Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ενισχυμενος με ετοιμοπολεμο τον γκεγκ τζενκινς ο ηρακλης :: 26/1/2006 21:03:17) 

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή απηύθυνε ο Σάσα Στεφάνοβιτς, να γεμίσει το Ιβανώφειο.

Εγκατάσταση εφαρμογής

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΓΚΕΓΚ ΤΖΕΝΚΙΝΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα αρχεία ενός πακέτου λογισμικού είναι συνήθως αποθηκευμένα σε συμπιεσμένη μορφή.

Πλήρης στο ντέρμπι

Για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή απαιτείται η διαδικασία εγκατάστασης, κατά την οποία το σύστημα διαβάζει ένα ένα τα αρχεία από το CD-ROM ή από τις δισκέτες και τα αποθηκεύει αποσυμπιεσμένα στο σκληρό δίσκο, όπου δημιουργείται ένας ιδιαίτερος κατάλογος για την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Παρών φώναξε για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη ο Γκρεγκ Τζένκινς, ο οποίος πήρε μέρος κανονικά στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή. Δια του Σάσα Στεφάνοβιτς οι "κυανόλευκοι" καλούν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Setup.exe

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Διαδικασία εγκατάστασης

Ο Γκρεγκ Τζένκινς προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί κάποια ιδιαίτερη ενόχληση στο γόνατο προκαλώντας την ικανοποίηση του Γιούρι Ζντοβτς, που μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

Στα σύγχρονα περιβάλλοντα μικροϋπολογιστών αυτή η διαδικασία είναι τυποποιημένη και πραγματοποιείται αυτόματα με συγκεκριμένα βήματα, με την εκτέλεση ενός ειδικού προγράμματος που συμπεριλαμβάνεται στο CD-ROM ή στην πρώτη από τις δισκέτες του πακέτου.

Πιθανή απουσία του Αμερικανού θα συνιστούσε ένα μεγάλο πλήγμα για τους "κυανόλευκους" απέναντι σε μια ομάδα με πολλές λύσεις μέσα στη ρακέτα.

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης γίνεται και η προσαρμογή λειτουργίας του λογισμικού στις δυνατότητες του συγκεκριμένου υπολογιστή, όπως για παράδειγμα:

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα μεταβεί σήμερα το πρωί ο Μπόγιαν Μαλέσεβιτς προκειμένου να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ και να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του.

- Προβλέπεται ολική ή επιλεκτική εγκατάσταση των δυνατοτήτων της εφαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και με τους διαθέσιμους πόρους του συστήματος.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση.

- Εγκαθίστανται συμπληρωματικά προγράμματα, αν δεν υπάρχουν ήδη, για την επεξεργασία ειδικών μορφών δεδομένων, όπως προβολή βίντεο, κλπ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του ντέρμπι με τον Άρη διατίθενται από χθες και η πλειοψηφία θα καταλήξει στα χέρια των οργανωμένων φιλάθλων.

- Πραγματοποιούνται διάφορες άλλες λειτουργίες σχετικά με την προστασία του λογισμικού, κ.ά.

Η ζήτηση είναι αυξημένη, αφού όλοι συνειδητοποιούν τη σημασία που έχει αυτή η αναμέτρηση.

Ένα αρχείο αποκτά υπόσταση με τον ορισμό του ονόματός του, που επιλέγεται από το χρήστη κατά τη διαδικασία αποθήκευσης. Η εφαρμογή προσθέτει συνήθως μια επέκταση στο όνομα του αρχείου, η οποία είναι δηλωτική του τύπου του και των εφαρμογών που μπορούν να το αναγνωρίσουν και να το επεξεργαστούν.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Στο πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζεται κατά την εγκατάσταση δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε το φάκελο στον οποίο θα γίνει η εγκατάσταση καθώς και άλλες ρυθμίσεις που μπορεί να χρειαστούν

Εμείς θέλουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία και ξέρουμε ότι για να το πετύχουμε θα πρέπει να κερδίσουμε ομάδες σαν τον Άρη", επισήμανε ο Σάσα Στεφάνοβιτς που έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το Ιβανώφειο.

Αντίστοιχο πλαίσιο διαλόγου εμφανίζεται συνήθως και κατά την απεγκατάσταση ενός προγράμματος, πολύ χρήσιμο, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θέλουμε να γίνει επιλεκτική και όχι ολική απεγκατάσταση

"Έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση όταν αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Με την έκφραση ανοίγω μια εφαρμογή εννοούμε την ενεργοποίηση της διαδικασίας με την οποία η εφαρμογή μεταφέρεται στη μνήμη του υπολογιστή. Γι' αυτό τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να το γεμίσει ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτή τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε". Με το κλείσιμο, μετά το τέλος της εργασίας, ελευθερώνεται ο χώρος τον οποίο είχε καταλάβει στη μνήμη.

ΚΑΛΕΣΜΑ στον κόσμο απηύθυνε και η ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων πως "…αντίθετα με κάποιους ψιθύρους, το Σάββατο θα διεξαχθεί αγώνας καλαθοσφαίρισης και όχι δικαστήριο για την αθέτηση της συμφωνίας για το Σχορτσιανίτη, ούτε αντίποινα για τα περσινά αίσχη του Χαριλάου. Αν η εφαρμογή είναι παραθυρική, τότε μπορούμε να την κλείσουμε κλείνοντας το παράθυρό της. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα σταθεί στο ύψος του και θα επιδείξει το ανάλογο ήθος που τον διακρίνει".

Η απεγκατάσταση, δηλαδή η αναίρεση της εγκατάστασης μιας εφαρμογής, είναι πολλές φορές μια περίπλοκη διαδικασία. Αν επιτευχθεί συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία που συνεργάζεται με τον ΕΣΑΚΕ και καλύπτει τους παίκτες, ο Μίρσα Κούρτοβιτς θα μπει το Σάββατο στο χειρουργείο και θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον αγγειοχειρουργό κ. Παπαδάκη στη γάμπα του δεξιού του ποδιού. Για την περίπτωση αυτή προβλέπεται συνήθως ένα ειδικό πρόγραμμα, με όνομα Uninstall (un-installation) ή κάποιο αντίστοιχο, το οποίο επίσης συμπεριλαμβάνεται στις δισκέτες εγκατάστασης. Υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από έναν μήνα. - Για την καλή λειτουργία της εφαρμογής και τον έλεγχό της από το λειτουργικό σύστημα, κατά την εγκατάσταση δημιουργούνται ή τροποποιούνται υπάρχοντα αρχεία και σε άλλους καταλόγους, εκτός από τον κατάλογο της εφαρμογής. - Με τη διαδικασία απεγκατάστασης αναιρούνται όλες οι αλλαγές που είχαν επέλθει στο σύστημα κατά την εγκατάσταση. - Στο περιβάλλον των Windows, η διαδικασία απεγκατάστασης επιτυγχάνεται και μέσω της εφαρμογής "προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (add/remove programs) από τον πίνακα ελέγχου (control panel).

Σε γραφικό περιβάλλον, το άνοιγμα μιας εφαρμογής γίνεται από το αντίστοιχο εικονίδιο που δημιουργείται κατά την εγκατάσταση.

Προσθαφαίρεση προγραμμάτων