Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΗΡΑΚΛΗΣ

Διώξεις για το «μπλόκο» στον λογαριασμό που θα έσωζε αγοράκι

ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Εχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει

Ποινικές διώξεις κατά των υπευθύνων της Εθνικής Τράπεζας ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Μυτιλήνης για την υπόθεση των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί σε ερανικό λογαριασμό για τον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και πέθανε πριν από δύο χρόνια: δεν πρόλαβε εξαιτίας της γραφειοκρατίας να έχει μία τελευταία ευκαιρία να κρατηθεί στη ζωή ταξιδεύοντας στην Αμερική για να νοσηλευθεί εκεί. Α΄ ΟΜΑΔΑΣ

ΣΕΛΙΔΕΣ 20-21

Οι διώξεις ασκήθηκαν εναντίον του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Θ. Καρατζά, του περιφερειακού διευθυντή Αιγαίου Αντωνίου Χάλαρη και του διευθυντή του υποκαταστήματος της Τράπεζας στη Μυτιλήνη Παναγιώτη Τζαβέλλα για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της διακεκριμένης περίπτωσης υπεξαίρεσης και παράβασης του νόμου περί παράνομου εράνου.

1. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης [pic], τις ευθείες [pic], [pic] και του άξονα των x.

ΠΑΟΚ Η υπόθεση ανετέθη στην τακτική ανάκριση.

2. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης f, τον άξονα των x και τις ευθείες που δίνονται κάθε φορά: i) [pic], [pic], [pic] ii) [pic], [pic], [pic].

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία Η οικογένεια του Παναγιώτη Βασιλέλλη προτίθεται εντός της εβδομάδας να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά της Εθνικής Τράπεζας και των υπευθύνων στελεχών της, ύψους 25.000.000 ευρώ, ζητώντας τα χρήματα που θα επιδικαστούν να διατεθούν απευθείας στο υπό σύσταση ίδρυμα «Παναγιώτης Βασιλέλλης».

3. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης [pic] και τον άξονα των x.

ΑΡΗΣ

Σκοποί του ιδρύματος θα είναι η ίδρυση Κέντρου Υγείας στη Γέρα Λέσβου και η βοήθεια παιδιών με καρκίνο.

4. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τις γραφικές παραστάσεις των συναρτήσεων [pic] και [pic].

Πέντε νίκες ακόμα για να καθαρίσει την άνοδο

5. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης [pic] και την ευθεία [pic].

ΣΕΛΙΔΑ 30

Β΄ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ

1. Έστω η συνάρτηση [pic]

Αρης-Βιλερμπάν σήμερα στις 9 μ.μ. για τους "4" του ULEB cup

i) Να βρείτε την εξίσωση της εφαπτομένης της [pic] στο σημείο της [pic].

ΣΕΛΙΔΑ 37

ii) Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της f, την εφαπτομένη της στο Α και τον άξονα των x.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

2. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της [pic], τις ευθείες [pic], [pic] και τον άξονα των x.

ΔΙΑΛΕΞΕ:

3. Να βρείτε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης [pic] και τον άξονα των x.

Τη διαιτησία ή τη ζωή σου!

4. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τις γραφικές παραστάσεις των συναρτήσεων [pic] και [pic].

Η συγκλονιστική ιστορία του διεθνή διαιτητή Δημήτρη Τακίδη.

5. i) Να υπολογίσετε το εμβαδόν, [pic], του χωρίου που περικλείεται από τις γραφικές παραστάσεις των συναρτήσεων [pic], [pic], τον άξονα των x και την ευθεία [pic], [pic]. [pic]

Για ποιο λόγο αναγκάστηκε να "κρεμάσει" τη σφυρίχτρα και να εγκαταλείψει τα γήπεδα.

ii) Να βρείτε το όριο [pic].

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

6. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του γραμμοσκιασμένου χωρίου του διπλανού σχήματος. [pic]

Η Εθνική σε καλά πόδια

7. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του γραμμοσκιασμένου χωρίου του διπλανού σχήματος. [pic]

Ο 20χρονος, σκόραρε δύο φορές στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σάντερλαντ και οδήγησε τους "πολίτες" σε νίκη με σκορ 2-1

8. Δίνεται η συνάρτηση [pic]

Εγκώμια των Άγγλων για τον Έλληνα επιθετικό, που έχει σκοράρει με τη Σίτι και την Εθνική, πέντε φορές σε 15 μέρες

i) Να βρείτε τις εξισώσεις των εφαπτομένων της [pic] στα σημεία [pic] και [pic].

Απίστευτες συμπτώσεις στο ιστορικό του Σαμαρά με το αντίστοιχο του Χαριστέα

ii) Να βρείτε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της f και τις εφαπτόμενες στα σημεία Ο και Α.

ΣΕΛΙΔΑ 17

9. i) Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τη γραφική παράσταση της συνάρτησης [pic], την εφαπτόμενή της στο σημείο [pic] και τον άξονα των x.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΓΙΑΚΗΣ: "Οι ομοσπονδίες θέλουν τον Ολυμπιονίκη να είναι γλάστρα

ii) Να βρείτε την ευθεία [pic], η οποία χωρίζει το χωρίο αυτό σε δύο ισεμβαδικά χωρία.

" ΣΕΛΙΔΑ 43

10. Να υπολογίσετε το εμβαδόν του χωρίου που περικλείεται από τις γραφικές παραστάσεις των συναρτήσεων [pic], [pic] και την ευθεία [pic].

11. i) Να βρείτε συνάρτηση f της οποίας η γραφική παράσταση διέρχεται από το σημείο [pic] και η κλίση της στο σημείο [pic] είναι [pic]. ii) Ποιο είναι το εμβαδόν του χωρίου που ορίζουν η [pic] και ο άξονας των x.

12. Έστω η συνάρτηση [pic]. i) Να βρείτε τις εξισώσεις των εφαπτομένων της γραφικής παράστασης της f στα σημεία [pic] που η [pic] τέμνει τον άξονα των x. ii) Αν Γ είναι το σημείο τομής των εφαπτομένων, να αποδείξετε ότι η [pic] χωρίζει το τρίγωνο ΑΒΓ σε δύο χωρία που ο λόγος των εμβαδών τους είναι [pic].