Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοντρα στη λαρισα για μια θεση στους "8" του κυπελλου :: 11/1/2006 20:39:30) 

Ο Δημήτρης Πετκάκης έχασε την ευκαιρία στον πρώτο αγώνα με τη Λάρισα να στείλει στα προημιτελικά τον Απόλλωνα. Σήμερα θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία…

Όμηροι της χωματερής για… τέταρτη ημέρα

Β. ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Ίσως μπλοκαριστεί η επαναλειτουργία

- Ποιος είσαι, πώς θα ήθελες να είσαι και πώς σε βλέπουν οι άλλοι;

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "8" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΙΚΚΗΣ

- Μπορείς να δεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου με τα προτερήματά σου, αλλά και με τα μειονεκτήματά σου;

Κωδικός πρόκριση

Δεν υπάρχει κίνδυνος νέας κατολίσθησης στη χωματερή Άνω Λιοσίων, εγγυήθηκαν χθες το βράδυ οι εμπειρογνώμονες. Έτσι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν σήμερα για το αν θα την επαναλειτουργήσουν.

- Γνωρίζεις ότι, συνήθως, ένα άτομο αξιοποιεί στη ζωή του μόνο το ένα δέκατο από το δυναμικό του;

Να επαναλάβει την περσινή πορεία και να προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του στη φάση των «8» του κυπέλλου θα επιδιώξει σήμερα (19.00, ΝΕΤ) ο Απόλλων Καλαμαριάς κόντρα στη Λάρισα, στη ρεβάνς του 0-0 στο Αλκαζάρ

Άνω Λιόσια. Οι εμπειρογνώμονες έκριναν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει όμως αντίθετη άποψη το δημοτικό συμβούλιο

Λέξεις/Φράσεις - Κλειδιά

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ωστόσο χθες, το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του να εμποδίσει την επαναλειτουργία αν δεν διασφαλιστεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους από την έκλυση βιαερίου και ότι δεν κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι.

Αυτογνωσία

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν πρόκειται να προφυλάξει κάποιους παίκτες ενόψει του πρωταθλήματος, καθώς στους «κοκκινόμαυρους» θέλουν την πρόκριση, γιατί αν περάσουν το εμπόδιο της Λάρισας έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά.

Μέχρι τότε, η Αθήνα και οι γύρω δήμοι θα παραμένουν όμηροι της χωματερής για τέταρτη ημέρα, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 20.000 τόνοι απορριμμάτων να έχουν συσσωρευθεί από την περασμένη Τρίτη στους δρόμους και τις πλατείες.

Αυτοαντίληψη

Γι' αυτόν το λόγο ο Σερραίος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, που δείχνει ότι είναι αρκετά καλός μακριά από την έδρα του.

Οι ρηγματώσεις

θετική και αρνητική αυτοαντίληψη

«Θέλουμε την πρόκριση και θα την πάρουμε» λένε οι παίκτες και περιμένουν από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να τους συμπαρασταθεί.

Όπως έλεγαν χθες στα «ΝΕΑ» εργαζόμενοι στη χωματερή, οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν αρχικά ότι ο χώρος από τον οποίο προκλήθηκε η κατακρήμνιση των απορριμμάτων το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας δεν είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν ρηγματώσεις ανάμεσα στα συγκεντρωμένα απορρίμματα που μπορεί να προκαλέσουν νέα κατολίσθηση.

Ιδιαίτερες ικανότητες

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ προπόνηση ο Κατσαβάκης δοκίμασε διάφορα σχήματα και όπως όλα δείχνουν η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα θα είναι αυτή του Παπαδόπουλου (του Χρήστου) με τον Ορφανό.

Στο σημείο όπου προκλήθηκε η κατολίσθηση το ύψος των απορριμμάτων είχε υπερβεί τα 200 μέτρα.

Ανάγκες

Ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Ουέλινγκτον, Ραντιβόγιεβιτς, οι οποίοι αποχώρησαν από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Από τα σκουπίδια σκεπάστηκε ο κύριος δρόμος τον οποίο ακολουθούσαν τα απορριμματοφόρα οχήματα.

Στόχος αυτού του κεφαλαίου είναι να βοηθηθείς:

Με δεδομένες τις παραπάνω απουσίες ο Σερραίος τεχνικός έχει δύο σκέψεις στο μυαλό του για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο σημερινό παιχνίδι.

Αυτό που αναζητούσαν χθες οι εμπειρογνώμονες ήταν να βρουν σε πιο μακρινή απόσταση περισσότερα από ένα ασφαλή σημεία εναπόθεσης απορριμμάτων.

• να αναγνωρίζεις τη σημασία της θετικής αυτοαντίληψης • να αντιλαμβάνεσαι τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου ως ένα 'δυναμικό όλον' • να βλέπεις τον εαυτό σου σε μια πορεία εξέλιξης, ικανό να αναπτύσσεται και να αλλάζει.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ξεκινάει από τον Κόβατς και αμυντική τριάδα θα είναι οι Φυτανίδης, Μουράφσκι και Αμπονσά.

Η λύση βρέθηκε και ύστερα από πολύωρη σύσκεψη οι επιστήμονες από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών(ΙΓΜΕ), το Πολυτεχνείο Θράκης και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, διαβεβαίωσαν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεχίσουν τα καθήκοντά τους, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους, σε παρακείμενους χώρους.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ιωάννου, Παρμαξίδης, στα δεξιά θα κινείται ο Πετκάκης και στα αριστερά ο Παπαδόπουλος (του Χρήστου) με τον Κλέιτον να οργανώνει το παιχνίδι τους.

Πάντως, το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε να υπάρξει «σαφέστατο και οριστικό χρονοδιάγραμμα» - όχι πέραν του 2004 - απομάκρυνσης του ήδη κορεσμένου ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων.

Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Παπάς και Μουζαουί. Στην αποστολή μετέχουν οι Καλογεράκης, Παρμαξίδης, Μπόλος, Σαμουηλίδης, Καπίας, Μυροφορίδης, Σπυρόπουλος και Καραλιόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.