Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παίζουν μπάλα :: 16/3/2006 18:45:43) 

Μαζί την Κυριακή.

γ. Επιπτώσεις των αιρέσεων

Παίζουν μπάλα

Οι αιρέσεις διαίρεσαν την Εκκλησία.

Ο αποκλεισμός της Μπόλτον από τη Γουέστ Χαμ απέτρεψε την ελληνική κόντρα Γιαννακόπουλου - Σαμαρά στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο οι δύο διεθνείς θα τεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή στο "Παίξτε Μπάλα" του Alpha.

Δημιούργησαν εντάσεις και συγκρούσεις, που άφηναν πληγές και προκαλούσαν εχθρότητες και ψυχικό διχασμό μεταξύ των χριστιανών.

Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ του καναλιού στην Αγγλία, Μανώλης Βογιατζάκης έφερε τετ α τετ στο "Ρίμποκ" τον μέσο της Μπόλτον και τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το δικό τους σόου.

Κατ' αρχάς, η εγωιστική παραμονή των αιρετικών στις κακοδοξίες τους τούς απέκοψε από την παράδοση και από το σώμα της Εκκλησίας.

Περισσότερα στην κυριακάτικη εκπομπή, μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με τη Λάρισα.

Κατόπιν, η αγάπη αντικαταστάθηκε από την εμπάθεια και το μίσος, η αδελφοσύνη από την καχυποψία.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…

Χριστιανοί συγκρούονται μεταξύ τους, διαπληκτίζονται και αλληλοϋποβλέπονται.

Η προγραμματισμένη για χθες, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα, ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΠΣΑΤ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας (κι όχι μόνο των μελών).

Δείχνουν τον χειρότερό τους εαυτό.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το καταστατικό, η συνέλευση θα γίνει οριστικά την ερχόμενη Πέμπτη στον ίδιο χώρο, ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.

Η Εκκλησία δεν κλονίζεται, αλλά σπαράσσεται από εσωτερικές διαμάχες που επιτρέπουν στην πολιτεία και στον αυτοκράτορα να παρέμβει και να αναμειχθεί στα θεολογικά ζητήματα.

ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδέσμου πάντως βγήκαν -έστω και σε ηπιότερη μορφή- στο φως της δημοσιότητας.

Η ανάμειξη αυτή θεμελιωνόταν στην ιδέα ότι τα θέματα της Εκκλησίας σχετίζονται με την ευημερία της κοινωνίας και, συνεπώς, υπάγονται στην αρμοδιότητα του κράτους και του αυτοκράτορα.

Μετά απ' αυτό πάντως, η… διαρροή έχει πλέον εντοπιστεί.

Ως στόχο είχε: 1. την ειρήνευση της Εκκλησίας και 2. την αποκατάσταση της κοινωνικής τάξης και ηρεμίας, οι οποίες με τις θεολογικές έριδες διασαλεύονταν.

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ περιοδικό για το αυτοκίνητο, "Top Gear" θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με πρώτο τεύχος το Μάιο.

Συγχρόνως, πληθυσμοί της Αιγύπτου και της Συρίας, όπου υπήρχαν πολλοί μονοφυσίτες, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τις αιρετικές τους αντιλήψεις και άρχιζαν να συγκρούονται με την κεντρική εξουσία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το DVD δώρο του περιοδικού με το 'Tηλεοπτικό Top Gear' που παρουσιάζει ο γκουρού της αυτοκίνησης, Τζέρεμι Κλάρκσον.

Το πρόβλημα γινόταν οξύτερο, όταν ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι και αντιπρόσωποι του αυτοκράτορα προσπαθούσαν να επιβάλουν την πολιτική της κυβέρνησης.

ΝΕΟΣ προϊστάμενος από χθες στο αθλητικό τμήμα του "Αγγελιοφόρου" ο Μάκης Βοϊτσίδης, στη θέση του αποχωρήσαντα Σταύρου Σουντουλίδη.

Οι περιοχές αυτές της Ανατολής σταδιακά απομακρύνθηκαν πνευματικά από τη βυζαντινή αυτοκρατορία και γίνονταν εύκολη λεία για τους εχθρούς της, γεγονός που αργότερα επέφερε και την πολιτική τους απόσχιση από τη αυτοκρατορία, με οδυνηρές πολιτικές συνέπειες για το βυζαντινό κράτος.