Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο ψαξιμο για μεταγραφη :: 29/1/2006 23:45:35) 

ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ: Ο Μαλαδένης (δεξιά με τον Μερίνο) προσπάθησε για το καλύτερο αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας.

Σε οκτώ μέρες το έκτακτο εφάπαξ

Ιδιότητες του ορισμένου ολοκληρώματος

ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στις 11 Μαρτίου 2003 θα καταβληθεί το εφάπαξ ποσό τού ενός δεκαπενθημέρου στους εργαζομένους στην Alpha Bank ενώ το επίδομα ισολογισμού θα δοθεί στις 26 Μαρτίου 2003. Με τη βοήθεια του ορισμού του ορισμένου ολοκληρώματος αποδεικνύονται τα παρακάτω θεωρήματα.

Αγώνας δρόμου

Αυτό ανακοινώθηκε από το σύλλογο προσωπικού Alpha Bank.

ΘΕΩΡΗΜΑ 1ο

Μετά και τη χθεσινή ήττα ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να χαμηλώσει τις βλέψεις του, αλλά παρ' όλα αυτά, η διοίκηση τρέχει και δεν φτάνει, για να κάνει αυτό, που έπρεπε να κάνει πολύ νωρίτερα.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι στις 14 Μαρτίου λήγει το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην τράπεζα.

Έστω [pic] συνεχείς συναρτήσεις στο [pic] και [pic].

Να κάνει καμιά μεταγραφή έτοιμου παίκτη, που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Τότε ισχύουν - [pic] - [pic] και γενικά - [pic]

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει αύριο και στην Τούμπα περιμένουν σήμερα την απάντηση ενός παίκτη, που έχει μπει στο στόχαστρο του Δικεφάλου τις τελευταίες μέρες. ΘΕΩΡΗΜΑ 2ο Τα οικονομικά δεδομένα της πιθανολογούμενης μεταγραφής, μπορεί να ξεφεύγουν λίγο από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ αυτής της εποχής, αλλά η διοίκηση δεν έχει άλλη επιλογή κι αν ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα, θα αναγκαστεί να… ξηλωθεί. Αν η f είναι συνεχής σε διάστημα Δ και [pic], τότε ισχύει [pic] Δεν αποκλείεται να υπάρξει σήμερα και αντίδραση για τη διαιτησία, αν και στον ΠΑΟΚ δεν ψάχνουν άλλοθι για την κακή εμφάνιση.

Για παράδειγμα, αν [pic] και [pic], τότε [pic].

Μέχρι τώρα, όμως, η διοίκηση κρατά μετριοπαθή στάση, την ώρα, που ο κάθε "διαιτητάκος" αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σαν… χωριουδάκι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ [pic]

Η ανατροπή τον Μίετσελ από τον Ντάγκα είναι ο ορισμός της αποβολής, ενώ το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου είναι οφσάιντ.

Αν [pic] και [pic] (Σχ. 13), η παραπάνω ιδιότητα δηλώνει ότι: [pic] αφού [pic], [pic] και [pic].

ΘΕΩΡΗΜΑ 3ο Έστω f μια συνεχής συνάρτηση σε ένα διάστημα [pic]. Αν [pic] για κάθε [pic] και η συνάρτηση f δεν είναι παντού μηδέν στο διάστημα αυτό, τότε [pic].