Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τα... πάντα μπάλα :: 15/3/2006 19:13:10) 

Εverything I have…

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Τα… πάντα μπάλα

1. Συντάξτε ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα για τον Απόστολο Παύλο και στη συνέχεια να επισημάνετε στοιχεία από την προσωπικότητά του που άλλαξαν μετά τη μεταστροφή του.

ΛΙΓΟΙ παραπάνω από 1.700.000 άτομα παρακολούθησαν το διαγωνισμό για την ανάδειξη του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσει στην… Γιουροβίζιον, αλλά -ευτυχώς- για κάποιους τα πάντα (everything που λέει και η Βίσση) είναι το ποδόσφαιρο και δη το Τσάμπιονς λιγκ.

2. Προσπαθήστε να καταγράψετε τα συναισθήματα του Αποστόλου Παύλου όταν ξεκινούσε το ταξίδι του για τη Δαμασκό και, στη συνέχεια, όταν άρχιζε το ιεραποστολικό του έργο.

ΤΗΝ ΩΡΑ λοιπόν, που η ΝΕΤ μετέδιδε το διαγωνισμό, 787.000 άτομα παρέμειναν "κολλημένοι" με τη μπάλα παρακολουθώντας τον επαναληπτικό της Ίντερ με τον Άγιαξ για τους "16" του Τσάμπιονς λιγκ.

Μπορείτε να βοηθηθείτε διαβάζοντας το αντίστοιχο κεφάλαιο από το βιβλίο του J. Holzner, Παύλος.

Σύμφωνα με την AGB η ΕΤ1 είχε στη διάρκεια του αγώνα του Μιλάνου, ποσοστό τηλεθέασης 8,5% και μερίδιο 17,6%.

3. Διαβάστε τα χωρία Πράξ. 13,1-3 και 14,27.

Πολύ καλά δηλαδή…

Με ποιες προϋποθέσεις ξεκίνησαν και πώς ολοκλήρωσαν το έργο τους ο Παύλος και ο Βαρνάβας;

ΤΟ… ΤΡΑΓΟΥΔΙ όμως παραμένει αντίπαλος του ποδοσφαίρου.

Τι συμπεραίνετε για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια ιεραποστολή;

Το απέδειξε χθες ο Alpha στέλνοντας επιστολή στην ΕΠΑΕ ζητώντας τη μετάθεση κατά μία ώρα της έναρξης του αγώνα Ατρόμητου - Λάρισας.

4. Υπάρχουν σήμερα χριστιανοί στα μέρη από τα οποία πρωτοξεκίνησε ο Απόστολος Παύλος;

Έτσι το παιχνίδι του Περιστερίου θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 9 (αντί 8) το βράδυ, με τηλεοπτική κάλυψη του καναλιού που αποσκοπεί έτσι να κοντράρει το… "Fame Story" του ΑΝΤ1.

Ερευνήστε την κατάσταση του Χριστιανισμού στη Συρία (18% χριστιανοί, ναός του Αποστόλου Παύλου στη Δαμασκό, μονές, Πατριαρχείο Αντιοχείας).

ΠΙΣΤΗ στην… παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η ΕΤ3, θα μεταδώσει "ζωντανά" την ερχόμενη Τετάρτη από το γήπεδο Χαριλάου, τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ μεταξύ Φοίνικα Πολίχνης και Ιωνικού. Η έκπληξη έρχεται από την ΕΡΑ Σπορ, η οποία όχι μόνο θα καλύψει τον τελικό, αλλά θα το πράξει με ευθείες γραμμές, αντί μετάδοσης μέσω κινητού.