Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: παρεμεινε στην κορυφη ο ηρακλησ, επιασε τετραδα ο παοκ :: 8/1/2006 21:49:48) 

Η επικράτηση του Δικέφαλου επί της Ορεστιάδας τον ανέβασε στην τέταρτη θέση.

ΧΑΤΖΑΡΑΣ

γ) Τα αδέρφια ξανασμίγουν

Του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗ

Ξέχασαν ποιον αποκλείσαμε

Η πείνα που είχε προβλέψει ο Ιωσήφ ήρθε.

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΡΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ

«Το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο και στη σημερινή κλήρωση. Άνθρωποι απ' όλες τις γύρω χώρες πήγαιναν στην Αίγυπτο για να αγοράσουν σιτηρά.

Πρόβα για το ντέρμπι

Όλοι θέλουν το Αιγάλεω για αντίπαλο. Για τον ίδιο λόγο έφτασαν στην Αίγυπτο και οι αδερφοί του Ιωσήφ, που όταν τον συνάντησαν δεν τον αναγνώρισαν.

"Ζέσταμα" για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό, έκανε ο Ηρακλής, που πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Ερυθραία με 3-0 σετ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ως ισόβαθμος του Παναθηναϊκού.

Εδώ που φτάσαμε, όμως, όλα είναι πιθανά. Εκείνος, αν και τους γνώρισε, δεν φανερώθηκε.

Οι "κυανόλευκοι", που για ακόμη μια φορά παρατάχθηκαν χωρίς τον Κλέιτον Στάνλεϊ, αντιμετώπισαν δυσκολίες μόνο στο δεύτερο σετ, αλλά τελικά έφτασαν σε μια ξεκούραστη επικράτηση, αποφεύγοντας ένα νέο θρίλερ, ανάλογο μ' εκείνο που είχαν ζήσει μεσοβδόμαδα στην Αυστρία.

Τα υπόλοιπα, με αυτούς που μας… θέλουν ως αντιπάλους, στο γήπεδο». Τους έδωσε σιτάρι και για αντάλλαγμα ζήτησε να του φέρουν απ' τη Χαναάν το μικρό τους αδερφό Βενιαμίν, που είχε μείνει πίσω με τον πατέρα τους.

"Στο δεύτερο σετ, αν και είχαμε πάρει μία μεγάλη διαφορά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στον πόντο.

Ο Γιώργος Χατζάρας είναι πάντα ειλικρινής.

Όταν αυτό έγινε, ο Ιωσήφ με τέχνασμα κατηγόρησε τον Βενιαμίν σαν κλέφτη και απείλησε ότι θα τον κρατήσει για δούλο.

Ευτυχώς στο κρίσιμο σημείο δείξαμε ψυχραιμία", τόνισε ο Αλέκος Λεώνης, προτού αναφερθεί στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, εναντίον του Ολυμπιακού:

Η ομάδα του Σίτι απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, για να προκριθεί στους ημιτελικούς, αλλά φαίνεται ότι οι αντίπαλοι έχουν… ξεχάσει το γεγονός.

Οι αδερφοί συντετριμμένοι τον υπερασπίστηκαν με θέρμη και αυτοθυσία.

"Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη, αλλά το ευχάριστο είναι ότι στο ντέρμπι θα παραταχθούμε με καλή ψυχολογία".

Ο υπαινιγμός του προπονητή λέει πολλά.

Ομολόγησαν ότι τους ήταν αδύνατον να επιστρέψουν χωρίς αυτόν στον πατέρα τους, γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα τον σκότωνε, καθώς είχε ήδη χάσει έναν αγαπημένο γιο.

ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΕΤΑ με τον Ηρακλή επικράτησε το "τριφύλλι" στη Λαμία, κόντρα στην έτερη νεοφώτιστη της Α1 ανδρών, ενώ "καθαρή" νίκη με 3-0 πανηγύρισε και ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΕΑ Πατρών, μπαίνοντας με το δεξί στο 2006.

Στο Αιγάλεω, πάντως, μιλούν λίγο και περιμένουν την κλήρωση…

Μετά από όλα αυτά ο Ιωσήφ δεν μπορούσε πια να συγκρατηθεί μπροστά σ' όλους εκείνους που τον περιστοίχιζαν*…

Η συνέπεια των δύο αποτελεσμάτων ήταν αφενός να μεγαλώσει η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στα τρία φαβορί για τον τίτλο και τις υπόλοιπες ομάδες, αφετέρου δε να αναρριχηθεί ο ΠΑΟΚ στην τετράδα, για πρώτη φορά έπειτα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ξέσπασε σ' ένα κλάμα δυνατό … και είπε στους αδερφούς του:

Στην αυλαία του β' γύρου, ο Δικέφαλος κέρδισε την Ορεστιάδα με 3-1 και εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες της Λαμίας και της ΕΑΠ, καταφέρνοντας να τις υποσκελίσει και να αφήσει υποσχέσεις για εδραίωσή του στο γκρουπ της κορυφής.

«Εγώ είμαι ο Ιωσήφ!

ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ, τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: Φοίνικας Σύρου - Ρέθυμνο 3-0, Επίκουρος - Δεξαμενή 3-0, Αριστοτέλης Σκύδρας - Mίλων 3-1, ΓΕ Μεσσηνίας - ΑΕΚ 0-3, ΣΠΑ Καρδίτσας - Άρης 3-2, Ν. Μουδανιά - Μακεδονικός 3-1.

Ζει ακόμα ο πατέρας μου;…

Η βαθμολογία: Ρέθυμνο 24, Φοίνικας Σύρου 19, ΑΕΚ 17, Μίλων 17, Αριστοτέλης Σκύδρας 16, Επίκουρος 14, Άρης 14, Ν. Μουδανιά 12, ΣΠΑ Καρδίτσας 10, ΓΕ Μεσσηνίας 10, Μακεδονικός 6, Δεξαμενή 0.

Μη λυπάστε και μην έχετε τύψεις που με πουλήσατε, γιατί ο Θεός με έστειλε εδώ πριν από σας για να σας σώσω τη ζωή…

Η ΑΕΚ έχει έναν μηδενισμό και -3 βαθμούς.

Βιαστείτε να πάτε πίσω στον πατέρα μου και να του πείτε ότι ο γιος του ο Ιωσήφ λέει: 'ο Θεός με έκανε κύριο όλης της Αιγύπτου. Έλα σ' εμένα, μην αργείς'»… Ύστερα έπεσε στο λαιμό του Βενιαμίν του αδερφού του κι έκλαψε … Φίλησε ακόμα κι όλους τους αδερφούς του κλαίγοντας.