Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( για την ενδεκαδα :: 9/2/2006 20:39:34) 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

(Α Ελεφάντης."Εξουσία και μέσα μαζικής ενημέρωσης", από τον περιοδικό Τύπο)

Κατέληξε μόνο στην άμυνα

Η τηλεόραση είναι ενδιαφέρουσα και αναγκαία για την εξουσία, διότι μπορεί, αυτή και μόνον αυτή, να αναπαριστά "ζωντανά" όλον τον κόσμο.

Μόνο την αμυντική γραμμή, που αποφάσισε να παρατάξει, αποκάλυψε χθες ο Νίκος Αναστόπουλος.

Τίποτε δε δημιουργεί η ίδια: ούτε τέχνες, ούτε επιστήμες, ούτε γεγονότα, ούτε παραγωγή υλικών αγαθών.

Στην προπόνηση "έπαιξε" με τρεις αμυντικούς μπροστά από τον Μπούτσεκ (άρα δεν εγκαταλείπει το αγαπημένο του 3-5-2) τους Παπαδόπουλο, Ντεκάμπ, Κολτσίδα.

Αναπαριστά όμως τα πάντα.

Οι επιλογές στη μεσαία γραμμή και την επίθεση θα αποκαλυφθούν σήμερα.

Τα στήνει με τον κατάλληλο τρόπο μπροστά στην οθόνη, για να τα δούμε […]

Το πιστοποιητικό μεταγραφής ("μπλε κάρτα") του Σεμπαστιάν Φλόρες, δεν έχει παραληφθεί ακόμη από την ΕΠΟ και αν δεν γίνει ούτε σήμερα, ο Ουρουγουανός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής.

Η σημασία της βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να κατασκευάζει ένα φανταστικό σύμπαν (έναν κόσμο ζωής παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος) που ενώ είναι, όπως κάθε αναπαράσταση, αποσπασματικός και επιλεκτικά συγκροτημένος από θραύσματα της πραγματικότητας, χάρη στη συνέχεια των τηλεοπτικών ροών παρουσιάζεται σαν η πραγματικότητα η ίδια και η αλήθεια της.

ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ επίσημων εγγράφων που θα αφορούν διαπιστωτική πράξη του υφυπουργού Πολιτισμού και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, για το αν κηρύσσονται έκπτωτοι από το αξίωμα του μέλους του δ.σ. του Α.Σ. Άρης, περιμένουν τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη που ταυτόχρονα βρίσκονται και σε διοικητικές θέσεις της ΠΑΕ.

Ωστόσο δεν πρόκειται παρά για μια αναπαράσταση του πραγματικού συναρμολογημένη με βάση τις αξίες, τα μέσα και τις ιδεολογίες εκείνου που ελέγχει τον πομπό, που εκπέμπει το σήμα, εκείνου που ελέγχει το κανάλι και σκοπεύει, τελικά, τον παραλήπτη-κοινό.

Επίσημα δεν έγινε κανένα σχόλιο, ανεπίσημα, όμως, τονίστηκε πως αφενός μεν έχουν δικαίωμα προσφυγής στο συμβούλιο της επικρατείας για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους, αφετέρου δε ότι ο Ερασιτέχνης έχει εκλεγμένα και αναπληρωματικά μέλη που θα αντικαταστήσουν οποιονδήποτε χρειαστεί.