Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο μυαλο ο αγωνας της δευτερας :: 14/2/2006 21:19:29) 

Ο Σωκράτης Φυτανίδης θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια λόγω καρτών.

Άσκηση

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Να συζητήσετε το θέμα:

Σε ρυθμούς Ηρακλή η προετοιμασία

Υποστηρίζεται ότι με την ανάπτυξη των μέσων μαζικής επικοινωνίας η πολιτιστική ταυτότητα μιας αναπτυσσόμενης χώρας κινδυνεύει από την πολιτιστική κυριαρχία των αναπτυγμένων χωρών.

Πίσω τους έχουν αφήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις τάξεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Πιστεύετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να συμβάλουν στην αλληλοκατανόηση και στον αλληλοσεβασμό των ατόμων, των ομάδων και των λαών; Οι «κοκκινόμαυροι» ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους και ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε από τους παίκτες ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αν δέχεστε ότι μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο, εργαστείτε ατομικά ή ομαδικά, για να σχεδιάσετε μια ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή που προωθεί την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό των νεαρών ατόμων.

Και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Διαβάστε το απόσπασμα της διπλανής στήλης και απαντήστε στις ερωτήσεις που ακολουθούν:

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και με ανάλογες εμφανίσεις, όπως στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι δεν θα έχουν καμία τύχη.

- Ποιος είναι ο καινούριος ρόλος που καλείται να παίξει ο δάσκαλος στην εποχή μας, κατά την οποία οι νέοι δέχονται έναν καταιγισμό πληροφοριών από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας;

Βασική επιδίωξη του Σερραίου τεχνικού είναι να εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα ώστε να αναρριχηθούν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

- Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα κατάλληλα εφόδια με τα οποία είναι ανάγκη να εξοπλιστεί η νέα γενιά για την καλύτερη χρήση των μέσων αυτών;

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ της επόμενης αποστολής που έχουν οι «κοκκινόμαυροι» είναι πολλές, αλλά το ευχάριστο για τον Κατσαβάκη είναι ότι τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Ο μοναδικός που θα απουσιάσει από τον αγώνα της Δευτέρας είναι ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης, καθώς θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή και Αιγάλεω. Αντίθετα τίθενται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Κλέιτον και Καραμανλής, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Ο Σερραίος τεχνικός θα προπονήσει σήμερα το πρωί όσους αγωνίσθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ το απόγευμα οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι με τη ρουμανική Βάλτσεα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Ραιδεστού.