Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παιχνιδι εντυπωσεων με τον πετκακη :: 20/1/2006 20:42:06) 

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει γίνει πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Πετκάκη, αλλά από το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδεται

Οι απαγωγείς τούς "σέρνουν" στα δικαστήρια

Αντρέας Φραγκιάς

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΚΑΚΗ

Στο δικαστήριο θα πρέπει να δίνουν το "παρών" για τρεις τουλάχιστον μήνες ο άσος της Μάντσεστερ Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, πρώην Spice Girl, Βικτόρια Μπέκαμ. Ο Αντρέας Φραγκιάς (1921-1998) που έζησε τη φοβερή εμπειρία της εξορίας στη Μακρόνησο, έγραψε εκτενή μυθιστορήματα στα οποία μιλάει με τρόπο συμβολικό για διάφορα πολιτικά γεγονότα, όπως για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν εγκατασταθεί στα νησιά (Ο λοιμός, 1962).

Αληθινά ψέματα

Όχι επειδή παίρνουν διαζύγιο, ούτε επειδή ζητούν αποζημίωση εξαιτίας κάποιας αθετημένης διαφημιστικής συμφωνίας. Το καλύτερο ωστόσο μυθιστόρημα του Φραγκιά παραμένει το Άνθρωποι και σπίτια, ένα νεορεαλιστικό μυθιστόρημα που αποδίδει την ατμόσφαιρα της Ελλάδας μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου.

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Αλλά για να καταθέσουν σχετικά με την περιβόητη υπόθεση απαγωγής της Βικτόριας. Ο Φραγκιάς, όπως και αργότερα ο Θανάσης Βαλτινός (γενν. 1932) στη νουβέλα του Η κάθοδος των εννιά (3η έκδοση, 1984), επανέρχονται συνειδητά στον παραδοσιακό τρόπο αφήγησης.

θέμα με τον Δημήτρη Πετκάκη δημιουργείται στον Απόλλωνα.

Εκείνη που είχε οργανωθεί τον Νοέμβριο του 1999 και είχε σκοπό την "εξαφάνιση" της ίδιας και του μόλις εννέα μηνών τότε γιου της, Μπρούκλιν. Στο έργο του ο Βαλτινός συνομιλεί με την Ιστορία, ενδιαφέρεται για τις επιμέρους αφηγήσεις αυτόπτων μαρτύρων και δε σχολιάζει, ούτε κατευθύνει τον αναγνώστη.

Κύκλοι της ΠΑΕ άφηναν χθες να διαρρεύσει ότι έγινε συνάντηση μαζί του στα γραφεία της ομάδας και του υπεβλήθη πρόταση ανανέωσης, αλλά αυτός αρνήθηκε!

Το σχέδιο κατέρρευσε σχεδόν στο παραπέντε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, και τώρα οι πέντε δράστες - τέσσερις Ρουμάνοι και ένας Αλβανός από το Κοσσυφοπέδιο - βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Στο δεύτερο βιβλίο του, Το συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη (2000), που αναφέρεται στους Βαλκανικούς πολέμους και τα Μικρασιατικά, χρησιμοποιεί πολλούς αφηγητές και τις μαρτυρίες τους.

Αντίθετα το περιβάλλον του Πετκάκη τόνιζε ότι "όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων που θέλουν να τον εκθέσουν στα μάτια των φιλάθλων".

Το δε ζεύγος Μπέκαμ μπορεί να κοιμάται ήσυχα. Ιδιότυπη περίπτωση αποτελεί η Λιλή Ζωγράφου (1922-1998) που έγινε γνωστή από τη μελέτη της για το Νίκο Καζαντζάκη (Νίκος Καζαντζάκης, ένας τραγικός, 1959), αλλά και από τα μυθιστορήματά της πολλά από τα οποία προκάλεσαν θόρυβο (Η Συβαρίτισσα, 1987 κ.ά.).

Το συμβόλαιο του 23χρονου μεσοαμυντικού λήγει στο τέλος του πρωταθλήματος και στα χέρια του υπάρχουν προτάσεις από ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα παραμείνει στην Καλαμαριά.

Μέχρι κάποιος άλλος μανιακός να "ζηλέψει" την καλή τους τύχη και να θελήσει μερίδιο από αυτήν…

ΠΑΡΕΛΘΟΝ από τον Απόλλωνα αποτελεί ο Σταύρος Ζήνδρος και ο Σάσα Ραντιβόγιεβιτς. Ο πρώτος ενημερώθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους (θα συνεχίσει να προπονείται μέχρι να βρει ομάδα), ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας πέρασε από τα γραφεία και έλυσε το συμβόλαιό του. Ο Ραντιβόγιεβιτς χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σήμερα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ της διοίκησης προεξάρχοντος του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Δαμήλου, θα παραβρεθεί σήμερα στα εγκαίνια του γραφείου της ΕΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη. Ο Καλαματιανός παράγοντας θα συνοδεύεται από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Λαζαρίδη και από το μέλος της διοίκησης Γιάννη Μαυρόπουλο. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τη Δευτέρα στην παρουσίαση του βιβλίου "Απόλλων" που έγραψε ο Γιώργος Βιβιλάκης.