Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινομαυρα :: 26/2/2006 20:21:34) 

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ Άνοδος τιμών πετρελαίου, βουτιά στα ξένα χρηματιστήρια

ΑΣΚΗΣΗ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ένα παιχνίδι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων, Ηλίας Δαμήλος, βρέθηκε κοντά στην ομάδα του και παρέα με τον γιο του παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι στο "Σταύρος Μαυροθαλλασίτης".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η συνολική ζήτηση για τα αγαθά Α και Β σε δύο διαδοχικά έτη ήταν: Ο Καλαματιανός παράγοντας, μετά το τέλος του αγώνα, πέρασε από τα αποδυτήρια της ομάδας και χαιρέτησε τον προπονητή και τους παίκτες, οι οποίοι έφυγαν γρήγορα από το γήπεδο για να προλάβουν την πτήση τους.

Φρένο στην ευρωπαϊκή οικονομία προκαλεί η ασταμάτητη άνοδος στις τιμές του πετρελαίου, η οποία αναμένεται να επιβραδύνει και τον ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα, ενώ ενισχύει τις πληθωριστικές πιέσεις όπως φάνηκε και από έκρηξη του πληθωρισμού τον Φεβρουάριο στο 4,3% από 3,1% τον Ιανουάριο.

Για το αγαθό Α είναι 25.000 και 30.000 μονάδες αντίστοιχα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ των οπαδών του Αιγάλεω βρέθηκε ο Κόφι Αμπονσά. Αιτία, οι φόβοι για πόλεμο στο Ιράκ, που προκάλεσαν μεγάλη βουτιά και στα ξένα χρηματιστήρια.

Για το αγαθό Β 10.000 και 8.000 μονάδες αντίστοιχα.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο του Σίτι και μόλις έκανε την εμφάνισή του άκουσε αρκετά… γαλλικά. Χθες το πετρέλαιο στην αγορά του Λονδίνου έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών, καθώς κυμάνθηκε πάνω από τα 34,5 δολάρια το βαρέλι, ενώ την ίδια στιγμή τα ξένα χρηματιστήρια πραγματοποίησαν νέα βουτιά, καθώς βασικοί δείκτες έφτασαν στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.

Αν το εισόδημα από το ένα έτος στο άλλο αυξήθηκε κατά 10%, να υπολογιστεί η εισοδηματική ελαστικότητα των αγαθών.

Παρά τα υβριστικά συνθήματα που δέχτηκε δεν αντέδρασε σε καμία στιγμή του αγώνα και προσπάθησε να βοηθήσει τους "κοκκινόμαυρους", οι οποίοι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας. Είναι ενδεικτικό ότι στο Τόκιο ο δείκτης Νικέι έφτασε στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων είκοσι ετών, καθώς ενδοσυνεδριακά υποχώρησε ακόμη και κάτω από τις 8.000 μονάδες, ενώ σημαντική ήταν η υποχώρηση στις τιμές των μετοχών και στην Ευρώπη.

ΛΑΧΤΑΡΙΣΑΝ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Ανεβαίνει το ευρώ Μέρος μόνο της αύξησης στις τιμές του πετρελαίου αντισταθμίζεται από την ενίσχυση του ευρώ έναντι του δολαρίου, καθώς το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα τετραετίας και η ισοτιμία έφτασε να διαμορφώνεται σε 1,1049. Το ευρώ έχει ενισχυθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα έναντι του αμερικανικού νομίσματος, καθώς οι φόβοι για πόλεμο στο Ιράκ οδηγούν τους επενδυτές σε άλλα νομίσματα. Την ίδια στιγμή, σημαντικές ήταν οι απώλειες στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπου ο δείκτης DAX στη Φρανκφούρτη έφτασε να υποχωρεί πάνω από 4%, αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα επταετίας. Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE υποχώρησε 1,59% στις 3.436 μονάδες και στο Παρίσι ο δείκτης CAC υποχώρησε 2,38% στις 2.513,61 μονάδες. ΤΑ ΝΕΑ11-03-2003 Σελ.: N65 A17585N652 http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/neafile.print_unique?e=A&f=17585&... Στο έδαφος βρέθηκε ο Παπάς σφαδάζοντας από τον πόνο και οι συμπαίκτες του κάλεσαν το ιατρικό επιτελείο να εισέλθει στο γήπεδο. Μετά από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό και ο Καβαλιώτης επιθετικός συνέχισε κανονικά μέχρι που έγινε αλλαγή στο τέλος του αγώνα.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ σημασία είχε το χθεσινό παιχνίδι για δύο παίκτες του Απόλλωνα. Ο μεν Κελπέκης αγωνίστηκε μετά από 22 μήνες σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος και τα πήγε περίφημα, ο δε Αΐλτον έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα "κοκκινόμαυρα", αλλά δεν μπορεί να κριθεί γιατί ουσιαστικά αγωνίσθηκε μόνο λίγα λεπτά.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ του Αιγάλεω βρέθηκαν και δύο Κινέζοι φίλαθλοι, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές. Δήλωσαν οπαδοί της ομάδας του Σίτι και τόνισαν ότι γνωρίζουν τα πάντα για κάθε παίκτη καθώς ενημερώνονται μέσω του διαδικτύου. Η είδηση έφτασε στους ανθρώπους του Αιγάλεω, οι οποίοι τους οδήγησαν στα δημοσιογραφικά, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι.