Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αναστοπουλος μιλησε με τον κολτζο και περιμενει να μεινει ελευθερος :: 2/1/2006 18:56:10) 

Ο Γιώργος Κόλτζος (αριστερά) αποτελεί την επιλογή του Αναστόπουλου για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

290 εκατ. ευρώ για τις ζημιές από την κακοκαιρία 2. Κοινωνικές Ομάδες

Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΤΖΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Κονδύλια ύψους 290 εκατομμυρίων ευρώ πρόκειται να διατεθούν μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα. - Διακρίσεις και χαρακτηριστικά των κοινωνικών ομάδων

Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται

Ήδη, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ενέκρινε την εκταμίευση της πρώτης δόσης ύψους 34,62 εκατ. ευρώ, η οποία αφορά την κάλυψη των άμεσων αναγκών των δήμων και η κατανομή του ποσού θα γίνει μέσω του υπουργείου Εσωτερικών.

- Λόγοι ένταξης στις κοινωνικές ομάδες

Την αποδέσμευση του Γιώργου Κόλτζου από τον ΟΦΗ περιμένει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Προϋπολογισμός

- Συνοχή και διάλυση των κοινωνικών ομάδων

Ο προπονητής του Άρη γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην Κέρκυρα και βλέπει μια καλή επιλογή για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Πάχτας τα κονδύλια που θα διατεθούν προέρχονται σε πρώτη φάση από τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να μελετήσεις αυτό το κεφάλαιο μπορείς να επαναλάβεις τις έννοιες της κοινωνίας και της κοινωνικής συμπεριφοράς.

Σε προσωπικό επίπεδο, όπως λένε οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες έχουν ήδη συζητήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στον Άρη και μάλιστα όλα δείχνουν ότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν θα έχει πρόβλημα και στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης για το οικονομικό και το μέρος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να ενταχθεί στους "κίτρινους".

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η ένταξη στο ΠΔΕ πιστώσεων, ύψους 69,25 εκατ. ευρώ, που αφορούν τη χρηματοδότηση Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης για έργα αποκατάστασης των ζημιών και καταστροφών από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη λειτουργία των κοινωνικών ομάδων.

Πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδέσμευσής του από την ομάδα που ανήκει σήμερα.

Αποκατάσταση

Το διήγημα «Σιούλας ο ταμπάκος», από τη συλλογή διηγημάτων του Δ. Χατζή «Το τέλος της μικρής μας πόλης», αναφέρεται στη λειτουργία των επαγγελματικών ομάδων στην Ελλάδα τον περασμένο αιώνα.

Ο ΚΟΛΤΖΟΣ, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου του 1979, πάντως δεν έχει πολλές συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, εγκρίθηκαν πιστώσεις, ύψους 100 εκατ. ευρώ, από το ΠΔΕ του 2003, για έργα αποκατάστασης ζημιών στους οδικούς άξονες Τρίπολης - Καλαμάτας και Κορίνθου - Τρίπολης, ύστερα από σχετική πρόταση του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Λογοτεχνικά έργα, όπως «Ο Ζητιάνος» του Α. Καρκαβίτσα και «Η Γαλήνη» του Η. Βενέζη, αναφέρονται στη διαφορετική και συχνά αρνητική αντιμετώπιση κοινωνικών ομάδων που εξαναγκάζονται να ζουν στο περιθώριο της ζωής.

Έπαιξε πέντε φορές, όλες ως βασικός και τις τρεις αντικαταστάθηκε.

Επίσης, ξεκινά σταδιακά η έγκριση χρηματοδότησης των Περιφερειών της χώρας με πόρους ύψους περίπου 120 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση, για την κάλυψη των αναγκών τους.

Πολλές ταινίες αναφέρονται στα προβλήματα ομάδων που γίνονται αντικείμενο προκαταλήψεων και διακρίσεων. Εκτός από τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα έχει ακόμη αγωνιστεί και στον Πανηλειακό, φεύγοντας από τον οποίο είχε απασχολήσει και πάλι τον Άρη επί προεδρίας Αλκέτα Παναγούλια. Η «Πολίτικη κουζίνα» του Τ. Μπουλμέτη θέτει το πρόβλημα των προσφύγων της Μ. Ασίας, «Η ζωή είναι ωραία» του Ρ. Μπενίνι αφορά τις διώξεις των Εβραίων από το καθεστώς του Χίτλερ, οι ταινίες «Γκάντι» του Ρ. Αττένμπορο και «Λώρενς της Αραβίας» του Ντ. Λυν αναφέρονται στους αγώνες εθνικών ομάδων που δέχονταν τις διακρίσεις και την καταπίεση την περίοδο της αποικιοκρατίας, η ταινία της Τ. Μαρκετάκη «Λόγια της Σιωπής», για τους μη ακούοντες, θέτει τα προβλήματα αυτής της ομάδας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Αν για οποιοδήποτε λόγο οι επαφές που ξεκίνησε ο Αναστόπουλος με τον Κόλτζο δεν ολοκληρωθούν, ο Άρης παρακολουθεί και την εξέλιξη στο θέμα του Βαγγέλη Κουτσόπουλου, που επίσης εντός των ημερών αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Από τον ιστοχώρο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (www.neagenia.gr) και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας (www.ypepth.gr) μπορείς να ενημερωθείς για τη δράση εθελοντικών ομάδων. Πολλές κοινωνικές οργανώσεις βρίσκονται στο διαδίκτυο, όπως το Κέντρο Ενημέρωσης για Θέματα Ισότητας (www.kethi.gr), ομάδες πίεσης, όπως το Ινστιτούτο Καταναλωτών (www.inka.gr), ομάδες νέων (που θα βρεις από τις «ενδιαφέρουσες συνδέσεις» του ιστοχώρου της Γ.Γ.Ν. Γενιάς). Μπορείς να ενημερωθείς για τη δράση τους.

Το κεφάλαιο αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το σημαντικό ρόλο των κοινωνικών ομάδων στη διαμόρφωση της ατομικής και κοινωνικής μας συμπεριφοράς.