Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( αφησε βαθμους ο εθνικος αστερας :: 29/1/2006 21:39:40) 

Μονομαχία Ντεμπά και Γκουγκουλάκη.

Για έλεγχο στα ΚΤΕΟ

Γραμμικές διαφορικές εξισώσεις πρώτης τάξεως

ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τα αυτοκίνητα με τους παρακάτω αριθμούς κυκλοφορίας θα περάσουν από τεχνικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ του Νομού Αττικής αυτήν την εβδομάδα: [pic]

Μοιρασιά στο Χαϊδάρι

* Επιβατηγά Ι.Χ. και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους με αριθμό κυκλοφορίας από ΥΧΝ 1000 μέχρι ΥΧΝ 4000.

Από τη Φυσική γνωρίζουμε ότι στο διπλανό κύκλωμα ισχύει ο κανόνας του Kicrhhoff.

Πολύτιμο έδαφος έχασε ο Εθνικός Αστέρας στο Χαϊδάρι (1-1). Εξάλλου, την εβδομάδα από 11 Μαρτίου μέχρι 14 Μαρτίου θα περάσουν από ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητα με τους αριθμούς:

Δηλαδή, [pic]. (1)

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο, αλλά με τη γενικότερη παρουσία τους δεν έπεισαν πως άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

* Επιβατηγά Ι.Χ. και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους με αριθμό κυκλοφορίας από ΥΧΝ 4001 μέχρι ΥΧΝ 7000.

Για να προσδιορίσουμε την ένταση, [pic], του ρεύματος που διαρρέει το κύκλωμα, είναι ανάγκη να λύσουμε τη διαφορική εξίσωση (1).

Στο 20', από σέντρα του Τριμπόνια, ο Χωριανόπουλος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο Χαϊδάρι, που όσο περνούσαν τα λεπτά έπεφτε ο ρυθμός του.

Οι κάτοχοι των παραπάνω αυτοκινήτων πρέπει να τηλεφωνούν στον αριθμό 1425 για να καθορίσουν την ακριβή ημέρα και ώρα που θα πάνε το όχημά τους για έλεγχο.

Η εξίσωση αυτή λέγεται γραμμική διαφορική εξίσωση πρώτης τάξεως.

Στο 40' το σουτ Τσουκαλίδη εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Οικονόμου.

Κατά τον έλεγχο πρέπει επίσης να έχουν μαζί τους την άδεια κυκλοφορίας, το βιβλιάριο μεταβολών και την τελευταία απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Γενικά:

Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη.

ΟΡΙΣΜΟΣ

Ο Αστέρας βγήκε οργανωμένα μπροστά και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης.

Γραμμική διαφορική εξίσωση πρώτης τάξεως λέγεται κάθε εξίσωση της μορφής [pic], όπου [pic] είναι η άγνωστη συνάρτηση και [pic],[pic] συναρτήσεις του x.

Το πέτυχε στο 62' όταν από σέντρα του Φερεκίδη ο Μήτσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Για την επίλυση της εξίσωσης αυτής: Διαιτήτευσε ο Σκουφίτσας (Αθήνας) - Αναζητούμε μια παράγουσα [pic] της συνάρτησης [pic] και έπειτα

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κοταράς, Τριμπόνιας, Χωριανόπουλος, Μουρούτης, Τσουκαλίδης, Κιούρκος (92' Πετρόπουλος), Τουρνάς (82' Κατσαρός), Γκουγκουλάκης, Κριπιντίρης, Κουκουτσέλας, Υφαντής (89' Νεντελκοβιτς).

- Πολλαπλασιάζουμε τα μέλη της εξίσωσης με [pic].

EΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Οικονόμου, Μουλόπουλος (29' Ντεμπά), Γαλάνης (49' Κακιούζης), Ζουντί, Παρασκευαΐδης, Φερεκίδης, Σανσουΐ, Ντ'Αμίκο, Μήτσης, Ναλιτζής (72' Καμαρά), Βέρβαλ.

Έτσι, έχουμε διαδοχικά [pic] [pic] [pic] [pic] [pic] [pic], όπου [pic] μια παράγουσα της [pic].