Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ :: 3/1/2006 19:59:58) 

ΒΟΛΕΪ Β' ΕΘΝΙΚΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Για νίκη στην Αυστρία ο Ηρακλής

Ανεβαίνει ο Φωστήρας

1. Nα βρεθούν τα όρια: i) [pic] ii) [pic].

Με στόχο τη νίκη, που θα του χαρίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους "12" του Τσάμπιονς λιγκ, φιλοξενείται απόψε (21.15) από την αυστριακή Χίπο Τιρόλ Ίνσμπρουκ ο Ηρακλής, για την 8η αγωνιστική του α' ομίλου.

Ο Φωστήρας πέτυχε τη δεύτερη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα, κάτι που σημείωσε άλλες δυο φορές φέτος. ΛΥΣΗ

Κόντρα στους ουραγούς του γκρουπ, ο Αλέκος Λεώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες των "κυανόλευκων", για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, αν και η συμμετοχή του Κλέιτον Στάνλεϊ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η ομάδα του Ταύρου, με τις πέντε εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα 2002 - 2003, συμπλήρωσε δέκα συνεχείς αγωνιστικές χωρίς ήττα.

i) Επειδή [pic] και [pic] κοντά στο 1, είναι [pic].

ΠΟΛΟ: Να παρατείνει το αήττητο των τελευταίων αγωνιστικών θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται σήμερα στην Πάτρα για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. * Ουδείς παίκτης της ομάδας με τα «μαυροκίτρινα» έπαιξε σε όλους τους φετινούς αγώνες.

Επειδή επιπλέον είναι [pic], έχουμε: [pic].

Το πρόγραμμα: Εθνικός - Ολυμπιακός (17.00), Χίος - Χανιά (17.45), ΝΟΒΑ - Π. Φάληρο (18.00), Πάτρα - ΠΑΟΚ (19.00), Γλυφάδα - Βουλιαγμένη (19.00), Πανιώνιος - Νηρέας Χαλανδρίου (19.00).

* Ο Σέζαρ Ροζάλες συμπλήρωσε 18 συνεχείς εμφανίσεις με τα χρώματα του άλλοτε «Φονέα των Γιγάντων».

ii) Επειδή [pic] και [pic] κοντά στο 2, είναι [pic].

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, η 3η αγωνιστική: ΝΕ Πατρών - Χανιά (14.00), Γλυφάδα - Εθνικός (17.30), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (18.15), Βουλιαγμένη - Ιωνικός Νίκαιας (19.00).

* Για τρίτη συνεχή αγωνιστική ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Νίκος Ζαφειρόπουλος, δέχεται από ένα γκολ.

Επειδή επιπλέον είναι [pic], έχουμε [pic].

ΤΕΝΙΣ: "Αντίο" στο τουρνουά του Όκλαντ είπε η Λένα Δανιηλίδου, που αποκλείστηκε και στο διπλό των γυναικών από τον α' γύρο, χάνοντας με παρτενέρ τη Γερμανίδα Βερ από τις Μπεϊγκελζίμερ (Ουκρανία) / Γιούγκιτς (Βοσνία) με 6-3, 7-6.

* Η σερραϊκή ομάδα γνώρισε για πέμπτη φορά την ήττα εντός έδρας.

2. Να βρεθούν τα πλευρικά όρια της συνάρτησης [pic] στο [pic] και στη συνέχεια να εξετασθεί, αν υπάρχει το όριο της [pic] στο 2.

ΣΤΙΒΟΣ: Διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί αναφορικά με την κατασκευή προπονητηρίου ρίψεων στο γήπεδο του ΑΠΘ, έδωσε στη "Μ Sports" ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Ιωάννης Αντωνόπουλος.

* Ο διαιτητής της συνάντησης Πανσερραϊκού - Φωστήρα, Γεωργούλης, στους οχτώ αγώνες που «σφύριξε» στη Β' Εθνική, τρεις έληξαν με νίκες των φιλοξενουμένων.

ΛΥΣΗ

"Οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει, όχι επειδή διαφωνεί η σύγκλητος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Χάρης Λαζαρίδης, αλλά για τεχνικούς λόγους.

Σημειώστε: όλες με 0-1.

- Επειδή [pic] και [pic] για [pic], είναι [pic].

Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του ΑΠΘ και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή για την μετατροπή του γηπέδου σε προπονητήριο ρίψεων.

* Για τρίτη συνεχή αγωνιστική ο Πατραϊκός παρέμεινε χωρίς ήττα.

Επειδή επιπλέον [pic], έχουμε [pic].

Επειδή, όμως, οι ρίψεις θα αλλοίωναν την επιφάνεια του γηπέδου και δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών συναντήσεων μεταξύ των ομάδων των σχολών, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αναζητούν πλέον μια κοινά αποδεκτή λύση", τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος και πρόσθεσε:

* Θυμηθείτε: και στον Α' γύρο Πατραϊκός και Απόλλων είχαν τελειώσει 0-0.

- Επειδή [pic] και [pic] για [pic], είναι [pic].

"Την απόφαση για την εν μέρει παραχώρηση του γηπέδου στους αθλητές του στίβου πήρε το πρυτανικό συμβούλιο.

Επειδή επιπλέον [pic], έχουμε [pic].

Η Σύγκλητος δεν έχει καμία αντίρρηση και επαναλαμβάνω ότι το ζήτημα είναι τεχνικό".

Παρατηρούμε ότι τα δύο πλευρικά όρια δεν είναι ίσα. Επομένως δεν υπάρχει όριο της f στο 2.