Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η φανέλα με το 21 - κίνηση εκτίμησης - νέα υόρκη - θεσσαλονίκη - διπλά γενέθλια :: 27/1/2006 21:17:37) 

Η φανέλα με το 21

Κανόνες ασφάλειας που σχετίζονται με πτώσεις αντικειμένων.

Ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι ένα από τα πρόσωπα του σημερινού ντέρμπι στο Καυταντζόγλειο. 11. Μην αφήνετε ψηλές συσκευές και όργανα στην άκρη του εργαστηριακού πάγκου. Κατά μήκος της θύρας 13 θα αναρτηθούν εκατό κυανόλευκες φανέλες με το νούμερο 21 και το επώνυμο του διεθνή μέσου. Είναι πιθανόν να ανατραπούν και να πέσουν. Ο λόγος είναι φυσικά η περίφημη δήλωση του Κώστα Παπαζαφειρίου… "τρία εκατομμύρια ευρώ και το δελτίο του Κατσουράνη για τον Καπετάνο". Το νερό που θα χυθεί, αν είναι καυτό, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα. Ο Καπετάνος πουλήθηκε με 380.000 ευρώ, ο Κατσουράνης συνεχίζει να φορά την φανέλα της ΑΕΚ και ο ραδιοφωνικός παραγωγός να έχει θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Ηρακλής. Το νερό που θα πέσει κάτω θα κάνει ολισθηρό το δάπεδο και είναι πιθανόν να γλιστρήσει κάποιος και να υπάρξει δεύτερο ατύχημα.

Δ.ΒΛ.

12. Για περισσότερη ασφάλεια, να στερεώνετε τη συσκευή με τη βοήθεια λαβίδας επάνω σε ορθοστάτη.

Κίνηση εκτίμησης

13. Για διατάξεις με πολύ βαριά αντικείμενα, να στερεώνετε τη βάση του ορθοστάτη επάνω στον πάγκο με σφιγκτήρες.

Παρόμοια κίνηση μ' αυτήν της Λέσχης στον Άρη είχε επιχειρηθεί πριν από εννιά χρόνια. Εμπνευστής εκείνης της προσπάθειας ήταν ο Μιχάλης Τροχανάς. Τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε βοηθήσει σημαντικά εκείνη τη χρονιά στη συγκέντρωση ενός ποσού από τους φίλους του Άρη δεν έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι της διοίκησης. Στις προθέσεις τους μάλιστα είναι να τον προσεγγίσουν τις επόμενες μέρες και να τον τιμήσουν εγγράφοντάς τον ως επίτιμο μέλος της νεοσύστατης Λέσχης.

Α.Τ.

Νέα Υόρκη - Θεσσαλονίκη

Οι ρεπόρτερ, τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού, έχουν να λένε για την αξία του Πέτρου Φιλιππάκου. Όπως χαρακτηριστικά λένε δεν ήταν τυχαίο ότι ο Μπάγεβιτς τον πήρε τόσο στην Ένωση όσο και στους "ερυθρόλευκους". Εχουν όμως να λένε και για τον πατέρα Φιλιππάκο, ο οποίος μπορεί να ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη αλλά οι κεραίες του πιάνουν όπου βρίσκεται ο υιός. Κι όποιος τον πειράξει θα έχει να κάνει μαζί του.

Τ.Κ.

Διπλά γενέθλια

Ο ΟΦΗ προχώρησε στη απόκτηση δύο ξένων, του Βούλγαρου Τσίπεφ και του Κοσταρικανού Μπράις. Αμφότεροι αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι άλλο. Και οι δύο γεννήθηκαν την ίδια μέρα: στις 18 Αυγούστου του 1977!

Π.Χ.