Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ενδεκαδα αγωνιστικης :: 5/2/2006 22:20:00) 

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Κατά προτεραιότητα οι ενοικιάσεις σπιτιών για το 2004

2.3. Όργανα ηλεκτροστατικών μετρήσεων

1. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ατρόμητος Σειρά προτεραιότητας θα κρατήσουν οι δύο κοινοπραξίες που ανέλαβαν τη διαχείριση του προγράμματος ενοικίασης κατοικιών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

1. Ηλεκτρικό εκκρεμές

2. ΠΕΤΚΑΚΗΣ Απόλλων Καλ. Όσοι επιθυμούν να νοικιάσουν το σπίτι τους, για το καλοκαίρι του 2004, μπορούν ν' απευθυνθούν από τώρα στις προσωρινές τηλεφωνικές γραμμές των δύο εταιρειών.

Αποτελείται από μία ή από δύο επιμεταλλωμένες μικρές σφαίρες από πολυστυρένιο (πολλές φορές χρησιμοποιείται και ψίχα κουφοξυλιάς) που έχουν διάμετρο περίπου 16mm.

3. ΟΥΝΤΕΖΕ ΠΑΟΚ

Τα τηλέφωνα είναι: "Ελληνική Φιλοξενία" 210-6849222 και "Alpha" Φιλοξενία 210-3266156. Κάθε σφαίρα κρέμεται από ένα κεντρικό στέλεχος με νήμα από μετάξι, το οποίο είναι μονωτικό.

4. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Ηρακλής

Οι δύο κοινοπραξίες αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια "λίστα" προτεραιότητας χωρίς καν να έχει ψηφιστεί ο σχετικός νόμος. Χρησιμοποιείται για να διαπιστώσουμε αν ένα σώμα είναι ηλεκτρισμένο.

5. ΓΚΟΥΜΑΣ Παναθηναϊκός

Οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ επισήμαναν πως δεν έχουν ακόμα (;) συμφωνηθεί οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η πιστοποίηση των σπιτιών, κι αυτή είναι μία αιτία κωλυσιεργίας. Το ολικό ύψος του οργάνου είναι περίπου 110mm.

6. ΜΠΙΣΚΑΝ Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, ο οποίος θα πιστοποιήσει τις κατοικίες, δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος για παράδειγμα θα αναλάβει τον καθαρισμό των σπιτιών, την τροφοδοσία τους και με ποιο τρόπο θα εξασφαλίζεται οικονομικά ο ιδιοκτήτης αν η εταιρεία που θα αναλάβει το σπίτι του "ξεμείνει" από πελάτες. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ηλέκτρισης ενός σώματος.

7. ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ Πανιώνιος

Την ίδια στιγμή πάντως στην αγορά, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από διάφορα γραφεία που "κλείνουν" από πριν συμβόλαια απευθείας με ιδιοκτήτες προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες κατοικίες.

8. ΕΜΕΡΣΟΝ ΑΕΚ 9. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΚ 10. ΚΛΕΙΤΟΝ Απόλλων Καλ. 11. ΜΙΕΤΣΕΛ ΠΑΟΚ

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.

Η νίκη επί της Ξάνθης είναι η μοναδική από το 1989, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Α' Εθνική. Μία επιτυχία που ήρθε με μεγαλύτερη ευκολία απ' όσο θα περίμενε κανείς, ενδεικτική των δυνατοτήτων που έχει φέτος ο Απολλων. Η γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού φαντάζει πλέον ως εφικτός στόχος για τους Καλαμαριώτες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΝΤΟΣ

Μετά το κάζο της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε την ταυτότητα του και οδήγησε την ΑΕΚ σε μία σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία. Η είσοδος του Καπετάνου στο παιχνίδι σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του Έμερσον δίπλα στον Κατσουράνη και του Λυνμερόπουλου πίσω από τον νεοεισελθόντα φορ, έδωσε πνοή στην ομάδα του που εξασφάλισε το αποτέλεσμα.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Το πετυχημένο σερί του Ηρακλή σταμάτησε χθες στην Τούμπα. Σε λευκό φόντο εξαιτίας του χιονιά ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το νικηφόρο αποτέλεσμα, περνώντας στην τέταρτη θέση και αφήνοντας τον αντίπαλο του στην Πέμπτη. Βάση αποτελεσμάτων οι δύο συμπολίτες θα τραβήξουν την κούρσα της ευρωπαϊκής διεκδίκησης μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου.