Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( απειλές κατά χάουγκε! :: 24/2/2006 18:56:12) 

ΤΣΕΛΣΙ

Μερικές απλές και ευχάριστες δραστηριότητες

Απειλές κατά Χάουγκε!

Στην καθημερινή ζωή πράγματι υπάρχουν πολλές φυσικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος.

Οι αναμετρήσεις Τσέλσι - Μπαρτσελόνα βλάπτουν σοβαρά τους διαιτητές, και δη τους Νορβηγούς!

Από τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορείς να καταλάβεις ότι πιθανότατα εκτελείς πολύ συχνά στην καθημερινή σου ζωή δραστηριότητες που σε γυμνάζουν.

Πέρσι ήταν ο Άντερς Φρισκ, φέτος ο Τέριε Χάουγκε.

Αν δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, πρέπει να προβληματιστείς και να ξεκινήσεις αμέσως.

Ο Νορβηγός ρέφερι "πλήρωσε" την απόφασή του να αποβάλλει τον Ντελ Όρνο με σωρεία απειλητικών μηνυμάτων από οπαδούς της Τσέλσι, ακόμη και στο επίσημο σάιτ των πρωταθλητών Αγγλίας!

Ας δούμε μερικές χρήσιμες δραστηριότητες.

Η διοίκηση της Τσέλσι καταδίκασε το συμβάν, αφού προηγουμένως ο προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο είχε φροντίσει να "ανάψει τη σπίθα" με τα περί… θεάτρου του Μέσι. Ποδηλασία: Είναι από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες.

ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΕΣΙ…

Για να έχει επίδραση στην προαγωγή της υγείας, θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον σε μέτρια ένταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντιέγκο Μαραντόνα "χρίζει" τον διάδοχό του, αλλά για τον Λιονέλ Μέσι ήταν περισσότερο ενθουσιώδης από ποτέ άλλοτε: Οικιακές εργασίες: Δραστηριότητες όπως το ξεσκόνισμα, το καθάρισμα του σπιτιού έχουν μικρή, αλλά θετική επίδραση στην υγεία. "Έχουν συγκρίνει κατά καιρούς μαζί μου τους Ρικέλμε, Ντ' Αλεσάντρο, Αϊμάρ, Ορτέγκα, Τέβες… Πιο έντονες εργασίες, όπως η μετακίνηση των επίπλων, έχουν περισσότερη συνεισφορά στην προαγωγή της υγείας και ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με άλλες δραστηριότητες παρόμοιας έντασης. Ο Μέσι, όμως, είναι διαφορετικός.

Περπάτημα: Έχει θετική επίδραση, όταν είναι γρήγορο και επαναλαμβάνεται τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Μοιάζει να έχει μια… έκτη ταχύτητα και το παιχνίδι του μοιάζει με το δικό μου", είπε ο "Ντιεγκίτο" για τον 18χρονο Μέσι.

Ώστόσο μικρότεροι περίπατοι μπορούν να έχουν θετική συνεισφορά στην προαγωγή της υγείας, όταν αποτελούν μέρος ενός γενικότερου προγράμματος άσκησης. Η ΙΝΤΕΡ προβάλλει ως φαβορί για την απόκτηση του Μίκαελ Μπάλακ.

Ανέβασμα σκάλας: Για όσους ζουν σε πολυκατοικίες, η χρησιμοποίηση της σκάλας αντί του ανελκυστήρα είναι μια πολύ καλή καθημερινή συνήθεια που μπορεί να βοηθήσει στην προαγωγή της υγείας.

Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport", η πρόταση των "νερατζούρι" στον Γερμανό φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Και κυρίως είναι εφικτή σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βάση. ΔΥΟ "ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ" μέσους κάλεσε στην εθνική Ισπανίας ο Λουίς Αραγονές για το φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού, τον 18χρονο Σεσκ Φάμπρεγκας της Άρσεναλ και τον βραζιλιάνικης καταγωγής Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ. Επίσης, επιστρέφουν οι Γκούτι και Καπδεβίλα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ στους νεαρούς Εμάνουελσον, Μαντούρο (Άγιαξ) και Χοφς (Φέγενορντ) έδωσε ο Μάρκο Βαν Μπάστεν στο φιλικό της εθνικής Ολλανδίας με το Εκουαδόρ.

ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της εθνικής ελπίδων, τους Μπάσα (Λε Μαν), Βούτσινιτς (Λέτσε) και Μπάστα (Ερυθρός Αστέρας), κάλεσε στην ανδρική εθνική Σερβίας&Μαυροβουνίου ο Ίλια Πέτκοβιτς για το φιλικό στην Τυνησία.

ΑΠΟ ΤΟ… ΠΑΡΑΘΥΡΟ επιχειρεί να παίξει στο Μουντιάλ της Γερμανίας ο Πέντρο Εμάνουελ. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Πόρτο, που έχει γεννηθεί στην Αγκόλα, κάλεσε τους ιθύνοντες της αφρικανικής εθνικής να τον εντάξουν στη δύναμή τους!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΥΕΦΑ

Ασφαλής η Ελλάδα

Οι αποκλεισμοί των Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπριζ και Σαχτιόρ από τη συνέχεια του ΟΥΕΦΑ ήταν καλά νέα για την Ελλάδα, σε αντίθεση με τις προκρίσεις των Ζενίτ, Στεάουα, Ραπίντ. Πάντως η 8η ελληνική θέση στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ μόνο με… θαύμα θα απειληθεί φέτος, όπερ σημαίνει πως οι έξι θέσεις (δύο στο Τσάμπιονς λιγκ, τέσσερις στο ΟΥΕΦΑ) θα διατηρηθούν και τη σεζόν 2007-08.

Η αξιολόγηση: 1. Ισπανία (5 ομάδες συνεχίζουν) 68.034, 2. Ιταλία (6) 63.588, 3. Αγγλία (4) 60.629, 4. Γαλλία (4) 49.781, 5. Γερμανία (4) 47.114, 6. Πορτογαλία (1) 43.374, 7. Ολλανδία (2) 41.331, 8. Ελλάδα (0) 32.081, 9. Ρωσία (1) 30.583, 10. Βέλγιο (0) 30.250, 11. Σκοτία (1) 30.125, 12. Ρουμανία (2) 26.790, 13. Ουκρανία (0) 26.600, 14. Τσεχία (0) 26.575, 15. Τουρκία (0) 26.166.