Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Άρθρα :: Σχόλιο

( το γκρίζο που μαυρίζει.... ) 

Το γκρίζο που μαυρίζει…. ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

7.9 Εντολές εισόδου-εξόδου

Η εικόνα με φόντο την εξάμηνη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας με κατηγορώ και για τα του οίκου μας.

Πριν από τις δίκες

Σχεδόν όλα τα προγράμματα υπολογιστή δέχονται κάποια δεδομένα, τα επεξεργάζονται, υπολογίζουν τα αποτελέσματα και τέλος τα εμφανίζουν. Η οργάνωση μιλά για κακομεταχείριση πολιτών από αστυνομικά όργανα, για παραβιάσεις σχετικές με την ελευθερία της έκφρασης και της θρησκείας, ενώ γίνεται λόγος για το δικαίωμα στην κοινωνική θητεία.

ΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τα δεδομένα εισάγονται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του προγράμματος από μία μονάδα εισόδου, για παράδειγμα το πληκτρολόγιο και τα αποτελέσματα γράφονται σε μία μονάδα εξόδου, για παράδειγμα την οθόνη.

@@@ Ποια θα είναι τα διδάγματα της ΕΛΑΣ από την υπόθεση Σορίν;

Πλάι στην ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. - σημαντικό ατού για την Ελλάδα - δύο δίκες στην Αθήνα, της 17Ν και της υπόθεσης Οτζαλάν, καθώς και το περιβόητο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο έρχονται να σκιάσουν τον τόπο.

Η ΓΛΩΣΣΑ υποστηρίζει για την εισαγωγή δεδομένων από το πληκτρολόγιο την εντολή ΔΙΑΒΑΣΕ και για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων την εντολή ΓΡΑΨΕ.

@@@ Ποια ήταν τα διδάγματα από την καθαίρεση του κάποτε υπουργού Δικαιοσύνης, Γ. Κουβελάκη;

Σε μία εποχή κατά την οποία ο επικείμενος νέος πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ενισχύσει τα φαινόμενα που γέννησε η 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

Σύνταξη ΔΙΑΒΑΣΕ λίστα-μεταβλητών Παραδείγματα ΔΙΑΒΑΣΕ Ποσότητα, Τιμή Λειτουργία Η εκτέλεση της εντολής οδηγεί στην είσοδο τιμών από το πληκτρολόγιο και την εκχώρηση τους στις μεταβλητές που αναφέρονται.

@@@ Στα του οίκου μας συνηθίζεται να απορρίπτονται αξιόλογοι άνθρωποι και να επαινούνται αυτοί του χαβαλέ και των τσιτάτων, αυτοί που έχουν περιεχόμενο κενό με καμουφλάζ το παρελθόν τους.

Μία χώρα μικρή, λοιπόν, σαν τη δική μας, κυρίως λόγω της γεωστρατηγικής και γεωγραφικής θέσης της στην περιοχή, θα βρεθεί - έστω και αν δεν το επιδιώκει - στη δίνη του κυκλώνα.

Η εντολή ΔΙΑΒΑΣΕ ακολουθείται πάντοτε από ένα ή περισσότερα ονόματα μεταβλητών.

Συνηθίζεται να απορρίπτονται επιστήμονες, που διαπρέπουν στο εξωτερικό και εδώ δεν τους δέχονται οι δικοί μας "σώφρονες καθηγητές", εδώ στα του οίκου μας.

Για παράδειγμα, θα υποστεί - ίσως σκληρές - οικονομικές συνέπειες από τη διαμάχη ΗΠΑ - Ευρώπη, λόγω του πολέμου από τον οποίο η Ουάσιγκτον επιδιώκει να επιβεβαιώσει και να αναβαθμίσει την παγκόσμια κυριαρχία της.

Αν υπάρχουν περισσότερες από μία μεταβλητές τότε αυτές χωρίζονται με κόμμα (,).

@@@ Εκεί στο Σουδάν, υπάρχει η άλλη εικόνα, που δεν μας αγγίζει ίσως (;), πεθαίνουν εκατόν είκοσι άνθρωποι από την πείνα καθημερινά.

Σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, η Ελλάδα οφείλει να αντιτάξει στοιχειώδη άμυνα επιβίωσης, που δεν μπορεί παρά να στηριχθεί - τουλάχιστον - σε ορισμένους κανόνες που αφορούν στην πατρίδα, στη δημοκρατία και στην κοινωνική δικαιοσύνη.

Κατά την εκτέλεση του προγράμματος η εντολή ΔΙΑΒΑΣΕ διακόπτει την εκτέλεσή του και το πρόγραμμα περιμένει την εισαγωγή από το πληκτρολόγιο τιμών, που θα εκχωρηθούν στις μεταβλητές.

@@@ Η άλλη όψη του Ταγίπ Ερντογάν (δήμαρχος Πόλης), που πρόσφατα τέθηκε έκτος πολιτικής σταδιοδρομίας στην Τουρκία, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Κι αν για τον πρώτο παράγοντα (σωτηρία της Κύπρου, του Αιγαίου και της Θράκης) ή τον τρίτο παράγοντα (στοιχειωδώς δίκαιη κατανομή της "πίτας") υπάρχουν επιχειρήματα ότι "δεν είναι εύκολο να τα καταφέρουμε, αφού ζούμε σ' έναν κόσμο που έχει κρίση και μας επηρεάζει", για τον δεύτερο (τη δημοκρατία) δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

Μετά την ολοκλήρωση της εντολής η εκτέλεση του προγράμματος συνεχίζεται με την επόμενη εντολή.

@@@ Η άλλη εικόνα των ισλαμιστών, απέναντι στην κατάμαυρη των στρατηγών.

Στις δύο δίκες, που αναμένεται να αρχίσουν η μία στις 8 Ιανουαρίου και η άλλη τον Μάρτιο, δεν μπορεί να μείνει η τηλεόραση απ' έξω και, έτσι, κάθε βράδυ στα τηλεοπτικά παράθυρα ο κάθε "αναλυτής" να αραδιάζει το μακρύ του και το κοντό του, συσκοτίζοντας την αλήθεια.

Σύνταξη ΓΡΑΨΕ λίστα-στοιχείων Παραδείγματα ΓΡΑΨΕ `Η τετραγωνική ρίζα του', Α,' είναι: `,ΡΙΖΑ Λειτουργία Χρησιμοποιείται για την εμφάνιση σταθερών τιμών καθώς και των τιμών των μεταβλητών που αναφέρονται στη λίστα.

Οπαδοί του Ερντογάν έδειραν δημοσιογράφο, που η ερώτησή του δεν άρεσε στον δήμαρχο.

Αν, έστω την υστάτη αυτή ώρα, ορισμένοι αντιληφθούν - για μία χώρα σαν την Ελλάδα - τους κινδύνους για τη δημοκρατία από την απαγόρευση της τηλεόρασης, ας μην βρουν ως εύκολη δικαιολογία ότι ο νόμος που πρόσφατα ψηφίσθηκε το απαγορεύει.

Η εντολή ΓΡΑΨΕ έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση τιμών στη μονάδα εξόδου.

Ο πλουραλισμός και η ελευθερία της έκφρασης φαίνεται να ισχύουν μόνο όταν διώκονται οι ίδιοι οι υποστηρικτές του πολιτικού Ισλάμ στην γείτονα.

Οι νόμοι είναι για να υπηρετούν τον λαό, τον πολίτη, τη δημοκρατία και όχι τους λίγους και τον αυταρχισμό!

Συσκευή εξόδου μπορεί να είναι η οθόνη του υπολογιστή, ο εκτυπωτής, βοηθητική μνήμη ή γενικά οποιαδήποτε συσκευή εξόδου έχει οριστεί στο πρόγραμμα.

@@@ Ο υπουργός Παιδείας επισκέφθηκε τη Θράκη και έμεινε ικανοποιημένος.

Για τα παραδείγματα αυτού του κεφαλαίου θεωρούμε ότι η εμφάνιση γίνεται πάντοτε στην οθόνη.

Οι επισκέψεις έχουν γίνει της μόδας στην Δ. Θράκη.

Η λίστα των στοιχείων μπορεί να περιέχει σταθερές τιμές και ονόματα μεταβλητών.

Το θέμα είναι ότι γίνονται μόνο επισκέψεις, άντε και κανένα γήπεδο, κανένα σχολείο και μεγάλα λόγια, όπως "κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα".

Κατά την εκτέλεση του προγράμματος η εντολή ΓΡΑΨΕ προκαλεί την εμφάνιση στην οθόνη των σταθερών τιμών.

Να δούμε την μοίρα μας σαν πραγματικότητα μήπως;

Όταν κάποιο όνομα μεταβλητής περιέχεται στη λίστα τότε αρχικά ανακτάται η τιμή της και στη συνέχεια η τιμή αυτή εμφανίζεται στην οθόνη.

Θα αναφωνούσε ένας Θρακιώτης, μειονοτικός και μη.

Η χρήση της εντολής ΓΡΑΨΕ είναι κυρίως η εμφάνιση μηνυμάτων από τον υπολογιστή, καθώς και αποτελεσμάτων που περιέχονται στις μεταβλητές.

@@@ Η Αμαλία θέλει πραγματικά να ζήσει, είναι τα λόγια των γιατρών. Η εικοσιπεντάχρονη δείχνει το πείσμα της καρδιάς της, ενώ άλλοι αδιαφόρησαν για την ζωή της. Κουράγιο Αμαλία, κουράγιο όσο μπορείς να ακούσεις….