Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μοιραστηκαν περιπου 350.000 ευρω :: 23/1/2006 20:18:02) 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 350.000 ΕΥΡΩ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ομάδες- οι εργασίες που ανέλαβαν

Πήγαν… ταμείο στη Μίκρα

Εκτός γηπέδων για δύο μήνες

Πρώτη ομάδα: ανέλαβε να συγκεντρώσει πληροφορίες για το Ενιαίο Λύκειο και για το σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ- ΤΕΙ.

Το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ μοιράστηκαν χθες περίπου δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν να λαμβάνουν δόση συμβολαίου για τον Οκτώβριο, ενώ κάποια χρήματα δόθηκαν έναντι περσινών πριμ.

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες πλήρωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τη φραστική επίθεση κατά των διαιτητών, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Μαρούσι. Δεύτερη ομάδα: ανέλαβε να συγκεντρώσει πληροφορίες για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση που παρέχει το Υπ.Ε.Π.Θ., καθώς και πληροφορίες για τα ΙΕΚ που παρέχει ο ΟΑΕΔ.

Το συνολικό ποσό που μοίρασε η διοίκηση πλησιάζει στο αντίστοιχο που εισπράχθηκε από την πώληση του Καπετάνου, ωστόσο η πηγή προέλευσης των χρημάτων ήταν διαφορετική, καθώς οι επιταγές που πήρε στα χέρια του ο Σπανουδάκης από την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν ημερομηνία Φεβρουαρίου.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον έφορο της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο, ενώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρόστιμο 3.000 ευρώ. Τρίτη ομάδα: ανέλαβε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τις υπόλοιπες εναλλακτικές εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο( π.χ: Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση που παρέχει το Υπουργείο Γεωργίας, το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας κτλ.).

Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Παρασκευή θα μοιράσει άλλα 350.000 ευρώ, καλύπτοντας τη δόση του Νοεμβρίου και τις μισθοδοσίες μέχρι και το Δεκέμβριο. Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα των Ρόντνεϊ Μπιούφορντ και Ουίλι Σόλομον.

Τέταρτη ομάδα: σε συνεργασία με τον καθηγητή πληροφορικής και στο πλαίσιο του μαθήματος πληροφορικής, ανέλαβε να βοηθήσει τις άλλες ομάδες στην αναζήτηση ηλεκτρονικών πληροφοριών, να κάνει διαφάνειες, αφίσες και ό,τι άλλο χρειαζόταν, αξιοποιώντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του σχολείου τους.

Οπότε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι παίκτες θα εμφανιστούν με… γεμάτες τσέπες. Την προσεχή εβδομάδα η επιτροπή ελέγχου ντόπινγκ της ΕΟΚ θα καλέσει σε απολογία τους δύο παίκτες και θα εισηγηθεί στον αθλητικό δικαστή την ποινή αποκλεισμού ενός έως τριών μηνών.

Πέμπτη ομάδα: περιελάμβανε μαθητές από την Αλβανία και τη Ρουμανία, οι οποίοι και ανέλαβαν να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό σύστημα των χωρών τους.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ θα πληρωθεί τελικά η προκαταβολή που απαιτείται για να υπαχθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρεών στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Ορίστηκε ένας συντονιστής για κάθε ομάδα.

Το ποσό που θα καταβληθεί "αγγίζει" τις 620.000 ευρώ και θα προέρχεται από τον Βαγγέλη Μυτιληναίο.

Αποφάσισαν να συναντιούνται οι συντονιστές για μισή ώρα κάθε βδομάδα.

Εφόσον τακτοποιηθεί το συγκεκριμένο θέμα, η ΠΑΕ θα αποκτήσει το δικαίωμα έκδοσης φορολογικής ενημερότητας και εν συνεχεία δελτίου στον Φάνη Κατεργιαννάκη και σε οποιοδήποτε παίκτη αποκτηθεί (αν αποκτηθεί) την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το συντονισμό όλων των συναντήσεων ανέλαβε ένας μαθητής.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ και… επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο καθηγητής Σ.Ε.Π. τους διαβεβαίωσε ότι θα τους παρείχε κάθε βοήθεια, αλλά ο ρόλος του θα ήταν στο παρασκήνιο.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μπαρκ Σεγκιρί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

«Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές», τους είπε.

Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Πριν από το στάδιο της «υλοποίησης δραστηριοτήτων» που είχαν προγραμματιστεί, προηγήθηκε η φάση της αναζήτησης των πηγών πληροφόρησης, της συγκέντρωσης και ταξινόμησης των πληροφοριών.

Δ.ΒΛ.

Ακολούθησε η φάση της σύνθεσης και επεξεργασίας των πληροφοριών που συνέλεξαν οι διάφορες ομάδες. Οι πληροφορίες καταγράφηκαν, αξιολογήθηκαν και διαμορφώθηκαν κατάλληλα. Έγιναν πίνακες, σχεδιαγράμματα, φιλοτεχνήθηκαν αφίσες που θα πλαισίωναν την παρουσίαση του υλικού.