Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ: με τρεις ομαδες στο τσαμπιονς λιγκ απο του χρονου η ελλαδα :: 19/2/2006 21:50:00) 

Η συμμετοχή και τρίτης ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς λιγκ θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Απειλεί με νέο αίμα o Σάββας!

Γ. Ερμηνεία κειμένου Παραγωγή λόγου

ΒΟΛΕΪ: ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ο θωμάς Σερίφης δέχεται τα πρώτα φλας των φωτογράφων καθώς πηγαίνει προς τη θέση του στην ειδική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

1. Να γράψεις μια βιβλιοπαρουσίαση (έως 200 λέξεις) για να ενημερώσεις τους συμμαθητές σου, σχετικά με ένα από τα καινούργια βιβλία ειδικότητας των TEE.

Ευρωπαϊκό δώρο

"Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει στην Ιστορία χωρίς λουτρό αίματος, χωρίς ποταμούς αίματος!..".

(Να αντλήσεις στοιχεία από το εξώφυλλο του βιβλίου, την εισαγωγή, τον πίνακα περιεχομένων).

Του ΗΛΙΑ ΤΑΤΑΛΑ

Τάδε έφη Σάββας Ξηρός, σε μία νέα συνέντευξή του (στην τηλεόραση του ΑΝΤ1), στην οποία αφήνει επιπλέον να εννοηθεί ότι η δράση της 17Ν έχει μέλλον…

Να προσέξεις το κείμενό σου, ώστε να μην περιέχει προσωπικά σχόλια.

Η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να επιτρέψει τη συμμετοχή και τρίτης ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς λιγκ, αφενός επιβραβεύει το ελληνικό βόλεϊ, αφετέρου, όμως, φαίνεται πως θα αποτελέσει αφορμή για αρκετές συζητήσεις, αφού θα πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

"Ήμασταν οι τελευταίοι ρομαντικοί ή μπορεί να είμαστε οι πρόδρομοι μιας ρομαντικής εποχής…", ανέφερε ο "Μιχάλης" της 17Ν, στο περιθώριο της χθεσινής ημέρας της δίκης, για να εκφράσει την… πεποίθησή του ότι "ο φόνος και η βία μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο".

2. Διάβασες πρόσφατα ένα λογοτεχνικό βιβλίο που σου άρεσε πολύ.

Μέχρι τώρα, στο Τσάμπιονς λιγκ έβγαιναν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος.

"Όχι, δεν τελειώνει αυτή η διαδικασία με τη σύλληψη…", πρόσθεσε.

Να γράψεις μία βιβλιοπαρουσίαση μέχρι 200-250 λέξεις, για να πείσεις μερικούς από τους φίλους ή συμμαθητές σου να το διαβάσουν.

Πλέον, θα βγαίνει και ο φιναλίστ του πρωταθλήματος.

"Δεν έχουμε παραδοθεί…

(Σ' αυτό το κείμενο θα είναι εμφανή τα προσωπικά σχόλια).

Σε περίπτωση που ο κυπελλούχος είναι και στους τελικούς του πρωταθλήματος, τότε, το τρίτο "εισιτήριο" θα πηγαίνει στην ομάδα που θα παίρνει την τρίτη θέση στα πλέι οφ.

Θα πολεμήσουμε όπου βρισκόμαστε και με οποιονδήποτε τρόπο".

Σύμφωνα με απόφαση της ομάδας εργασίας, αν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος είναι η ίδια ομάδα, ο φιναλίστ του κυπέλλου δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Νίκος Παπαναστασίου - αλλαγμένος από τις φωτογραφίες που είχε διανείμει κατά τη σύλληψη του η Ασφάλεια - ανήκει στους κατηγορουμένους που φορούν καθημερινά γραβάτα

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, όμως δεν προβλέπεται η διεξαγωγή μικρού τελικού.

Ακόμη έκανε λόγο για "συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ" γιατί "ανέφεραν ελάχιστα" από τη δήλωσή του που διάβασε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ενώ στράφηκε εκ νέου κατά του εισαγγελέα κ. Ι. Διώτη, ο οποίος είχε λάβει τις προανακριτικές καταθέσεις του.

Έτσι, μόλις η ΕΟΠΕ παραλάβει τα σχετικά έγγραφα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους εκπροσώπους της λίγκας, προκειμένου να διαμορφωθεί εκ νέου η προκήρυξη. * Μια "καλημέρα" για όλους τους παράγοντες της δίκης έχει κάθε πρωί ο Αυτό, άλλωστε, ζήτησαν με επιστολές τους ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. πρόεδρος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα μοιραστεί μαζί τους τούς επόμενους μήνες της ζωής του. Εκτός από την Ελλάδα με τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ θα συμμετάσχει και η Ιταλία.

* Το κουδούνι που σημαίνει την έναρξη της διαδικασίας κάθε πρωί ξεχάστηκε και πάτησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια των αγορεύσεων των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής.

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας και στο Τοπ τιμς καπ, οι δύο χώρες θα εκπροσωπούνται από μία ομάδα ανά διοργάνωση.

"Συγγνώμη λάθος" παραδέχθηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2007-08, οι συμμετοχές θα εξαρτώνται αποκλειστικά από τη σειρά κατάταξης.

* Πλουσιότερος με ηλεκτρονικές και όχι μόνο γνώσεις αποχώρησε χθες από το δικαστήριο ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Μαργαρίτης.

Οι δύο πρώτες χώρες θα στέλνουν τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς λιγκ και οι χώρες στις θέσεις 3-8 θα στέλνουν από δύο ομάδες.

Από τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Αριστείδη Οικονομίδη πληροφορήθηκε την ύπαρξη του συστήματος "Έσελον".

Οι ομοσπονδίες που θα βρίσκονται στις θέσεις 9-20, δηλαδή οι πρωταθλήτριες ομάδες δώδεκα χωρών, θα συμμετάσχουν σε προκριματικά (διπλοί αγώνες, μέσα έξω) και οι έξι νικητές θα συμπληρώνουν τους ομίλους.

Δήλωσε άγνοια επί του θέματος και ζήτησε εξηγήσεις. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών: Λαμία - Νίκαια 3-0 (25-23, 25-16, 25-11), Παναθηναϊκός - Πανερυθραϊκός 3-0 (25-19, 25-15, 25-18), Ορεστιάδα - ΕΑ Πατρών 0-3 (24-26, 18-25, 21-25), ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 (25-19, 25-23, 25-13), Πανελλήνιος - Ολυμπιακός 0-3 (22-25, 21-25, 13-25). Είναι ο "Μεγάλος αδελφός" που παρακολουθεί τα πάντα, απάντησε ο δικηγόρος περιγραφικά. Σήμερα: Παγκράτι-Ηρακλής (18.00).

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 49, Ηρακλής 44, Ολυμπιακός 40, ΠΑΟΚ 35, ΕΑ Πατρών 31, Λαμία 30, Παγκράτι 25, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 18, Ορεστιάδα 17, Πανελλήνιος 16, Πανερυθραϊκός 10, Νίκαια 6.