Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γ' εθνικη: αμφιρροπες αναμετρησεις για την 14η αγωνιστικη :: 5/1/2006 19:53:37) 

Μετά την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Αγροτικό Αστέρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παράδειγμα 1

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΑΕΚ είχε "αγγελάκι"

Όταν στα άκρα ενός αγωγού εφαρμόζεται διαφορά δυναμικού V= 256 Volt, η ένταση του ρεύματος είναι Ι = 16Α. Να υπολογίσετε:

Επιστροφή στη δράση

Με ειρωνικό και καυστικό τρόπο, η ΠΑΕ Πανιώνιος με χθεσινή της ανακοίνωση καταγγέλλει τον διαιτητή Νίκο Αγγελάκη για τις αποφάσεις του στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 1. Την αντίσταση του αγωγού.

Στη σέντρα θα βρεθούν και πάλι αύριο (14.45) οι ομάδες του βόρειου ομίλου της Γ' εθνικής.

Συγκεκριμένα η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 2. Την ένταση του ρεύματος που θα διαρρέει τον αγωγό, όταν στα άκρα του εφαρμόσουμε τάση V1 = 16 Volt.

Τα βλέμματα της 14ης αγωνιστικής συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Αλεξανδρούπολης, όπου η τοπική Ένωση Θράκης υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.

"Η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο χρειαζόταν και είχε "αγγελάκι" που την προστάτευσε και την έσωσε.

Οι Ηπειρώτες "καίγονται" για τους τρεις βαθμούς, καθώς πιθανή απώλεια σε συνδυασμό με νίκη του δεύτερου Πανθρακικού, θα τους… στοιχίσει την κορυφή.

Παράλληλα μετά το 0-2 έσωσε τόσο τον κ. Μπάγιεβιτς όσο και τον κινητήριο μοχλό των εξελίξεών της κ. Νικολαΐδη που και ο ίδιος απόρησε γιατί δεν αποβλήθηκε".

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Αγροτικού Αστέρα με τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Εύοσμου θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την ήττα από τον Πιερικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το μεσημέρι 14.45 της Κυριακής: Λαμία - Πτολεμαΐδα, Πανθρακικός - Πιερικός, ΑΕ Γιάννενα - Θερμαϊκός, Πολύκαστρο - Κοζάνη, Αναγέννηση Καρδίτσας - Αναγέννηση Άρτας, Δόξα Δράμας - Καβάλα, Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα, Ένωση Θράκη - ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ όμιλο με την αναμέτρηση Εθνικού - Λήλαντα Βασιλικού (14.45) πέφτει αύριο η αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Την Τετάρτη έγιναν οι αγώνες: Διαγόρας - Άγιος Δημήτριος 0-0, Αιολικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1, Ιωνία Χανίων - Κερατσίνι 2-2, Απόλλων Αθηνών - Ρόδος 2-1, Ατσαλένιος - Παναιτωλικός 2-0, Αχαρναϊκός - Θύελλα Πατρών 1-0, Μεσσηνιακός - Αχαϊκή 2-1.