Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προσπαθεια ανυψωσης ηθικου στα αποδυτηρια της μικρας :: 6/2/2006 19:36:53) 

Η απουσία του Ζοέλ Επαλέ ήταν αναμέσα στους λόγους που κράτησαν σε χαμηλή απόδοση τον Ηρακλή.

Καταβάλλεται η αποζημίωση στον Γλύξμπουργκ

• Ψυχαγωγία

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ

Παίρνει τα λεφτά της αποζημίωσης ο τέως. Αφού ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες επιβίωσης, ο μεσαιωνικός άνθρωπος απολαμβάνει τη γιορτή και το παιχνίδι, όσο το επιτρέπουν βέβαια οι συνθήκες και οι κανόνες της Εκκλησίας.

Κοιτάνε τώρα μπροστά

Ο εκπρόσωπος του έκπτωτου βασιλιά, δικηγόρος κ. Πέτρος Μαχάς, που εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξανδρου Λυκουρέζου, επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι τη ΔΟΥ Αχαρνών όπου και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Εφορίας. Το κάστρο, η εκκλησία και η πόλη αποτελούν τους χώρους επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Η ομάδα που έκανε… σκόνη και θρύψαλα την καλύτερη άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος, επτά ημέρες αργότερα δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας.

Η συνάντηση κανονίστηκε έπειτα από εντολή που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών προς τον προϊστάμενο της ΔΟΥ να προχωρήσει η εκταμίευση της αποζημίωσης που επιδίκασε στον τέως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη λεγόμενη βασιλική περιουσία. Οι θρησκευτικές λειτουργίες είναι ευκαιρία συνάντησης των ανθρώπων.

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση του τελευταίου τριμήνου, προκαλώντας τον έντονο προβληματισμό του Σάββα Κωφίδη.

Ο κ. Μαχάς υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία εντέλλεται η Τράπεζα της Ελλάδος να εκταμιεύσει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στην αδελφή του Ειρήνη και στη θεία του Αικατερίνη ποσό ύψους 13,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο κάστρο, συμπόσια, αγώνες με κονταροκτυπήματα, θεάματα με τροβαδούρους, ταχυδακτυλουργούς και χορευτές διαδέχονται το ένα το άλλο και προσελκύουν μεγάλο πλήθος.

Η ομάδα που παρουσιάστηκε στην Τούμπα απέχει πολύ από την ομάδα που ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να κατατεθούν τα χρήματα σε λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, από όπου και θα αποσταλούν σε τράπεζα της Ζυρίχης, όπου και θα εισπραχθούν.

Στην πόλη ο λαός ενθουσιάζεται με τους γελωτοποιούς και διάφορα παιχνίδια.

Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές, με σημαντικότερη την ταυτόχρονη απουσία των αποδοτικότερων παικτών του φετινού Ηρακλή.

Ας σημειωθεί ότι τα τρία χρηματικά εντάλματα εκδόθηκαν στα ονόματα "Κωνσταντίνος, τέως βασιλεύς των Ελλήνων", "Ειρήνη, τέως πριγκίπισσα των Ελλήνων" και "Αικατερίνη, τέως πριγκίπισσα των Ελλήνων", βάσει της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όλοι παρασύρονται από τη μουσική, το τραγούδι και το χορό.

Ούτε ο ίδιος ο Κωφίδης δεν πίστευε πόσο πολύ θα έλειπαν από την ομάδα οι Επαλέ και Λαγός.

Όλες οι κοινωνικές τάξεις, ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες, μετατρέπουν τις οικογενειακές γιορτές σε δαπανηρές τελετές, οι γάμοι αφήνουν τους αγρότες πιο φτωχούς για χρόνια και τους άρχοντες για μήνες.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ της ομάδας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλό ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να μη μιλήσει χθες στους ποδοσφαιριστές, βλέποντας στα πρόσωπά τους την απογοήτευση από την κακή εμφάνιση. Το μόνο θετικό της αγωνιστικής είναι ότι πέρα του ΠΑΟΚ, δεν κέρδισε καμία άλλη ομάδα που διεκδικεί την έξοδό της στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ξεκίνησε από χθες προσπάθεια για να ξεχαστεί το παιχνίδι της Τούμπας, καθώς ακολουθεί μία τριάδα σημαντικών παιχνιδιών. Οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν κατά σειρά τους ΟΦΗ (εντός), Καλαμαριά (εκτός) και Ξάνθη (εντός), έχοντας ως στόχο το απόλυτο των βαθμών. Αν τα καταφέρουν, τότε θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.