Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινομαυρα :: 19/2/2006 20:15:15) 

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ Φως από την Τζαμάικα

Ενδεικτικές ασκήσεις και λύσεις αυτών

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ πολλών χρόνων των οργανωμένων πήρε σάρκα και οστά το απόγευμα του Σαββάτου.

Μυρωδιές από άνοιξη

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Το "Club Rossoneri" πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων του και το διοικητικό συμβούλιο, με τις ευχές του πατέρα Κωνσταντίνου, υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα ανεξάρτητα από την πορεία της στο πρωτάθλημα.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΗ

1. Το κόστος ευκαιρίας κάθε πρόσθετης μονάδας του αγαθού Α σε όρους του αγαθού Β μεταξύ δύο παραγωγικών συνδυασμών υπολογίζεται από τον τύπο [pic]

Στην εκδήλωση μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν ο δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θόδωρος Κιουπτσίδης.

Πήραν όλοι τον ρόλο τους, κάθησαν στις θέσεις τους, αντάλλαξαν βλέμματα, μερικοί καθάρισαν τον λαιμό τους, άλλοι ίσιωσαν τους ώμους τους. Το κόστος ευκαιρίας κάθε πρόσθετης μονάδας του αγαθού B σε όρους του αγαθού A μεταξύ δύο παραγωγικών συνδυασμών υπολογίζεται από τον τύπο [pic] ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ σημασία έχει το αποψινό παιχνίδι για δύο παίκτες. Και περίμεναν.

2. Οι διαφορές παίρνονται κατ' απόλυτη τιμή, (δηλαδή χωρίς το πρόσημο) και αφορούν τις μεταβολές μεταξύ δύο (των ίδιων) παραγωγικών συνδυασμών για το αγαθό Α και για το αγαθό Β

Πρόκειται για τον Δημήτρη Ιωάννου και τον Χρήστο Κελπέκη, οι οποίοι μέχρι πρότινος ανήκαν στο δυναμικό του Ηρακλή. Είχε περάσει ώρα, αλλά περίμεναν.

3. Το κόστος ευκαιρίας κάθε πρόσθετης μονάδας του αγαθού Χ σε όρους του Ψ συμπίπτει με την απόλυτη τιμή συντελεστή διευθύνσεως της ευθείας που ορίζεται από τα δύο σημεία που αντιστοιχούν στους παραγωγικούς συνδυασμούς των Χ και Ψ

Τώρα είναι παίκτες του Απόλλωνα και θα υποδεχθούν τους πρώην συμπαίκτες τους στο γήπεδο του Απόλλωνα. Οι κάμερες δεν φάνηκαν ποτέ.

4. Η εξίσωση μίας ευθείας που περνά από δύο σημεία Α (Χ1,Ψ1) ΚΑΙ Β(Χ2,Ψ2) δίδεται από τον τύπο [pic] και ο συντελεστής διευθύνσεως της ευθείας δίνεται από τον τύπο [pic]

Οι δύο παίκτες δεν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, αλλά αν χρειαστούν στη διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν από τον Μάκη Κατσαβάκη. Μέχρι που ξέχασαν ότι ήταν οι κάμερες που περίμεναν τόση ώρα.

5. Η μεταβολή οποιασδήποτε από τις συνθήκες που θεωρήθηκαν σταθερές για την Κ.Π.Δ προκαλεί μεταβολή της καμπύλης.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Απόλλωνα κόντρα στον Ηρακλή είναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων.

Στο μεταξύ, κάποιος απ' όλους είχε την ιδέα να βάλουν μουσική.

6. Η Κ.Π.Δ στρέφει τα κοίλα προς την αρχή των αξόνων όταν το κόστος ευκαιρίας είναι αυξανόμενο δηλαδή όταν για κάθε νέα μονάδα παραγωγής του αγαθού Χ χρειάζονται να θυσιαστούν όλο και περισσότερες μονάδες από το αγαθό Ψ και γραφικά αυτό απεικονίζεται στο σχήμα (α)

Οι "κοκκινόμαυροι" μετρούν επτά νίκες, έχουν ηττηθεί πέντε φορές και ισάριθμα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

"Dutty Rock" Sean Paul (Warner)

Σ.Σ: Το κόστος ευκαιρίας είναι συνήθως αυξανόμενο διότι στον πρώτο παραγωγικό συνδυασμό επιλέγουμε τους καλύτερους συντελεστές παραγωγής να τους μετακινήσουμε από την παραγωγή του αγαθού Ψ ώστε να παραχθεί μια μονάδα από το αγαθό Χ.

Η τελευταία νίκη του Απόλλωνα έγινε την περίοδο 1992-93 με γκολ του Γιώργου Βλαχούδη.

Ο Σον Πολ διαδίδει τον ρυθμό του, αφού διδάχτηκε τα μυστικά από τον δάσκαλο Σάγκι

Για τους επόμενους συνδυασμούς, έχουν μείνει λιγότερο καλοί παραγωγικοί συντελεστές και έτσι επιλέγομε όλο και περισσότερους για να παράγουμε μια μονάδα του αγαθού X και για αυτό έχουμε συνεχώς αυξανόμενο κόστος ευκαιρίας.

ΠΟΤΕ ΤΗ… Δευτέρα για τους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ντυμένος στα άσπρα, με ένα μαντίλι στο κεφάλι του και φαρδιά παντελόνια που σκουπίζουν τους δρόμους, χρυσές αλυσίδες στον λαιμό, περισσότερα από ένα δακτυλίδια στα χέρια άρχισε να μιλάει πάνω στον ρυθμό (κάπου κάπου και έξω απ' αυτόν), ικανός να πείσει τον διάβολο να αποστηθίσει τη Βίβλο.

7. Η Κ.Π.Δ στρέφει το κυρτό την αρχή των αξόνων όταν το κόστος ευκαιρίας είναι μειούμενο δηλαδή όταν για κάθε νέα μονάδα παραγωγής του αγαθού Χ χρειάζονται να θυσιαστούν όλο και λιγότερες μονάδες από το αγαθό Ψ και γραφικά αυτό απεικονίζεται στο σχήμα (β).

Τρία παιχνίδια έχουν δώσει τη φετινή περίοδο τη συγκεκριμένη ημέρα και δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε μία νίκη.

Κι αν κάτι μπορεί να διαφεύγει στην τελετουργία του Σον Πολ είναι ακριβώς αυτό: μια εκκωφαντική σύγκρουση του άρεν μπι με τη ρέγγε, της ρέγγε με το χιπ χοπ, ίσως και της ρέγγε με την ίδια τη σόουλ.

8. Η Κ.Π.Δ είναι ευθεία γραμμή όταν το κόστος ευκαιρίας είναι σταθερό δηλαδή όταν για κάθε νέα μονάδα παραγωγής του αγαθού Χ χρειάζονται να θυσιαστούν ίδιες μονάδες από το αγαθό Ψ για κάθε συνδυασμό και γραφικά αυτό απεικονίζεται στο σχήμα (γ).

Η αρχή έγινε με τον Ατρόμητο (1-2), ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Λάρισα (1-4) και φτάσαμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (2-2).

Ο Σον Πολ είναι ο καλός μαθητής του Σάγκι, σταθερά, από την αρχή ώς το 23ο κομμάτι του "Dutty Rock", μετά το "Punkie" στα ισπανικά κι αφού έχουμε ακούσει το "Bubble", με παραγωγούς τους Neptunes.

Όπως λένε και οι παίκτες οι παραδόσεις είναι για να σπάνε…

Βρισκόμαστε στην ηλιόλουστη πλευρά της μουσικής.

Για να δούμε αν θα επαληθευτούν.

Το "Dutty Rock" είναι το δεύτερο CD της καριέρας του Τζαμαϊκανού φίλου, πικάντικες ιστορίες και σέξι μουσική, που σε αγκαλιάζουν στη μέση για να ακολουθήσεις - έτσι γεμίζουν τα κλαμπ και ο κόσμος δεν χρειάζεται να ανέβει σε τραπέζια για να χορέψει.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μέτρα τάξης του αγώνα Αιγάλεω - Απόλλων Καλαμαριάς, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", θα συγκληθεί σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο ολοκαίνουργιος λουστραρισμένος ήχος έρχεται και στρώνει πάνω στο μπετόν της τζαμαϊκανικής παράδοσης, όχι επειδή έτσι κάποιος έγραφε το σενάριο, αλλά επειδή ο Σον Πολ Ενρίκες (ο ίδιος στη σύνθεση και στην παραγωγή), που ήταν στέλεχος στην ομάδα γουότερ πόλο της Τζαμάικα, έχει ρίζες που φτάνουν στην Πορτογαλία και στην Κίνα και καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια.

Εκπρόσωπος των "κοκκινόμαυρων" θα συμμετάσχει στη σύσκεψη για να διευθετηθεί πού θα καθίσουν οι εκατό φίλοι του Απόλλωνα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Από τον υγρό στίβο, βρέθηκε να κολυμπάει σε μαύρες θάλασσες βινυλίου. Το κάλεσμα του ντιτζέι ήταν το πρώτο που απάντησε. Τώρα, αν είσαι και φλογοβόλο στον ρόλο του MC (ξέρετε, αυτούς που παίρνουν τα μικρόφωνα και πυροβολούν) τόσο το καλύτερο. 'Ερχονται και μερικοί ωραίοι τύποι από την ευρύτερη παρέα και συνδράμουν με φωνητικά και στυλ - δικαίως το έργο πέταξε στην αφρόκρεμα των τελευταίων κυκλοφοριών. Το "Gimme The Light" φώτισε και όσους είχαν χαθεί στα σκοτάδια αναζήτησης του νέου πυρετού. Οι μόδες φεύγουν, οι καλές ιδέες μένουν. Υο!

Reggae Love Songs V/Α (Α&Ν)

Τα παγόβουνα λειώνουν, τα ψυγεία αποσυντονίζονται, τα κρύα αστεία θερμαίνονται και οι κρυόπλαστοι (ναι, το ξέρω, είναι πολλοί) δέχονται την επιφοίτηση του χιούμορ και της χάρης, μόλις τούτα εδώ τα πεντήντα (50!) τραγουδάκια της ρέγγε αρχίζουν να ξεδιπλώνουν τη γλύκα τους. Κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία κάτω από φεγγάρια και αστέρια (από το "Help Me Make it through the Night" ώς το "Shy Guy" και από το "Someone Loves You", "Honey" ώς το "Don't Rock My Boat"), από κλασικές αξίες που έβαλαν πλώρη από Τζαμάικα - Τζάνετ Κέι, Τζόνι Νας, Τζουν Πάουελ, Νταϊάνα Κινγκ, The Pioneers, Third World, Μπομπ Μάρλεϊ και οι Wailers είναι λίγοι μόλις από τους πενήντα, που τραγουδάνε ερωτόλογα με στακάτο ρυθμό και μπάσο. Love is in the Air. Reggae, too.

"Studio One Scorcher Instrumentals" V/Α (Α&Ν)

Αναρωτηθείτε: τι κρύβει η μουσική της Τζαμάϊκα και κόβει πάντα δρόμο για την καρδιά μας (και πού βρίσκει και όλους αυτούς τους παράδρομους και προσαρμόζεται άψογα σε κάτι καινούργιο και αστραφτερό; Ιδού ένας χρήσιμος οδηγός με κλασικές στιγμές και κάμποσες αναφορές στα είδη - από το σκα στο ροκστέντι - για όσους ψάχνουν την τζαμαϊκανική αλήθεια, αλλά και για εκείνους που θα παραδοθούν στον μύθο και μόνο. Ο ρυθμός αναλύεται - στην ιδιαίτερη αυτή συλλογή με την ετικέττα της Soul Jazz - από εκλεκτούς προφέσορες, όπως ο παραγωγός και κιμπορντίστας Τζάκι Μίτο ή ο Κάουντ Όσι, που οδηγεί τα κρουστά στα όριά τους. Στις ζεστές μουσικές του Μαρτίου, απαραίτητο.

Όνομα και διεύθυνση

* Οι Χ-ecutioners, μια ομάδα από Νεοϋορκέζους ντιτζέι θα κυκλοφορήσουν σε λίγο το άλμπουμ τους "Scratchology", που παραθέτει την ιστορία του "σκράτσινγκ" στο χιπ χοπ. Τα βινύλια είναι για γραντζούνισμα. http: //www.x-ecutioners.net/site.html.

* Τα ριάλιτι, προτεραιότητα και για το MTV. Οι Όζμπορνς έφεραν στο ταμείο ζεστό χρήμα. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει τώρα ο Σνουπ Ντόγκι Ντογκ με το "Doggy Fizzle Televizzle". http: //www.mtv.com.

* Ανανεωμένο και με αέρα άνοιξης το http: //www.babylon.gr. Έχετε λόγους να του κάνετε επίσκεψη.