Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ατρομητος 0 0 λαρισα μοιρασια βαθμων στο περιστερι :: 19/3/2006 23:24:53) 

Ο Αλωνεύτης επιχειρεί το σουτ με τους Γεωργίου και Κυπαρίσση να παρακολουθούν.

Γενικές συνελεύσεις

2. Πόση έκταση είχε τότε η χώρα; Πόσος ήταν ο πληθυσμός της;

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0 0 ΛΑΡΙΣΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ. Η έκτασή της ήταν γύρω στα 30.000 τετρ. χλμ. (όσο περίπου η Πελοπόννησος).

Τα σύνορα της Ευρώπης

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2003, στις 10 το πρωί, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην έδρα της εταιρείας (Κορωναίου 14). Ο πληθυσμός της στα χρόνια του αυτοκράτορα Αυγούστου (27 π.Χ. - 14 μ.Χ.) υπολογίζεται από τους ιστορικούς σε 1,5 - 2 εκατομ.

Η Λάρισα κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στην Ευρώπη.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση των αποθεματικών σε εφαρμογή υποχρέωσης που απορρέει από υπαγωγή επένδυσης σε αναπτυξιακό νόμο. Οι Ισραηλίτες όμως στο εξωτερικό - της Διασποράς όπως λέγονταν - ανέρχονταν σε 4-6 εκατομ. (βλ. διπλανό χάρτη).

Κι αν μάλιστα υπάρχει κάποια ομάδα που αδικείται από το τελικό 0-0 αυτή είναι η ΑΕΛ που στο φινάλε έχασε κλασικές ευκαιρίες.

ΑΤΛΑΝΤΙΚ.

Συνολικά δηλ. αποτελούσαν το 1/10 του πληθυσμού της τότε ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό σε ποιότητα και στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μόνο απείλησε, με τους Γελαδάρη (22') και Τζιμπούρ (28', 34').

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕΕ, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2003, στις 11 το πρωί, στην έδρα της εταιρείας Λεωφ.

Στη χώρα τους ζούσαν και πολλοί ειδωλολάτρες.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο β' ημίχρονο, αλλά τις φάσεις για γκολ τις έκανε η ΑΕΛ, που μάλλον δίκαια διαμαρτύρεται για την υπόδειξη οφσάϊντ στον Κυπαρίσση (74').

Βουλιαγμένης 516.

Η εξάπλωση των Ισραηλιτών στα χρόνια του αυτοκράτορα Αυγούστου και του Χριστού (Ισραηλίτες της Διασποράς)

Μοιραίος πάντως για τους Θεσσαλούς ήταν ο Καλαντζής που στο 78' με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 91' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη και στο 93' σούταρε άστοχα μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η λήψη απόφασης για την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών μέσω του ΧΑΑ μέχρι το 10% του συνόλου των μετοχών της, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μικές, Ντόε, Γκούγκα, Γκίκας, Μπαχράμης, Κοτσόλης. ΔΙΑΣ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Γεωργίου, Μικές, Κατεμής, Γελαδάρης, Ραγκουέλ, Δήμος, Κορακάκης, Μερίνο (86' Σωτήρχος), Τζιμπούρ (72' Ντόε), Ζαχαρόπουλος

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2003, στις 9 το πρωί, στα γραφεία της εταιρείας, οδός Σαλαμίνος 10, Πειραιάς.

ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Έλντερ, Κατσιαρός, Γκίκας (79' Τσιάτσιος), Διγκόζης, Αλωνεύτης (71' Καλαντζής), Σέρμπαν (58' Μπαχράμης), Γκούγκα, Κυπαρίσσης

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται η ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρείας και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, η επικύρωση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας σχετικά με την τροποποίηση της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων.