Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανα τραυματιας :: 3/1/2006 19:19:14) 

ΞΑΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Δύο νέες εκδόσεις λαϊκών ομολόγων

Παρατηρήσεις:

Χειρουργείο για τον Οουεν

Παρά τη μικρή ανταπόκριση της πρώτης

1. Ο νόμος ισχύει για σώματα που μπορούν να θεωρηθούν ως υλικά σημεία.

Σε εγχείρηση στο δεξί πόδι υποβλήθηκε χθες ο Μάικλ Όουεν (φωτογραφία).

Κατώτερη των προσδοκιών της κυβέρνησης ήταν η ανταπόκριση των αποταμιευτών στην πρόσφατη έκδοση των λαϊκών ομολόγων.

Ισχύει, όμως, και στην περίπτωση που τα σώματα είναι φορτισμένες μονωτικές σφαίρες.

Στον 25χρονο Άγγλο διεθνή της Νιουκάστλ τοποθετήθηκε ειδικό "καρφί" στο μετατάρσιο, όπου υπέστη κάταγμα στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και η επάνοδός του υπολογίζεται τον Μάρτιο. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, η έκδοση δεν καλύφθηκε καν, αφού οι εγγραφές αντιπροσωπεύουν ποσό 803.964.000 ευρώ, σε σύνολο προσφερόμενου ποσού 1 δισ. ευρώ.

Τότε, ως απόσταση r παίρνουμε την απόσταση των κέντρων τους.

"ΕΠΙΘΕΣΗ" στον νέο επενδυτή της Πόρτσμουθ, Αλεξάντερ Γκαϊνταμάκ, πραγματοποιούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης…

Συνολικά, 87.651 αποταμιευτές ανταποκρίθηκαν, ενώ τελικά θα ικανοποιηθούν οι 86.251 αφού βρέθηκαν και 1.400 άκυρες εγγραφές.

Εάν οι σφαίρες είναι μεταλλικές, πρέπει η απόσταση τους να είναι μεγάλη σε σχέση με τις διαστάσεις τους, ώστε να μην επηρεάζει καθεμιά την κατανομή του φορτίου στην άλλη

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του Ρώσου, που απέκτησε το 50% των μετοχών της "pompey" (η περιουσία του υπολογίζεται στο 1,5 δισ. ευρώ) έχει στο παρελθόν συνδεθεί με λαθρεμπόριο όπλων στην Αγκόλα, ενώ έχει κατηγορηθεί για επαφές με τη ρωσική μαφία.

Λειψή ενημέρωση

2. Το ότι το μέτρο της δύναμης είναι αντιστρόφως ανάλογο με το τετράγωνο της απόστασης σημαίνει ότι αν διπλασιάσουμε την απόσταση, το μέτρο της δύναμης θα γίνει 4 φορές μικρότερο, αν τριπλασιάσουμε την απόσταση, το μέτρο θα γίνει 9 φορές μικρότερο κ.ο.κ.

Όσο για τον υιό Γκαϊνταμάκ, κι αυτός ενεπλάκη πρόσφατα σε σκάνδαλο "ξεπλύματος" παράνομου χρήματος στο Ισραήλ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι η μη ικανοποιητική προσέλευση οφείλεται στην ανεπαρκή ενημέρωση του κοινού.

Αντίστοιχα θα συμβαίνουν, όταν ελαττώσουμε την απόσταση.

ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ εντατικής θεραπείας είναι από χθες ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Γι' αυτήν ευθύνεται, πάντως, το ίδιο το υπουργείο, το οποίο, θέλοντας να αποτρέψει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση, απέφυγε τη διαφήμιση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο άλλο άκρο, της μικρής προσέλευσης.

Τώρα, όμως, το μέτρο της δύναμης αυξάνεται.

Η πορεία της υγείας του θρυλικού Αργεντινού της Ρεάλ Μαδρίτης, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην καρδιά, βαίνει διαρκώς βελτιούμενη. Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η ανταπόκριση των τραπεζών δεν ήταν ιδιαιτέρως θερμή με αποτέλεσμα να αποθαρρυνθούν, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι.

ΠΙΝΑΚΑΣ I Σωματίδιο – Φορτίο - Μάζα Ηλεκτρόνιο - qe = 1,6x10­19 C - me= 9,1x10­31 kg Πρωτόνιο - qp = 1,6x10­19 C - mp= 1,67x10­27 kg

ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσεπ Γκουαρντιόλα: ο 35χρονος άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα υπέγραψε στην Ντοράδος Κουλιακάν. Σύμφωνα, εξάλλου, με τραπεζικές πηγές, οι αποταμιευτές αποθαρρύνθηκαν από τις διαδικασίες, αφού όσοι δεν είχαν μερίδα στο Σύστημα Άυλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου έπρεπε να δημιουργήσουν μιας και αυτό απαιτούσε διπλή επίσκεψη στην τράπεζα.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ το συμβόλαιό του με την Μπάγερν ο Βιλί Σανιόλ.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί αποθαρρύνθηκαν από το μικρό ποσό του πλαφόν (τα 10.000 ευρώ), αφού έκριναν ότι δεν άξιζε τον κόπο η διαδικασία για μια μικρή επιπλέον απόδοση.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, που είχε αποκτηθεί από τη Μονακό το 2001, υπέγραψε ως το 2010. Μια άλλη κατηγορία αποταμιευτών, πάντως, δεν διέθετε καν τα 10.000 ευρώ, αφού μάλιστα έπρεπε να τα δεσμεύσει για έναν χρόνο.

"ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" στον ρατσισμό έβγαλαν οι κορυφαίοι Σκανδιναβοί ποδοσφαιριστές.

Μάιο - Σεπτέμβριο

Είκοσι παίκτες από τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, ανάμεσα στους οποίους και οι Τόμασον, Κάρεου, Λίτμανεν, Κάλστρομ, Χίπια μετέχουν στη σχετική "εκστρατεία" κατά των κρουσμάτων ρατσισμού, με το σύνθημα "το μόνο χρώμα που ενδιαφέρει είναι αυτό της φανέλας"…

Ωστόσο, ο κ. Νίκος Χριστοδουλάκης δήλωσε χθες ότι είναι ικανοποιημένος από την υποδοχή που επεφύλαξαν οι επενδυτές στην πρώτη έκδοση των ειδικών τίτλων αποταμίευσης, όπως λέγονται. ΑΠΕΡΡΙΨΕ ο Φρέντι Άντου την πρόταση της γενέτειράς του, Γκάνας, να αγωνιστεί με τα χρώματά της στο Μουντιάλ 2006. Μάλιστα, είπε ότι θα υπάρξουν δύο ακόμη ισόποσες εκδόσεις των 800.000 ευρώ η κάθε μία, το Μάιο και τον Σεπτέμβριο. Ο 17χρονος Άντου είναι πλέον Αμερικανός υπήκοος και θα διεκδικήσει ν' αγωνιστεί στο Μουντιάλ με τις ΗΠΑ.

Οι 86.251 αποταμιευτές με έγκυρες εγγραφές θα μπορέσουν, κατόπιν αυτών, να ικανοποιηθούν για το 100% των τίτλων που ζήτησαν. Έτσι, αύριο θα διατεθούν από το υπουργείο Οικονομικών 8.039.640 τίτλοι των 100 ευρώ στους δικαιούχους.