Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χαλαροι ρυθμοι ενοψει της ρεβανς με τη λαρισα :: 10/1/2006 21:19:40) 

Χαλάρωμα χθες, για όσους αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ.

Μίκης Θεοδωράκης

δ) Κι όμως η ελπίδα παραμένει ζωντανή!

ΧΑΛΑΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αδίστακτοι και δειλοί δολοφόνοι των λαών

Ωστόσο στο κείμενο της Γενέσεως δεν τελειώνουν όλα με τις παραπάνω τραγικές αφηγήσεις.

Αποφόρτιση μπαταριών

Αυτή τη στιγμή βλέπω, όπως ολόκληρη η Υφήλιος, την βιβλική καταστροφή της Βαγδάτης. Αμέσως παρακάτω, ο Θεός δίνει στους ανθρώπους μια νέα ευκαιρία να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήδη αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Καλαμαριάς και από χθες στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο η αυριανή ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λάρισα.

Μέσα στις φλόγες που τυλίγουν την μαρτυρική πόλη βλέπω να εκμηδενίζεται μέσα μου η εικόνα των ΗΠΑ ως χώρας πολιτισμένης. Καλεί έναν άνθρωπο, τον Αβραάμ και κλείνει μαζί του μια συμφωνία αγάπης (= Διαθήκη).

Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι έκαναν χαλάρωμα με τον γυμναστή της ομάδας και οι υπόλοιποι πήραν μέρος στο φιλικό με την ομάδα των νέων.

Βλέπω τον Μπους πλάι στον Τζένγκις Χαν, τον Αττίλα και τον Χίτλερ.

Κι έτσι αρχίζουν όλα όσα γνωρίσαμε στα μαθήματα της φετινής χρονιάς.

Ο Μάκης Κατσαβάκης θα προπονήσει σήμερα τους «κοκκινόμαυρους» και θα ανακοινώσει την αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα.

Θεωρώ τους Αμερικανούς βδελυρούς, αδίστακτους και δειλούς δολοφόνους των λαών…

Αμαρτία Η λέξη σημαίνει αποτυχία, λάθος στο στόχο. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει αστοχία στο φυσικό κόσμο, π.χ. την αστοχία του τοξότη όταν πετούσε το βέλος. Αργότερα έφτασε να σημαίνει ηθική αστοχία, παράπτωμα.

ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ λίστα προστέθηκε και το όνομα του Αΐλτον.

Από δω και πέρα θα θεωρώ εχθρό μου όποιον για οποιονδήποτε λόγο συναλλάσσεται μ' αυτούς τους βαρβάρους.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της Παναχαϊκής και προτάθηκε στους «κοκκινόμαυρους», όπως και ο Γαλανόπουλος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Πρέπει το μίσος των απλών ανθρώπων όλου του κόσμου να υψωθεί σαν ένα πελώριο κύμα και να τους πνίξει μέσα στην ντροπή. Η περίπτωση του Χρήστου Μελίσση του Πανσερραϊκού παρουσιάζει στασιμότητα και στην Καλαμαριά εξετάζουν και άλλες λύσεις που έχουν προταθεί για το κέντρο της άμυνας. Η αδυναμία που παρουσιάζουν οι «κοκκινόμαυροι» στο ψηλό παιχνίδι προβληματίζει τον Κατσαβάκη και εκεί θα δοθεί βαρύτητα.