Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( νβα: δευτερη νικη των ουιζαρντς επι των πιστονς φετος :: 12/3/2006 19:50:06) 

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έτοιμος να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο στο καλάθι των Πίστονς, υπό την πίεση του Ρασίντ Ουάλας.

Οι βροχές στέλνουν τους χαρταετούς… υπόστεγο

β. Σημασία του εκχριστιανισμού

ΝΒΑ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΝΣ ΦΕΤΟΣ

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες από την Κυριακή

Η χρήση της σλαβικής διευκόλυνε τους Μοραβούς να κατανοήσουν το κήρυγμα και τη λειτουργία και εξασφάλισε τεράστια επιτυχία στο ιεραποστολικό έργο.

Βρήκαν το… κουμπί τους

Οι χαρταετοί θα μείνουν κλειδωμένοι στο σπίτι, όπως όλα δείχνουν. Οι πρώτες ενδείξεις για τον καιρό του εορταστικού τριημέρου είναι απαισιόδοξες. Οι μετεωρολόγοι περιμένουν βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα τόσο την Κυριακή (από το απόγευμα) όσο και τη Δευτέρα.

Οι δύο αδελφοί οργάνωσαν τη σλαβική εκκλησία

Οι Ουίζαρντς έχουν βρει τον τρόπο να κερδίζουν τους Πίστονς και αυτό τους κάνει ξεχωριστούς στο φετινό ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προγνώσεις, ο καιρός την Παρασκευή θα είναι βροχερός.

(863-866) και μύησαν τους Σλάβους στο πολιτιστικό σύστημα των Ελλήνων και του Χριστιανισμού.

Η ομάδα της Ουάσινγκτον κέρδισε για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά τους Πίστονς, με σκορ 110-92, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Γκίλμπερτ Αρίνας (34π.) και τον Κάρον Μπάτλερ (30π.).

Ειδικά στη Δυτική και στη Βόρεια Ελλάδα η βροχόπτωση θα είναι έντονη και συνεχής.

Ο εκχριστιανισμός συντέλεσε επίσης στην ενότητα των Σλάβων, καθώς ενίσχυσε την κοινότητα της φυλής με την κοινότητα της πίστης.

Μόνο οι Ουίζαρντς και οι Τζαζ έχουν καταφέρει να πάρουν δυο νίκες από τους Πίστονς φέτος!

Δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της χώρας.

"Η ομάδα ήταν πίσω μου, όλοι ήταν έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι.

Οι άνεμοι ωστόσο δεν θα είναι ισχυροί και δεν θα δυσχεράνουν όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν πλοίο για το - ενδεχόμενο - ταξίδι τους.

Πάντα βρίσκεις κίνητρο για να παίξεις καλά, ειδικά με τέτοιες ομάδες", τόνισε ο Αρίνας.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιοσημείωτη μεταβολή.

Οι Πίστονς παραμένουν η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (49-12), όμως έχουν χάσει τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι σχετικά καλός. "Ίσως φταίει ότι έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση από όση θα έπρεπε και υποτιμούμε κάποιους αντιπάλους", σχολίασε ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς (12π.). Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή αύξηση, που δεν θα ξεπεράσει όμως τους 3 με 4 βαθμούς. Από τους Πίστονς καλύτεροι ήταν οι Ρασίντ Ουάλας (18π., 9ρ.) και Ρίτσαρντ Χάμιλτον (16π.). Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο.

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ παιχνίδια που έγιναν χθες στο ΝΒΑ τα αποτελέσματα ήταν: Χοκς - Μπουλς 90-95 (Χάρινγκτον 32π., 10ρ., Τζόνσον 22π. - Ντενγκ 21π., Χάινριχ 18π., Τσάντλερ 12π., 12ρ.), Μάτζικ - Ουόριορς 103-92 (Τούρκογλου 21π., 14ρ., Ντούλινγκ 13π. - Φίσερ 20π., Ντέιβις 17π.), Μπόμπκατς - Νικς 116-109 (Τζόουνς 28π., Ουάλας 26π., 12ρ., Φέλτον 20π. - Ρόουζ 23π., Κάρι 19π.), Μπακς - Κλίπερς (Ρεντ 32π., Μπελ 15π., Μαγκλόιρ 13π. - Μπραντ 22π., Κάμαν 22π., Κασέλ 20π.), Σανς - Τίμπεργουλφς 110-102 (Νας 31π., Τόμας 19π., Ντιό 18π. - Γκαρνέτ 28π., Χάσελ 21π., Γιάριτς 14π.), Τζαζ - Μάβερικς 87-90 (Οκούρ 32π., Κιριλένκο 19π. - Νοβίτσκι 34π., Στάκχαουζ 16π., Τέρι 14π.).

Από την Κυριακή το απόγευμα όμως τα πράγματα αλλάζουν.

"Ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτό που μας επηρέασε το τελευταίο διήμερο, πλησιάζει απειλητικά προς την Ελλάδα", εξηγεί ο επιστημονικός συνεργάτης του Αστεροσκοπείου, μετεωρολόγος κ. Κώστας Λαγουβάρδος. "Από την Κυριακή το απόγευμα θα επηρεάσει την ηπειρωτική χώρα ενώ την Καθαρά Δευτέρα περιμένουμε να βρέχει σχεδόν παντού". Πάντως όσοι σχεδιάζουν να επιστρέψουν με ακτοπλοϊκά μέσα τη Δευτέρα μάλλον δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. "Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και η έντασή τους δεν θα ξεπερνάει τα 5 Μπωφόρ". Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Λαγουβάρδος αφήνει πάντως και κάποια περιθώρια αισιοδοξίας. "Είναι οι πρώτες ενδείξεις αυτές που έχουμε. Ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε αλλαγή της πορείας του βαρομετρικού συστήματος. Έχει συμβεί άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν".