Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παικτης ζητησε μικρη προθεσμια :: 10/1/2006 21:33:01) 

Προθεσμία λίγων ημερών ζήτησε για να απαντήσει ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν

Το κακό στο σύγχρονο κόσμο

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Ολοκληρώνεται ο κύκλος τής εξέτασης των μαρτύρων για την έκρηξη σε λεωφορείο των ΜΑΤ Καισαριανής. Οι οικολογικές ισορροπίες του πλανήτη μας έχουν γίνει εξαιρετικά ασταθείς λόγω της μεγάλης βιομηχανικής μόλυνσης που προκαλούν οι χώρες του βορρά, αλλά και λόγω της μεγάλης φτώχιας των χωρών του νότου.

Επαφή με Ναλιτζή

Περίμεναν πολλές ώρες, κάπνισαν πολλά τσιγάρα και ήπιαν πολλούς καφέδες έξω από τη δικαστική αίθουσα μέχρι να ακούσουν το όνομά τους και να διασχίσουν τον διάδρομο που καταλήγει στο βήμα τού μάρτυρα. Για παράδειγμα, το 20% των δέντρων που κόβεται στον τρίτο κόσμο προορίζεται για τις ανάγκες των πλούσιων χωρών.

Ο Άρης άνοιξε τον κύκλο των επαφών του με το Δημήτρη Ναλιτζή.

Μόλις κλείνει ένας φάκελος, ανοίγει ο επόμενος.

Έτσι τα τροπικά δάση χάνουν κάθε χρόνο 1,5-2% της επιφάνειάς τους.

Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου χθες δέχτηκε την πρώτη κρούση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας από τις επόμενες κιόλας ημέρες.

Σειρά έχει - κατά το κατηγορητήριο - η υπόθεση για τη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Αγγελόπουλου.

Όμως τα τροπικά δάση δίνουν καταφύγιο στο 70% των γνωστών ειδών ζωής του πλανήτη μας, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο 6.000 περίπου ζωικά είδη να εξαφανίζονται για πάντα.

Ο 30χρονος επιθετικός, έχει συνεργαστεί ξανά με το Νίκο Αναστόπουλο στην Κέρκυρα και αυτό καθιστά τον ένα γνώριμο συνεργάτη στον άλλο.

Οι φωτιές, που δυστυχώς πληθαίνουν, φορτώνουν την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα.

Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να βοηθήσει στο σκοράρισμα τον Άρη και κυρίως είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε ομάδα της αρεσκείας του, κάτι που δεν ισχύει για τον Άλεξ Ντ'Ακόλ που πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο που θα του υποδείξει ο Ολυμπιακός στον οποίο ανήκει.

Όμως τώρα πια τα δέντρα δεν είναι αρκετά για να το απορροφήσουν και να την καθαρίσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ διαπραγμάτευση δεν έγινε γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόλαβε να διευκρινίσει ότι μόλις έμεινε ελεύθερος και θα περιμένει πρόταση από το εξωτερικό (λέγεται πως αναμένει να του υποβληθεί πρόταση από κυπριακό σύλλογο) για λίγες ημέρες.

Ο κόσμος πνίγεται κάτω από τα απορρίμματα.

Αν δεν έρθει τότε θα μιλήσει με τον Άρη.

Κάθε χρόνο σ' όλη τη γη δημιουργούνται πάνω από 2 δισεκατομμύρια τόνοι στερεά βιομηχανικά κατάλοιπα και 350 εκατομμύρια τόνοι επικίνδυνα απόβλητα, στα οποία πρέπει να προσθέσουμε 7.000 τόνους πυρηνικών προϊόντων, που εξακολουθούμε να μην ξέρουμε πώς να τα ξεφορτωθούμε.

Οι "κίτρινοι" αναμένουν τις αποφάσεις και του Βαγγέλη Κουτσόπουλου, στον οποίο έχουν προτείνει συνεργασία, αφού η υπόθεση του Κόλτζου παρουσιάζει εμπλοκή με τη μη λύση του συμβολαίου του από τον ΟΦΗ.

Και το τραγικό είναι ότι, ενώ οι πλούσιες χώρες απολαμβάνουν τα θετικά της τεχνολογικής ανάπτυξης, ξεφορτώνονται τα επικίνδυνα απόβλητα στις φτωχές χώρες με τους ανυποψίαστους ακόμη πληθυσμούς.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ολοκληρωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Νικολάς Ταλιάνι.

Η γεωργία και η κτηνοτροφία δεν αναπτύσσονται πια στο φυσικό τους περιβάλλον αλλά στο εργοστάσιο. Έτσι και τα χορτοφάγα ζώα μετατράπηκαν από τον άνθρωπο σε σαρκοφάγα. Αποτέλεσμα: η εμφάνιση ασθενειών, όπως η «νόσος των τρελών αγελάδων», που προκάλεσε μεγάλο φόβο για την Ευρώπη.