πρωθυπουργό στη Βουλή και του ευχήθηκε καλό 2006", καθώς, όπως είπε, "είναι η πρώτη φορά φέτος που σας βλέπουμε στο κοινοβούλιο".

Η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη έβγαλε…

ΛΥΣΗ

Χαρακτήρισε την Ελλάδα χώρα της ανεργίας, την συνέκρινε με τη Γουαδελούπη, ενώ σε ό,τι αφορά την πολιτική επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η χώρα μας μαζί με την Ζιμπάμπουε και τη Ζάμπια απολαμβάνει την καταδίκη του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας για παραβίαση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

13άρι στα τρίποντα (ευστόχησε σε ένα περισσότερο δίποντο!) και πέρα των δύο πολύτιμων βαθμών της νίκης (87-79), κατόρθωσε να καλύψει οριακά τη διαφορά από την ήττα του α' γύρου.

i) Η συνάρτηση [pic] έχει πεδίο ορισμού το σύνολο [pic].

Τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο να λαμβάνεται η απόφαση της επιστράτευσης με εισήγηση του επικεφαλής του επιτελείου Εθνικής Άμυνας και άφησε αιχμές για "κυβέρνηση συνταγματαρχών".

Ο Νίκος Βετούλας, κορυφαίος των νικητών, σκόραρε κατά ριπάς (23π), μοίραζε ασίστ (8π) στους συμπαίκτες του και το κυριότερο έδινε λύσεις στην επίθεση, όταν το Μαρούσι έγινε απειλητικό.

Για να ορίζεται η F, πρέπει τα άκρα 2, x του ολοκληρώματος να ανήκουν στο ίδιο διάστημα του πεδίου ορισμού της f.

Οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι η κύρια αιτία της διόγκωσης της ανεργίας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, και κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι ενισχύουν την ασυδοσία των εργοδοτών για την αρπαγή του πλούτου.

Έτερος πρωταγωνιστής ο Τεομάν Αλιμπέγκοβιτς, που μετά δύο αγωνιστικές επέστρεψε στη δράση έχοντας το απόλυτο από τα 6μ25.

Άρα, πρέπει [pic], οπότε το πεδίο ορισμού της F είναι το σύνολο [pic].

Ανέφερε πάνω από δέκα μορφές απασχόλησης και υποαπασχόλησης που εφαρμόζει ο κρατικός τομέας, οι οποίες, όπως είπε, εφαρμόστηκαν πρώτη φορά από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Το… ισοσκελές τρίγωνο, κλείνει με τον Ελίας Αγιούσο, ο οποίος χθες ήταν πολύ καλός, χωρίς πολλές προσπάθειες και καλά ποσοστά.

ii) Για [pic] έχουμε: [pic].

"Τα τρία θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων είναι το δικαίωμα στην απεργία, οι συλλογικές συμβάσεις και το οκτάωρο.

«Κλειδί» του αγώνα, το εντυπωσιακό σερί των γηπεδούχων στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου.

Επειδή η F είναι συνεχής στο [pic] και ισχύει [pic] για κάθε [pic], η συνάρτηση F είναι γνησίως αύξουσα στο [pic], οπότε παρουσιάζει ελάχιστο το [pic].

Και τα τρία τα έχετε παραβιάσει και επιχειρείται να τα καταργήσετε", είπε ο Α. Αλαβάνος και ζήτησε νομοθετική παρέμβαση, ώστε να θωρακιστεί το δικαίωμα της απεργίας.

Στο 26' το Μαρούσι μείωσε σε 55-53, όμως ο Αλιμπέγκοβιτς και ένα τρίποντο του Μποσγανά έστειλαν πάλι τους φιλοξενούμενους στα «σχοινιά».

Η πίεση των φιλοξενούμενων, που με φάουλ έστελναν τους παίκτες του Ζευγώλη στις βολές, όχι μόνο δεν είχε θετικά αποτελέσματα αλλά στοίχισε και απώλεια της διαφοράς των επτά πόντων από το πρώτο ματς.