Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μακεδονικος :: 12/1/2006 21:00:49) 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

Κεφάλαιο 5 Περιφερειακές Μονάδες

Δεν δίνει εισιτήρια

Ναι μεν αλλά για την Εθνική

Σκοπός του κεφαλαίου αυτού είναι να περιγράψει τον τρόπο διασύνδεσης και λειτουργίας καθώς και τις τεχνολογίες των βασικότερων περιφερειακών μονάδων που υποστηρίζουν τη λειτουργία του υπολογιστή.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Μακεδονικού, ενόψει του της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επιστρέφει σήμερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ενημερώσει για τις συζητήσεις που είχε με τον Ιάκωβο Τσακαλίδη.

Όταν ολοκληρώσεις το κεφάλαιο αυτό: Οι "πράσινοι" θεωρούν ότι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν το έκτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ κοσμοσυρροή αναμένεται στο κλειστό της Κοζάνης.

Ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Arizona Republic», υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στις ΗΠΑ για να δουλέψει και να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα λίγο πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

- Θα περιγράφεις την λειτουργία, την οργάνωση και τις κατηγορίες διαδρόμων στους σύγχρονους υπολογιστές. Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα, αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Ο Τσακαλίδης υποστήριξε επίσης ότι «αυτό το καλοκαίρι οι αγώνες δεν είναι τόσο σημαντικοί, όσο οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004».

- Θα εξηγείς τις σύγχρονες τεχνολογίες εκτύπωσης και τις διάφορες κατηγορίες εκτυπωτών που χρησιμοποιούνται από τους υπολογιστές. Τα εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια μόνο την Κυριακή του αγώνα και θα διατίθενται στους φιλάθλους της Κοζάνης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ιωαννίδης του έδωσε χαρτιά που αφορούν τη στρατιωτική του θητεία, όμως δεν είναι σίγουρος πως το θέμα του έχει λυθεί.

- Θα κατανοήσεις τις πιο αντιπροσωπευτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις οθόνες των υπολογιστών

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στις αρχές της επόμενης βδομάδας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Γκιντάρας Κατζιούλις, για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Γι' αυτό θα προσπαθήσει να το εξακριβώσει με τη βοήθεια δικηγόρου.

- Θα περιγράφεις τον τρόπο λειτουργίας, τις κατηγορίες και τα χαρακτηριστικά των οπτικών και μαγνητικών μέσων αποθήκευσης στους σύγχρονους υπολογιστές.

Ο Λιθουανός γκαρντ (25, 1.96) μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της πολωνικής Άνβιλ, προσεχούς αντιπάλου του Πανιώνιου στο ULEB καπ.

- Θα εξηγείς την λειτουργία και τις τεχνολογίες των πιο διαδεδομένων συσκευών διασύνδεσης

ΝΒΑ: Φιλαδέλφεια Σίξερς-Γιούτα Τζαζ 102-110 (Αϊβερσον 46-Κιριλένκο 23, Οκούρ 25), Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Λος Αντζελες Λέικερς 113-103 (Ντίξον 27-Μπράιαντ 41), Νιου Γιορκ Νικς-Ντάλας Μάβερικς 117-115 (Μάρμπουρι 28, Κρόφορντ 25-Νοβίτσκι 32), Ιντιάνα Πέισερς-Μιλγουόκι Μπακς 112-88 (Τζάκσον 24-Γκάτζουριτς 17), Ουάσιγκτον Ουίζαρντς-Ατλάντα Χοκς 103-72 (Τέλορ 15-Αϊβι 11), Τορόντο Ράπτορς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 95-86 (Μπος 29-Τζόουνς 17), Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σικάγο Μπουλς 99-93 (Ζέρμπιακ 25, Γκαρνέτ 28-Νοτσιόνι 23), Χιούστον Ρόκετς-Σακραμέντο Κινγκς 80-88 (Χάουαρντ 24-Μπίμπι 19, Ουίλιαμσον 19), Σιάτλ Σουπερσόνικς-Ορλάντο Μάτζικ 113-104 (Λιούις 45-Νέλσον 32), Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Μαϊάμι Χιτ 96-110 (Ντανλίβι 21-Ουέιντ 32).

Μαθήματα 5.1 Διάδρομοι Υπολογιστικών Συστημάτων 5.2 Τεχνολογίες Εκτυπωτών 5.3 Τεχνολογία Απεικονιστικών Μονάδων 5.4 Μαγνητικά Μέσα Αποθήκευσης 5.5 Οπτικά Μέσα Αποθήκευσης 5.6 Συσκευές Τηλεπικοινωνιών & Δικτύωσης