Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο αρης υποδεχεται τον πανιωνιο εχοντας διπλο στοχο :: 6/2/2006 18:40:29) 

Γεμάτο Αλεξάνδρειο θέλει σήμερα ο Άρης, στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το ULEB cup.

Δρόμοι

Η ζωή μέσα στην πρώτη χριστιανική κοινότητα

Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Η πρώτη χριστιανική κοινότητα δημιουργήθηκε στα Ιεροσόλυμα με πυρήνα της τους δώδεκα Αποστόλους.

Αγώνας για την Ευρωλίγκα

Υπάρχει πάντα…

Οι Πράξεις των Αποστόλων περιγράφουν με λιτό τρόπο τη ζωή αυτής της Εκκλησίας:

Οι εξετάσεις που δίνει ο Άρης, μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να μπει στην Ευρωλίγκα ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρέπει όμως να συνεχιστούν. Αρχής γενομένης από τον σημερινό (20.15) δεύτερο αγώνα με τον Πανιώνιο, για τη β' φάση του ULEB Cup. Οι "κίτρινοι" δεν θέλουν απλώς να υπερασπιστούν το 72-70 του πρώτου αγώνα, θέλουν νίκη και γεμάτο Αλεξάνδρειο για να ικανοποιηθούν

… ένας ωμός τρόπος για να βλέπουμε τα πράγματα, ιδιαίτερα στην εποχή μας, όπου όλα είναι μπίζνες.

Γι' αυτούς λοιπόν τους πρώτους χριστιανούς η πίστη τους δεν ήταν μια αφηρημένη διδασκαλία ή μια νοησιαρχική γνώση.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Έναν τέτοιο ωμό τρόπο προτείνει και στην περίπτωση του πολέμου στο Ιράκ ο Κλοντ Σαλάνι, δημοσιογράφος του πρακτορείου Γιουνάιτεντ Πρες.

Ήταν ένα προσωπικό βίωμα του καθενός και όλων μαζί, που μεταμόρφωνε τη ζωή τους σε όλη την έκτασή της.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση γίνεται λόγος πλέον από την οικογένεια του Άρη, για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς.

Αν αυτόν τον πόλεμο τον βλέπαμε σαν μια επιχείρηση, όπως πραγματικά είναι, αν τον λέγαμε με το πραγματικό όνομά του, δηλαδή «Πόλεμος στο Ιράκ Α.Ε.», άραγε πώς θα έπρεπε να σκεφτούν οι μέτοχοι αυτής της επιχείρησης για να δουν αν συμφέρει η επένδυσή τους;

Η ελεύθερη και συνειδητή αποδοχή του κηρύγματος του Χριστού και των Αποστόλων τους έκανε μέλη της κοινωνίας της αγάπης, δηλαδή της Εκκλησίας.

Οι "κίτρινοι" θέλουν σήμερα να κερδίσουν τον Πανιώνιο, να περάσουν στα προημιτελικά του ULEB Cup, παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, ώστε να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα στα "κεντρικά" της Ευρωλίγκας στη Βαρκελόνη.

Το πρώτο…

Ήταν μάλιστα τόσο έντονη η μεταξύ τους αγάπη και ενότητα, που, όπως μας πληροφορεί το παραπάνω κείμενο, είχαν τα πάντα κοινά (κοινοκτημοσύνη).

Δεν είναι τυχαίο, που ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι "πάρα πολύ κρίσιμο για την ομάδα και καλό θα είναι να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο".

… που θα έπρεπε να βάλουν κάτω και να κοιτάξουν είναι ο μελλοντικός ισολογισμός αυτής της εταιρείας. Ακόμα πουλούσαν τα υπάρχοντά τους και με τα χρήματα που συγκεντρώνονταν φρόντιζαν να μην υπάρχει μέσα στην Εκκλησία κανένας φτωχός.

Πλέον οι "κίτρινοι" παίζουν για την Ευρωλίγκα σε όλα τα επίπεδα και θέλουν να παρουσιάσουν μια εικόνα ομάδας, που πληροί 100% όλες τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ενεργητικό: Απελευθέρωση του Ιράκ και εγκατάσταση ενός φιλικού (πελατειακού) δημοκρατικού καθεστώτος.

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα.

Παθητικό: Αν κρίνουμε από παρόμοιες επιχειρήσεις στο παρελθόν, όπως η «Καταιγίδα της Ερήμου Α.Ε.», η δημοκρατία δεν υλοποιήθηκε στο Κουβέιτ, που εξακολουθεί να κυβερνάται από την οικογένεια Αλ-Σάμπαχ.

Ο Μάικ Ουίλκινσον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Ματζόν, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του.

Ενεργητικό: Ένταξη της θυγατρικής εταιρείας «Ελεύθερο Κουρδιστάν Α.Ε.» στην ελεύθερη οικονομία.

"Θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο.

Παθητικό: Η υπόσταση αυτής της εταιρείας αμφισβητείται τόσο από τους Ιρακινούς όσο και από τους Τούρκους.

Μας δίνεται μια ευκαιρία και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Ενεργητικό: Η εταιρεία «Ελεύθερο Ιράκ Α.Ε.» θα δώσει επενδυτικές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις όπως η Κόκα Κόλα, η Μακντόναλντς και άλλες.

Είναι καλό για την ομάδα να περάσει στις "8" καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά και να 'χτίσει' την εικόνα της στην Ευρώπη", τόνισε ο Ράιαν Στακ για τον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο και έκανε και αυτός με τη σειρά του έκκληση στον κόσμο:

Παθητικό: Η χώρα δεν έχει παράδοση δημοκρατίας και ανοιχτής οικονομίας.

"Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ενεργητικό: Χωρίς όπλα μαζικής καταστροφής, ο δικτάτορας δεν θα μπορεί να κάνει «επιθετικές εξαγορές» όπως στο παρελθόν.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι "κλειδί" στη φετινή πορεία μας και πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο.

Παθητικό: Οι ανταγωνιστές της εταιρείας «Πόλεμος στο Ιράκ Α.Ε.», όπως το «Φανατικό Ισλάμ Α.Ε.», θα μπορούσαν να εφαρμόσουν ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα κατατρομοκράτησης των μετόχων.

Έχω πει χιλιάδες φορές ότι είναι με διαφορά οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο και περιμένω να το αποδείξουν για μια ακόμη φορά.

Παρατηρήσεις:…

Μόνο αυτοί ξέρουν να μας δίνουν έξτρα ενέργεια και παράλληλα να κάνουν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων".

… Όλα τα στοιχεία της επιχείρησης «Πόλεμος στο Ιράκ Α.Ε.» δεν είναι γνωστά στους μετόχους. Το διοικητικό συμβούλιό της, δηλαδή ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο, που είναι οι κυριότεροι μέτοχοί της, δεν αποκαλύπτουν αριθμούς. «Είναι αδύνατον να υπολογιστεί το ακριβές κόστος», λέει ο Ράμσφελντ. Υπάρχει κίνδυνος η εταιρεία «Ελεύθερο Ιράκ Α.Ε.» να διαλυθεί σε άλλες μικρότερες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους: «Σιίτες του Νότου Α.Ε.», «Σουνίτες του Κέντρου Α.Ε.» και «Κούρδοι του Βορρά Α.Ε.», εναντίον των οποίων οι Τούρκοι μπορεί να επιχειρήσουν «επιθετική εξαγορά».

Συμπέρασμα:…

… Όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάθετη πτώση την τιμή της μετοχής της μητρικής εταιρείας «Πόλεμος στο Ιράκ Α.Ε.». Μπορεί να έχει στο ενεργητικό της την υποστήριξη από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας, τα πετροδολάρια του Κουβέιτ και τις αμερικανικές επιχειρήσεις Έξον, Μόμπιλ, Νόρθροπ, Μπόινγκ και Ρέιθιον (που κατασκευάζει τους πυραύλους Πάτριοτ), αλλά η αύξηση της τιμής του πετρελαίου από τα 35 στα 50 δολάρια το βαρέλι αναμένεται να ροκανίσει τα ενδεχόμενα κέρδη και να χάσουν οι επενδυτές τα λεφτά τους. (Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Πόλεμος στο Ιράκ Α.Ε.»: George W. Bush, 1600 Pennsylavania Avenue, Washington DC, USA).