Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αλλαγες θεσεων λογω σναουτσνερ :: 9/3/2006 19:37:22) 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ

Οδηγίες για ασκήσεις ευκαμψίας

Μεταθέσεις… άμυνας

Για να έχει το πρόγραμμα ευκαμψίας σου τα καλύτερα αποτελέσματα και να είναι και ευχάριστο, είναι σημαντικό να εκτελείς τις ασκήσεις σωστά και μέχρι το όριο που δεν μπορεί να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Την ύστατη προσπάθεια για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα κάνει σήμερα ο Σνάουτσνερ.

Έχε στο νου σου τα παρακάτω:

Ο Πολωνός αμυντικός, που αντιμετωπίζει τις τρεις τελευταίες εβδομάδες πρόβλημα στη μέση, γυμνάστηκε χθες μόνος του.

- Θα ήταν καλό πριν τις ασκήσεις ευκαμψίας να έκανες λίγο χαλαρό τρέξιμο ή έντονο περπάτημα, ώστε οι μύες σου να ζεσταθούν.

Ακόμη όμως και να τεθεί στη διάθεση του Κωφίδη, το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

- Χρησιμοποίησε ήπιες συνεχείς κινήσεις ή ασκήσεις στις οποίες τεντώνεις το μυ και τον διατηρείς τεντωμένο για κάποια δευτερόλεπτα (10-30).

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Παπαζαχαρίας θα μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Περπερίδης στο αριστερό και οι Κατσαμπής και Σεγκιρί στο κέντρο.

Επανέλαβε 3 φορές την κάθε άσκηση, 2-3 φορές την εβδομάδα.

ΚΑΠΟΙΕΣ πληροφορίες που διοχετεύονται από τα γραφεία της Μίκρας για την υπόθεση Κουχάρσκι χρήζουν μεγαλύτερης έρευνας, για να διαπιστωθεί αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

- Μην υπερβάλλεις!

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι δόθηκαν 100.000 ευρώ στον παίκτη, ως μία κίνηση καλής θέλησης και παράλληλα εστάλη επιστολή ενημέρωσης στην ΟΥΕΦΑ.

- Απόφυγε διατατικές ασκήσεις σε αρθρώσεις οι οποίες είναι ασταθείς, πρησμένες ή μολυσμένες.

Ο Κουχάρσκι όμως χθες δήλωνε άγνοια, τονίζοντας ότι ουδέποτε έλαβε το συγκεκριμένο ποσό.

- Μην πιέζεις μέχρι να νιώσεις πόνο!

Όσον αφορά την επιστολή προς την ΟΥΕΦΑ (αν και με την υπόθεση ασχολείται η ΦΙΦΑ), ακόμη και μέλη της διοίκησης δήλωναν άγνοια.

Η παλιά αντίληψη που έλεγε ότι πρέπει να πιέζεις μέχρι τα όρια του πόνου είναι λάθος. Θα πρέπει να πιέζεις, μέχρι να νιώσεις ότι ο μυς είναι τεντωμένος και να νιώσεις λίγο άβολα. - Μην κρατάς την αναπνοή σου κατά τη διάρκεια των ασκήσεων!