Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γκαρσια και φλορες διεκδικουν θεση βασικου :: 1/3/2006 20:16:00) 

ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΦΛΟΡΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ Τραγούδια σε «γκέι στυλ»!

Μάθημα 8.1 Χρονοδρομολόγηση

Λάτιν στην Καστοριά

Τι κάνει μια τραγουδίστρια όταν δεν έχει και την… Φωνή, αλλά επιμένει να κάνει καριέρα;

Σκοπός του μαθήματος

Τελική ευθεία για την προετοιμασία του Άρη, αναφορικά με έναν ακόμη αγώνα στο στίβο μάχης της Β' εθνικής.

(κάτι σαν τις εγχώριες αοιδούς, δηλαδή…).

Σκοπός του μαθήματος αυτού είναι να εξηγήσει το ρόλο και τη λειτουργία της χρονοδρομολόγησης σε ένα λειτουργικό σύστημα. Το Σάββατο στην Καστοριά οι "κίτρινοι" θα είναι με όλους τους παίκτες στη σύνθεσή τους, πλην των μακροχρόνια απόντων, Πέτρου Πασσαλή, Δημήτρη Καρατζιοβαλή, Χρήστου Νάιντου και Φερνάντο Σανχούρχο.

Συνήθως, βγάζει τα ρούχα της.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ απουσιών από τιμωρίες δεν υπάρχουν, ενώ και οι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα ενοχλήσεων, σταδιακά επανέρχονται και θα είναι διαθέσιμοι.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, όμως, επειδή είδε πως ούτε αυτή η συνταγή πιάνει, αποφάσισε να αναζητήσει άλλη λύση για να ανέβει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας.

Ο Ρόναλντ Γκαρσία και ο Σεμπαστιάν Φλόρες είναι οι επικρατέστεροι, από όσους δεν ξεκίνησαν με τον Πανσερραϊκό για να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Να προσεγγίσει το ομοφυλόφιλο κοινό!

Ο Βολιβιανός στο κέντρο του γηπέδου και ίσως αντί του Πάουλο Κόστα και ο Ουρουγουανός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πώς θα το πετύχει, εκείνη που είναι καλή μάνα και σύζυγος του διεθνούς άσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Χθες η προπόνηση κινήθηκε γύρω από ασκήσεις τακτικής, με κατοχή μπάλας σε μικρό χώρο και ακριβή συμπεράσματα για την ενδεκάδα θα προκύψουν σήμερα και αύριο στις τελευταίες προπονήσεις.

Δεν θα υποστηρίξει πως άλλαξε ερωτικές προθέσεις, θα διαμορφώσει όμως έτσι τα νέα της τραγούδια, ώστε να την συνοδεύουν μεγάλες χορωδίες σε… «γκέι στυλ»!

ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι ο Αναστόπουλος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αυτό τουλάχιστον ζήτησε από τους παραγωγούς της. Και για όσους απορούν πώς ήρθε στο κεφαλάκι του πρώην Spice Girl η ιδέα, η απάντηση κρύβεται στην επιτυχία που διαπιστώθηκε ότι έχει η Αυστραλιανή μικροκαμωμένη Κάιλι Μινόγκ στα κλαμπ ομοφυλοφίλων. Γι' αυτό και η Βικτόρια αποφάσισε να την αντιγράψει…