Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολοκληρωνεται η συμφωνια με τσεχο :: 25/1/2006 22:11:30) 

Ο Πάβαλ Φορτ σε δράση με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας.

4.2.2 Εργασίες λειτουργικών συστημάτων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΣΕΧΟ

Το λειτουργικό σύστημα εξασφαλίζει ένα περιβάλλον για την εκτέλεση προγραμμάτων.

Βρέθηκε ο κατάλληλος

Στο περιβάλλον αυτό μπορούμε να διακρίνουμε τις παρακάτω ομάδες εργασιών που επιτελεί το λειτουργικό σύστημα:

Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησης επιθετικού από την ανατολική Ευρώπη βρίσκεται ο Ηρακλής. Το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιθανότατα αύριο θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

α) Εκτέλεση προγραμμάτων.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο χρήστης "διατυπώνει" στο λειτουργικό σύστημα την επιθυμία του να εκτελεστεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

"Είναι 24 ετών, υψηλόσωμος, προέρχεται από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης και φέτος αγωνίστηκε σε ένδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα επτά βασικός".

Στη συνέχεια το λειτουργικό σύστημα αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το πρόγραμμα από την περιφερειακή μνήμη να φορτωθεί στην κεντρική μνήμη, να εκτελεστεί κάθε εντολή από την KME και να φθάσουν τα αποτελέσματα στο χρήστη.

Αυτή ήταν η επίσημη ενημέρωση από τα γραφεία της Μίκρας.

β) Λειτουργίες εισόδου/ εξόδου.

Πληροφορίες της "Μ sports" αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Σάββα Κωφίδη είναι Τσέχος και αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας.

Ένα πρόγραμμα που εκτελείται είναι δυνατόν να προβάλει απαίτηση επικοινωνίας με κάποιες περιφερειακές συσκευές εισόδου ή και εξόδου.

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ που συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία, είναι ο Πάβαλ Φορτ.

Οι αναγκαίες ενέργειες για την υλοποίηση αυτής της επικοινωνίας γίνονται από το λειτουργικό σύστημα, π.χ. επικοινωνία με ποντίκι, εύρεση της αρχής ενός αρχείου σε μια συσκευή μαγνητικής ταινίας, απεικόνιση γραφικών στην οθόνη, κλπ.

Πρόκειται για ένα παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Σάββας Κωφίδης.

γ) Διαχείριση του συστήματος αρχείων.

Είναι υψηλόσωμος (1,87μ. το ύψος του), παίζει με την πλάτη στην εστία, έχει καλή επαφή με τα δίχτυα (φέτος πέτυχε τρία γκολ) και με την παρουσία του γεμίζει την αντίπαλη περιοχή.

Μεγάλης σημασίας εργασίες, για τις οποίες υπεύθυνο είναι το λειτουργικό σύστημα, είναι αυτές που αφορούν ζητήματα διαχείρισης αρχείων.

Στα περισσότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο η διοίκηση της Σλάβια προτίθεται να τον παραχωρήσει.

Τέτοιες λειτουργίες είναι η δημιουργία, η διαγραφή, η τροποποίηση, η μετονομασία, η μεταφορά ενός συγκεκριμένου αρχείου, κλπ.

Ο παίκτης θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου, με τον Ηρακλή να έχει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του, καταβάλλοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στους Τσέχους.

δ) Ανίχνευση λαθών.

Πέρα από τον Φορτ, έχει προταθεί στους "κυανόλευκους" ένας ακόμη παίκτης της Σλάβια.

Το λειτουργικό σύστημα πρέπει να εντοπίζει σε κάθε λάθος πιθανές αιτίες και να μεταφέρει στο χρήστη το σωστό μήνυμα.

Ο λόγος για τον 24χρονο Τόμας Πεσίρ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, εκ των οποίων όμως, μόλις στα τέσσερα βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα.

ε) Κατανομή πόρων.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πρόταση στον Ζοέλ Επαλέ κατέθεσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ Ηρακλής.

Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να αξιολογεί κάθε χρονική στιγμή τα διατυπωμένα από τους χρήστες αιτήματα και να κατανέμει τους διαθέσιμους πόρους κατάλληλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Καμερουνέζο, παρουσία του Κωφίδη, η διοίκηση του πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2009.

στ) Απολογιστικά στοιχεία.

Οι οικονομικές απολαβές του την πρώτη διετία θα παραμείνουν οι ίδιες με το ισχύον συμβόλαιο, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια θα εισπράξει συνολικά περίπου 500.000 ευρώ.

Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει κάθε φορά να διατηρεί στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η χρήση των πόρων ανά χρήστη και η εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών για τη βελτίωση των επιδόσεων του συστήματος.

Ο Επαλέ δεν απάντησε χθες, ωστόσο θεωρείται πλέον απίθανο να αρνηθεί τη νέα πρόταση της ΠΑΕ.

ζ) Προστασία - Ασφάλεια. Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να προσφέρει στο χρήστη προστασία, ώστε να είναι αδύνατο άλλος χρήστης ή το ίδιο το λειτουργικό (σε περίπτωση βλάβης) να αλλοιώσει τα προσωπικά του δεδομένα ή προγράμματα.