Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προστιμο 7.000 ευρω για το παιχνιδι με τον ηρακλη :: 24/2/2006 20:40:01) 

Επτά χιλιάδες ευρώ θα πληρώσει ο Απόλλων για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η περίοδος της Αναγέννησης

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 7.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Μεταξύ των ιδεών που χαρακτήριζαν αυτή την περίοδο ήταν η ενότητα σώματος και πνεύματος, η σχέση φυσικής υγείας και μάθησης, τα οφέλη της ξεκούρασης και των δραστηριοτήτων αναψυχής για την ανακούφιση από το στρες των διανοητικών εργασιών και της χειρωνακτικής εργασίας.

Ακριβά τα… γούστα

Οι ανθρωπιστές έδωσαν έμφαση στη Φυσική Αγωγή ως μέσο για την αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των νέων, εισάγοντας τη σωματική δραστηριότητα στα σχολεία.

Χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στη διοίκηση του Απόλλωνα για τα υβριστικά συνθήματα που εκφώνησαν οι οπαδοί της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ενώ ο γυμναστής της ομάδας Τάκης Μπασμπανάς τιμωρήθηκε με την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ την κατάκτηση της νίκης θα παραταχθεί σήμερα η δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αιγάλεω (12.00) στο γήπεδο του Ατέρμονα. Ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" Βασίλη Τραϊανόπουλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπάκανο, Χατζηπαναγιώτου, Αλευρά και Ισμαηλίδη.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς - Λάρισας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στην αποστολή της ομάδας Νέων, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, μετέχουν οι εξής παίκτες: Μπαντής, Μασούρας, Χιντζίδης, Λουιζίδης, Τσεμπερίδης, Σαπανίδης, Βελκόπουλος, Πετρόπουλος, Σαμαράς, Λαζαρίδης, Δήμσης, Χριμπάκης, Κορωνάκης, Ζαλώνης, Αποστολάς, Καρεκλάς, Μυροφορίδης, Τριανταφυλλίδης, Αγγελάκης, Τζίκος