Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νικησε 1-0 τον θερμαϊκο :: 19/3/2006 20:22:45) 

Προσπάθεια του Δούμα υπό το βλέμμα του Αθανασιάδη.

ΔΙΚΤΥΟ

ΑΣΚΗΣΗ

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

Δυνατά χαρτιά

Δίνονται οι εξισώσεις προσφοράς και ζήτησης του αγαθού 'Α': Qs = 200+4P και QD = 900 -10P.

Ορθιος στη Θέρμη ο Πανθρακικός

Β.Χ.

Εάν το καπέλο που επικρατεί στην αγορά είναι το μεγαλύτερο δυνατό 14 Ευρώ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός στη Θέρμη με 1-0 επί του Θερμαϊκού.

Φιλαρέτη Κομνηνού

Ποια ανώτατη τιμή έχει θεσπιστεί από το κράτος;

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα παρέμεινε στην κορυφή μαζί με Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας πάντα την πιθανότητα για απευθείας άνοδο. Μπορεί πολλά να λέμε για τούτη την πόλη που τα "τρώει" σαν τον Κρόνο τα παιδιά της, τα απαξιώνει, τα διώχνει, αλλά είναι και κάτι δημιουργοί που αποδεικνύονται… σταθερές αξίες, "δυνατά χαρτιά" στο χρηματιστήριο αξιών του θεάτρου. Στο χθεσινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι χωρίς να είναι καλύτεροι, πήραν αυτό που ήθελαν, παίζοντας το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Παράδειγμα; Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 41', όταν ο Σαββίδης σούταρε άψογα στο "δεξί παραθυράκι" και νίκησε τον Καρουλίδη για το 0-1. Η Φιλαρέτη Κομνηνού - τιμημένη πρόσφατα και με το ύψιστο θεατρικό βραβείο "Μαρίκα Κοτοπούλη". Νωρίτερα στο 30' ο Στοΐνοβιτς είχε σουτ στο δοκάρι. Από την πρώτη μέρα της επανόδου της στο γενέθλιο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος γεμίζει - τρεις μήνες τώρα - το θέατρο της Μονής Λαζαριστών που τελικά αποδεικνύεται πολύ μικρό για το πλήθος των θεατών που κυριολεκτικά συρρέουν στον "Χορό του θανάτου", όπου πρωταγωνιστεί σε σκηνοθεσία του αειθαλούς Ανδρέα Βουτσινά. Καλή η διαιτησία του Σκουφίτσα (Καρδίτσας). Σταθερές αξίες.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Καρουλίδης, Καζανατζίδης, Δεργιαδές, Μουτίδης, Δούμας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Σαρρής, Σαμαράς, Γεωργιάδης (46' Εμάρκα).

Τόσο σταθερές που σε εποχές δύσκολες, ασταθών και… θεατρικών αξιών, η διοίκηση του ΚΘΒΕ, ευφυώς επενδύουσα, παρέτεινε ώς τις 23 Μαρτίου τις παραστάσεις (οι θέσεις είναι κλεισμένες έως και τότε) και ετοιμάζει και μίνι περιοδεία του έργου για τον Απρίλιο, μπας και γεμίσει σχετικώς το ταμείον που κάτι οι απεργίες, κάτι οι επιλογές έργων, κάτι η γενική απραξία, το κατέστησαν μείον…

Τζιώτζης (59' Νούσιας).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Καρκάνης, Κωνσταντινίδης, Γεμενετζής, Μπαχαρίδης, Κουράκ, Σαββίδης, Σουάνης (77' Σόκαλης), Αθανασιάδης, Σαπαλίδης (74' Κυριακίδης), Στοΐνοβιτς (85' Κοτσαμπάσης), Μουρατίδης.