Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικη των βοιωτων με τη βοηθεια των μποφορ :: 26/2/2006 20:26:19) 

Στην προσπάθειά του να απομακρύνει ο Γεωργίου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ

Μορφές πληροφοριών

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΦΟΡ

ΞΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

Μια πληροφορία μπορεί να βρίσκεται ή να παρέχεται σε διάφορες μορφές.

Ανεμος παραμονής

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν χθες στα μεγάλα ξένα χρηματιστήρια. Μερικές από τις πιο συνήθεις είναι οι παρακάτω:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX έκλεισε στις 2.354,31 μονάδες, με άνοδο 6,87%. - Προφορική (μέσω τηλεφώνου, με διαπροσωπική επικοινωνία, «από στόμα σε στόμα» κτλ.)

Βήμα παραμονής έκανε ο Λεβαδειακός επικρατώντας 1-0 επί του Ατρόμητου.

Στο Παρίσι ο δείκτης CAC είχε άνοδο 6,31% και έκλεισε στις 2.554,71 μονάδες. - Έντυπη (έχει μορφή εντύπου, παρέχεται μέσω του Τύπου, περιοδικών, διαφημιστικών φυλλαδίων, αφισών κτλ.)

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, ευτύχησε μόλις στο 7ο λεπτό να προηγηθεί, όταν ο Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή του Μηχαηλίδη και ο Γεωργίου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE έκλεισε με άνοδο 6,08% στις 3.486,90 μονάδες. - Ηλεκτρονική (μέσω Η/Υ, με δισκέτες, cd-rom, μέσω του διαδικτύου κτλ.)

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ όπως και έγινε.

Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei είχε πτώση 0,94% και έκλεισε στις 7.868,56 μονάδες. - Ακουστική (μέσω ακουστικών μέσων όπως του ραδιοφώνου, κασετών μαγνητοφώνου κτλ.)

Με τη βοήθεια του ανέμου, που επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το 1-0 έμεινε ως το τέλος, αφού ο Ατρόμητος στο 77' είδε σουτ του Ζαχαρόπουλου να καταλήγει στο δοκάρι.

Στη Νέα Υόρκη ο δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 7.821,75 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 3,57%. - Οπτικο-ακουστική (μέσω της τηλεόρασης, μαγνητοσκοπήσεων κτλ.).

Στο τέλος υπήρξε ένταση με αντεγκλήσεις (απειλήθηκε επεισόδιο του Δήμου με παράγοντες του Λεβαδειακού) που δεν πήραν συνέχεια.

Το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου.

Ο Ευθυμιάδης (Δράμας) έδειξε κίτρινη στον Πέτκοφ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Άντερσον, Θεοδοσιάδης, Δήμου, Καλλιμάνης, Μαχαίρας, Ανδράλας (46` Παστός), Μπασαλά, Ρούσεφ, Σίσιτς, Μπούσι (46' Ντε Πάουλι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Ντάγκας, Γεωργίου, Δήμος (77` Ηλιόπουλος), Πετκόφ, Κορακάκης, Παππάς, Καραδήμος, Κατεμής (33` Σωτήρχος), Τζιμπούρ, Ζαχαρόπουλος.