Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: θελει να τον αποκτησει με δανεισμο απο τον αγιαξ :: 22/1/2006 21:41:32) 

ΞΑΝΘΗ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ «Λεφτά για την Ευρώπη της γνώσης»

Α. Χωρητικότητα αγωγού

"Κόλπο γκρόσο" με Χαριστέα;

Αύξηση κονδυλίων ζητούν οι 15 υπουργοί Παιδείας

Στον αγωγό Α (εικόνα 39) προσφέρουμε φορτίο Q.

Με εντυπωσιακό τρόπο αναμένεται να ολοκληρωθεί η ενίσχυση της Ξάνθης για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Το φορτίο κατανέμεται στην εξωτερική επιφάνεια και ηρεμεί ταχύτατα.

Μετά τους Μάνσο, Ζουέλα και Μπάρκογλου, η θρακική διοίκηση κινείται και για την απόκτηση του Άγγελου Χαριστέα (φωτογραφία).

Μεγαλύτερες και αυτοτελείς επενδύσεις για την Παιδεία, χωρίς να συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, καθώς η εκπαίδευση πρέπει να θεωρείται αυτόνομο δημόσιο αγαθό.

Ας πούμε V το δυναμικό κάθε σημείου της επιφάνειας του.

Ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ και ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Π. Ευθυμίου- Β. Ρέντινγκ. Και οι δύο έκαναν λόγο για την αναγκαιότητα μιας «Λισαβώνας 2» για την Παιδεία.

Το ερώτημα που θα εξετάσουμε είναι τούτο: αν συνεχίσουμε να προσφέρουμε φορτίο στον αγωγό, τι θα συμβαίνει με το δυναμικό του;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Πανόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη, που θα αγωνιστεί στην Ξάνθη με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό αποφάσισαν να ζητήσουν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Παιδείας από τις κυβερνήσεις

Προτού μελετήσουμε το θέμα πειραματικά, ας το σκεφτούμε λίγο θεωρητικά.

Στη μεταγραφική λίστα του Γιάννη Ματζουράκη προστέθηκε και το όνομα του Ογκουνσότο και το ενδεχόμενό απόκτησής του ενισχύθηκε μετά την παραχώρηση του Μελισσά στον Εργοτέλη.

τους, στην άτυπη διήμερη σύνοδό τους που οργανώθηκε από τη χώρα μας στη Βουλιαγμένη και ολοκληρώθηκε χθες.

Το πρώτο πολύ μικρό φορτίο που θα προσθέσουμε στον, αρχικά αφόρτιστο, αγωγό θα τοποθετηθεί χωρίς να δαπανήσουμε ενέργεια.

ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ διακοπής συμβολαίου αντιμετωπίζει ο Λουτσιάνο που κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ, καθώς φέρεται να παραβίασε εκ νέου τον εσωτερικό κανονισμό σε ό,τι αφορά το ωράριο.

Ο Έλληνας υπουργός Παιδείας Π. Ευθυμίου, που προήδρευσε στη σύνοδο, ανέλαβε να στείλει επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και προεδρεύοντα της Ε.Ε. κ. Κ. Σημίτη, προκειμένου να την διαβιβάσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με την οποία από κοινού οι υπουργοί Παιδείας ζητούν αυτοτελή αύξηση κονδυλίων Παιδείας, ώστε οι στόχοι που ετέθησαν στη Λισαβώνα το 2000, να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση «ανταγωνιστική οικονομία βασισμένη στη γνώση», να στηριχθούν με εκπαιδευτικές πολιτικές, χωρίς να παραβλέπεται η πολιτιστική και κοινωνική διάσταση της εκπαίδευσης.

Από δω και πέρα κάθε προσπάθεια μας για την τοποθέτηση νέου πολύ μικρού φορτίου θα συναντά την απωστική δράση του φορτίου που υπάρχει ήδη στον αγωγό.

Κάτι που έγινε γνωστό στη διοίκηση από φιλάθλους της ομάδας, που είδαν τον Βραζιλιάνο μέσο να βρίσκεται σε κεντρικό μαγαζί της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Το μήνυμα είναι ότι ναι, πρέπει να κατασκευάσουμε μέσω της εκπαίδευσης την κοινή κοινωνία και την οικονομία μας, αλλά αυτό που κυρίως ενδιαφέρει, είναι να δημιουργήσουμε την κοινωνία, όχι μόνο θέσεις απασχόλησης», είπε χαρακτηριστικά η επίτροπος Παιδείας της Ε.Ε. κ. Βίβιαν Ρέντινγκ, υπενθυμίζοντας μαζί με τον κ. Ευθυμίου ότι Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει κατ' αρχήν ένωση αξιών και πολιτισμού και κατόπιν οικονομίας.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δαπανούμε ενέργεια.

Ο ίδιος πάντως το αρνείται κατηγορηματικά και δηλώνει:

Και οι δύο έκαναν λόγο για την αναγκαιότητα μιας «Λισαβώνας 2» για την Παιδεία.

Η ενέργεια αυτή θα αποθηκεύεται στο πεδίο του αγωγού, πράγμα που σημαίνει ότι θα αυξάνεται το δυναμικό του αγωγού.

"Δεν έμεινα μέχρι αργά.

Για τα κοινά πτυχία

Για να διερευνήσουμε τη σχέση ανάμεσα στο φορτίο του αγωγού και στο δυναμικό του, θα κάνουμε το επόμενο πείραμα.

Θα ήμουν τρελός αν το είχα κάνει αφού έχω ήδη τιμωρηθεί.

Παράλληλα, τα «κοινά πτυχία» μεταξύ ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, που είχε

Το συγκεκριμένο βράδυ ήμουν μαζί με τον Έμερσον, τον οποίο και δεν έχει καλέσει η διοίκηση".

συμφωνηθεί να θεσπιστούν στη συνδιάσκεψη των υπουργών Παιδείας της Πράγας, αρχίζουν να συζητιούνται και μεταξύ των ίδιων των πανεπιστημίων, ενώ σε μεταπτυχιακό επίπεδο οι πρώτες 3 συνεργασίες ελληνικών με γαλλικά πανεπιστήμια ξεκινούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ΠΑΕ θα καλέσει σήμερα σε απολογία και τον Έμερσον, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Η κ. Ρέντιγκ θα συναντηθεί το προσεχές διάστημα με τους πρυτάνεις 600 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, με σκοπό να ενθαρρυνθούν κοινοπραξίες σε επίπεδο 4ου-5ου έτους αρχικά, «έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να συνεχίσει τις σπουδές του από την Αθήνα στην Μπολόνια, να περάσει από το Βερολίνο και να πάρει πτυχίο από την Οξφόρδη».

«Εθνικές πολιτικές»

Η κ. Ρέντινγκ τόνισε, πάντως, ότι οι εκπαιδευτικές πολιτικές παραμένουν εθνικές. Με την ευκαιρία, ο κ. Ευθυμίου ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά, πως τα πτυχία των «κολεγίων» που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού δεν πρόκειται να αναγνωριστούν. Παράλληλα με τη σύνοδο, συνδικαλιστικές ενώσεις καθηγητών όλων των βαθμίδων και κοινωνικοί φορείς σε πανεκπαιδευτικό μέτωπο οργάνωσαν «αντισύνοδο» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην οποία διαπίστωσαν επίσης την αναγκαιότητα «αποεμπορευματοποίησης» της Παιδείας. Το Σάββατο έγιναν και δύο ογκώδεις πορείες καθηγητών, φοιτητών και μαθητών στο κέντρο της Αθήνας και στη Βουλιαγμένη με το ίδιο ζητούμενο.