Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο παπας παραδεχτηκε το χερι του αμπονσα, αλλα αντεδρασε στα περι σκοπιμοτητας :: 5/2/2006 22:56:38) 

Οι αναπληρωματικοί παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν με κουβέρτες να ζεσταθούν από το τσουχτερό κρύο.

Συνέλαβαν ηγετικά στελέχη των «Ερυθρών Ταξιαρχιών»

2.6 ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΠΟΝΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

Νέα εμφάνιση. Η Νάντια Ντεσντεμόνα Λιότσι (φωτό) και ο σύντροφός της συνελήφθησαν χθες

Το Θεώρημα Μέσης Τιμής του διαφορικού λογισμού θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες προτάσεις της ανάλυσης, αφού με τη βοήθειά του αποδεικνύονται πολλά άλλα θεωρήματα.

"Οι πιο καθαροί στο πρωτάθλημα"

Ηγετικά στελέχη των «Ερυθρών Ταξιαρχιών» φέρεται ότι είναι τα δύο άτομα που συνελήφθησαν χθες το πρωί στο σιδηρόδρομο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ρώμη - Φλωρεντία, ύστερα από αιματηρή σύγκρουση που άφησε νεκρό έναν αστυνομικό και τραυματία άλλον ένα.

Θα χρησιμοποιήσουμε τώρα το Θ.Μ.Τ. για να αποδείξουμε τα επόμενα δύο βασικά θεωρήματα.

Ο Χάρης Παπάς για άλλη μια φορά φανέρωσε πτυχές της προσωπικότητάς του και εκτός γηπέδου.

Πρόκειται για τη 47χρονη Νάντια Ντεσντεμόνα Λιότσι και τον 37χρονο Μάρκο Γκαλέσι. ΘΕΩΡΗΜΑ

Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα παραδέχτηκε πως η επαφή της μπάλας με το χέρι του Κόφι Αμπονσά έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι, αλλά δεν παρέλειψε να απαντήσει στα παράπονα των φιλοξενούμενων για σκοπιμότητα στο παιχνίδι της ομάδας του, στο τέλος της συνάντησης:

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία από το ζευγάρι, ο Γκαλέσι έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε πέντε φορές, σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας σοβαρά άλλον ένα. Έστω μια συνάρτηση f ορισμένη σε ένα διάστημα Δ. Αν - η f είναι συνεχής στο Δ και - [pic] για κάθε εσωτερικό σημείο x του Δ, τότε η f είναι σταθερή σε όλο το διάστημα Δ.

"Ήταν σημαντική νίκη για μας.

Τρίτος αστυνομικός επενέβη και κατάφερε να τραυματίσει και να αφοπλίσει τον Γκαλέσι. ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Το χέρι του Αμπονσά είναι πέναλτι, αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι στο τέλος έγιναν εσκεμμένες ενέργειες για καθυστερήσεις.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη συνέχεια στο Αρέτσο, όπου η Λιότσι δήλωσε ότι είναι «πολιτική κρατούμενη». Αρκεί να αποδείξουμε ότι για οποιαδήποτε [pic] ισχύει [pic].

Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν δέχομαι καμία μομφή σ' αυτό".

Με βάση την αντιτρομοκρατική νομοθεσία που ισχύει στην Ιταλία από τη δεκαετία του '70, η αστυνομία μπορεί να σταματά περαστικούς και επιβάτες τρένων ή αυτοκινήτων και να ζητάει τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Πράγματι - Αν [pic], τότε προφανώς [pic]. - Αν [pic], τότε στο διάστημα [pic] η f ικανοποιεί τις υποθέσεις του θεωρήματος μέσης τιμής.

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ των παικτών της Ξάνθης μίλησε ο αρχηγός τής ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, μάλιστα, οι έρευνες αυτές έχουν ενταθεί. Επομένως, υπάρχει [pic] τέτοιο, ώστε [pic]. (1)

"Η Καλαμαριά ήταν πιο δυνατή στις μονομαχίες, αλλά εμείς δεχτήκαμε δύο αστεία γκολ, για το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα μας.

Οι δύο συλληφθέντες καταζητούνται από το 1995.

Επειδή το ξ είναι εσωτερικό σημείο του Δ, ισχύει [pic],οπότε, λόγω της (1), είναι [pic].

Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί πλησιάζει και το επαναληπτικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο" είπε ο έμπειρος αμυντικός.

Μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για τη δολοφονία του συμβούλου του υπουργείου Εργασίας Μάσιμο Ντ' Αντόνα στη Ρώμη, το 1999, και του καθηγητή και συμβούλου του ίδιου υπουργείου Μάρκο Μπιάτζι, πέρυσι, στην Μπολόνια.

Αν [pic], τότε ομοίως αποδεικνύεται ότι [pic].

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα, ο Μερκούρης Καραλιόπουλος τόνισε:

Πάνω τους βρέθηκε ένα πιστόλι που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι όμοιο με αυτό με το οποίο δολοφονήθηκαν οι δύο σύμβουλοι.

Σε όλες, λοιπόν, τις περιπτώσεις είναι [pic].

"Δεν μετράει ότι πέτυχα εγώ το γκολ, αλλά ότι κέρδισε η ομάδα.

Επίσης βρέθηκαν μία μικροσκοπική κάμερα κρυμμένη σε ένα πακέτο τσιγάρων, καθώς και ντοκουμέντα και σχεδιαγράμματα που έχουν σχέση με την προετοιμασία της δολοφονίας της υφυπουργού Εργασίας Μαρίας Γκράτσια Σεστίνι, η οποία κατοικεί στο Αρέτσο. ΠΟΡΙΣΜΑ

Έχω ξαναπαίξει στην επίθεση και γνωρίζω τη θέση", ενώ ο Άρης Γαλανόπουλος αναφέρθηκε στο επίσημο ντεμπούτο του:

Ανώτατοι αξιωματούχοι της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της αστυνομίας από διάφορες πόλεις έσπευσαν χθες το βράδυ στο Αρέτσο για να παρακολουθήσουν την υπόθεση.

Έστω δυο συναρτήσεις [pic] ορισμένες σε ένα διάστημα Δ. Αν - οι [pic] είναι συνεχείς στο Δ και - [pic] για κάθε ε σ ω τ ε ρ ι κ ό σημείο x του Δ, τότε υπάρχει σταθερά c τέτοια, ώστε για κάθε [pic] να ισχύει: [pic]

"Είμαι χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε από τη σημαντική νίκη της ομάδας.

«Το σημερινό επεισόδιο δεν με εκπλήσσει καθόλου», δήλωσε ο αξιωματούχος της Αντιτρομοκρατικής, Αρμάντο Σπάταρο, από το Μιλάνο.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ [pic]

Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και αυτό θα γίνει με τα παιχνίδια".

«Πάντα υποστήριζα ότι υπάρχει συνέχεια μεταξύ των παλαιών και των νέων "Ερυθρών Ταξιαρχιών"».

Η συνάρτηση [pic] είναι συνεχής στο Δ και για κάθε εσωτερικό σημείο [pic] ισχύει [pic].

Κατά την άποψή του, η Λιότσι ανήκει στην «παλιά φρουρά».

Επομένως, σύμφωνα με το παραπάνω θεώρημα, η συνάρτηση [pic] είναι σταθερή στο [symbol]. Άρα, υπάρχει σταθερά C τέτοια, ώστε για κάθε [pic] να ισχύει [pic], οπότε [pic].

ΣΧΟΛΙΟ Το παραπάνω θεώρημα καθώς και το πόρισμά του ισχύουν σε διάστημα και όχι σε ένωση διαστημάτων. Για παράδειγμα, έστω η συνάρτηση [pic]. Παρατηρούμε ότι, αν και [pic] για κάθε [pic], εντούτοις η f δεν είναι σταθερή στο [pic].