Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τενις :: 2/1/2006 19:57:20) 

ΤΕΝΙΣ ΓΝΩΜΗ

2.2 Λόγοι ένταξης στις κοινωνικές ομάδες

Με το… αριστερό η Δανιηλίδου

Αυξάνεται η καχυποψία

Πρωταρχικός λόγος ένταξης του ατόμου στις ομάδες είναι η ανάγκη του να ανήκει σε ένα σύνολο και να νοιώθει την αίσθηση του «εμείς».

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα της Λένας Δανιηλίδου για τη νέα χρονιά, καθώς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Όκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, από την Σλοβένα Καταρίνα Σρεμπότνικ, με 7-5, 4-6, 6-3.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ

Οι άνθρωποι είναι όντα κοινωνικά, που χρειάζονται την επικοινωνία και τη συνεργασία για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.

Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια έχασε πολλούς πόντους στα γκέιμς που είχε σερβίς και ουσιαστικά αυτό της στέρησε τη νίκη. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο στον χώρο της διαιτησίας και σ' αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Άλλοι λόγοι ένταξης των ατόμων σε ομάδες μπορεί να είναι: "Είναι μία από τις αδυναμίες μου. Ίσως πιεζόμενοι από δημοσιεύματα, ρεπορτάζ και σχόλια οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ αντιδρούν σπασμωδικά, στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν το δημόσιο αίσθημα.

• Τα κοινά ενδιαφέροντα ή τα κοινά οικονομικά ή επαγγελματικά συμφέροντα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διατηρήσω τη θετική διάθεση που έχω και να προσπαθήσω να βελτιωθώ", σχολίασε η Δανιηλίδου.

Αν το ικανοποιούν… Αυτά οδηγούν σε ένταξη σε αθλητικούς ή πολιτιστικούς Συλλόγους, σε πολιτικά κόμματα και νεολαίες, σε ομάδες πίεσης (Σωματεία, Οργανώσεις, Σύλλογοι), σε κινήματα, όπως το οικολογικό ή το κίνημα ατόμων με αναπηρίες, σε εθελοντικές ομάδες και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. ΒΟΛΕΪ: Για το Ίνσμπρουκ της Αυστρίας αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Ηρακλή, όπου αύριο (21.15-ΕΤ3) αντιμετωπίζει την Τιρόλ για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ.

Χθες κλήθηκαν σε απολογία οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, κ.κ. Φινοκαλιώτης και Τακίδης, με την αιτιολογία ότι δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνος, όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο. • Η τάση για ταύτιση-μίμηση και η ανάγκη απόκτησης ταυτότητας που να διακρίνει τα άτομα.

Ο Κλέιτον Στάνλεϊ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε χθες και θα αγωνιστεί αύριο.

Μόνο που αργά το κατάλαβαν οι κύριοι της ΚΕΔ. Αυτή η τάση αποτελεί συνηθισμένο λόγο ένταξης των νέων σε ομάδες που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση και την ιδεολογία τους, όπως π.χ. οι ομάδες μουσικών ενδιαφερόντων, ροκ, χέβυ μέταλ, νιου γουέιβ. ΣΗΜΕΡΑ στις 15.00 θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Παπαδόπουλου στην Ευαγγελίστρια Χαλανδρίου. Το φύλλο αγώνος ήταν γνωστό από την Κυριακή το βράδυ και δημοσιεύτηκε στον Τύπο τη Δευτέρα.

• Η ανάγκη κάποιων να αναδειχτούν σε ηγέτες.

Ο εκλιπών προπονητής απεβίωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από ανακοπή καρδιάς. Προς τι, λοιπόν, οι προχθεσινές δηλώσεις των υπευθύνων της ΚΕΔ για καλή διαιτησία και άλλα παρεμφερή, τα οποία στην ουσία έβγαζαν "λάδι" τους δύο διαιτητές; Συλλυπητήρια εξέφρασαν οι περισσότερες ομάδες ανδρών και γυναικών.

Μήπως στην προσπάθεια για απονομή δικαιοσύνης και προκειμένου να μην αφήσουν δυσαρεστημένους κάποιους που θίχθηκαν από τις προηγούμενες αποφάσεις με Τρικάλη, Κοντογιαννίδη, Δούρο, Βασσάρα, οι κύριοι της ΚΕΔ ξεχνούν τα πρώτα τους σχόλια και στο τέλος αποφασίζουν το αντίθετο;

Οι κ.κ. Φινοκαλιώτης και Τακίδης κινδυνεύουν με τιμωρία. Έκαναν λάθη στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και οφείλουν να "πληρώσουν". Όμως, η καθυστέρηση λήψης της σωστής απόφασης από τα αρμόδια όργανα αυξάνει την καχυποψία των φιλάθλων ότι κάτι γίνεται στο παρασκήνιο και αφήνει σκιές πάνω στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε επισημάνει ότι έτσι όπως πάει το πράγμα με τους διαιτητές, σε λίγο θα τους ψάχνουμε με το φανάρι για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα. Ευχόμαστε να μην επαληθευτούμε.