Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η αποβολη του φερστερ στοιχισε στην αελ :: 29/1/2006 19:41:16) 

Ο Πέτκοβιτς άνοιξε το σκορ αφού η μπάλα θα περάσει από έναν όμιλο παικτών, αιφνιδιάζοντας τον Κοτσόλη.

Ρουσόπουλος: «Μια θετική εξέλιξη»…

Παράδειγμα 15

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΕΡΣΤΕΡ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Με διαφορετικό τρόπο υποδέχθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τη συμφωνία που επετεύχθη στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. Το εκδρομικό ψυγείο

Γερμανικό νούμερο

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Θ. Ρουσόπουλος δήλωσε ότι η κοινή δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι «μια θετική εξέλιξη», τη χαρακτήρισε όμως ταυτόχρονα «έναν συμβιβασμό που αφήνει ανοικτά όλα τα περαιτέρω ενδεχόμενα».

Σε ένα εκδρομικό ψυγείο (ένα μεγάλο κουτί με τοιχώματα από παχύ φελιζόλ, ώστε να μην ανταλλάσσει θερμότητα με το περιβάλλον) βρίσκονται 20 κουτάκια αναψυκτικού θερμοκρασίας 10 °C το καθένα μάζας 0,35 kg (0,33 kg αναψυκτικό και 0,02 kg Αλουμίνιο).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2 1 ΛΑΡΙΣΑ

Αντίθετα, η ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ τονίζει, ότι «οι "15" άφησαν ανοιχτό το παράθυρο του πολέμου» και υποστηρίζει πως «με την απόφαση που πήραν κοροϊδεύουν τους λαούς». Κάποιος από την παρέα προσθέτει ένα καρπούζι 5,0 kg και θερμοκρασίας 28 °C.

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλλιθέα, που επικράτησε 2-1 της Λάρισας.

Κατηγορεί επίσης την ελληνική κυβέρνηση ότι από τη θέση τής προεδρίας είναι συνένοχη στη λήψη μιας επικίνδυνα δημαγωγικής απόφασης που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ΗΠΑ. Ποια θα είναι η τελική θερμοκρασία που θα έχουν τα αναψυκτικά και το καρπούζι.

Στο παιχνίδι, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο κι η αλήθεια είναι ότι πολλά κρίθηκαν από την τραβηγμένη απόφαση του διαιτητή Φωτιάδη να αποβάλει τον Φέρστερ στο 22'.

Ο ΣΥΝ από την πλευρά του επισημαίνει ότι η ελληνική προεδρία προώθησε μια κοινή απόφαση των «15», που όμως βρίσκεται πίσω από τις διαθέσεις των εκατομμυρίων Ευρωπαίων που διαδήλωσαν το Σάββατο.

Λύση:

Με την Καλλιθέα να προηγείται 1-0 από το 20' με το γκολ του Πέτκοβιτς (το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε από πολλά πόδια και ξάφνιασε τον Κοτσόλη), ο Γερμανός έχασε την ψυχραιμία του μετά το σκληρό τάκλιν του Ραντοβάνοβιτς κι απώθησε τον Σέρβο που έπεσε στο έδαφος λες και τον… πυροβόλησαν.

Την ίδια στιγμή τα μέλη της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας που συνεκλήθη χθες στη Βουλή ψήφισαν κατά πλειοψηφία - ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. - το σχέδιο νόμου για την ίδρυση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ). Θεωρούμε κατ' αρχήν ότι το αναψυκτικό έχει την ίδια περίπου ειδική θερμότητα με το νερό, καθώς και με το καρπούζι, που αποτελείται από νερό κατά 95%.

Ο Γερμανός είδε την κόκκινη, αλλά η ΑΕΛ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 36' με σουτ του Βέλα Τζούνιορ.

Την κατηγορηματική αντίθεσή της εξέφρασε η εκπρόσωπος του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ η Μαρία Δαμανάκη, μολονότι θεώρησε ότι το ΕΣΕΠ προχωρά ένα βήμα μπροστά, επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια. Υποθέτουμε ότι δεν έχουμε σημαντική απώλεια θερμότητας στο περιβάλλον και θεωρούμε αμελητέα τη θερμότητα που πήρε το φελιζόλ του ψυγείου.

Πριν χαρούν το γκολ τους οι Θεσσαλοί, ο Πέτκοβιτς χτύπησε και πάλι νικώντας τον Κοτσόλη με νέο σουτ στο 38'. Συνεπώς, εφαρμόζοντας την αρχή: «θερμότητα που κερδήθηκε = θερμότητα που χάθηκε» βρίσκουμε την άγνωστη θερμοκρασία. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε για την ισοφάριση, ο Σέρμπαν είχε δύο εξαιρετικά σουτ (52', 56') ελάχιστα έξω, ενώ στο 76' ο Παπακώστας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε, αλλά ο Μπαρτζώκας μπλόκαρε τη μπάλα.

Για κάθε κουτάκι αναψυκτικού θα έχουμε: [pic]

Ο Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης) "κιτρίνισε" τους Ραντοβάνοβιτς, Μιγιάτοβιτς, Κλέμπερ.

Συνεπώς: [pic] ή [pic] ή [pic], απ' όπου, λύνοντας ως προς θτελ, βρίσκουμε: θτελ = 17,7 °C. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαρτζώκας, Κουλακιώτης, Μιγιάτοβιτς, Καρατζάς, Σιλά (75' Κλέμπερ), Τσιώλης, Βενέτης, Μπεΐ, Πέτκοβιτς (90΄ Πασάς), Κουτσοσπύρος, Ραντοβάνοβιτς (59' Γκεοργκίεφ) ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Φέρστερ, Κατσιαρός, Καλαντζής (67' Παπακώστας), Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης (46' Γκούγκα), Σέρμπαν, Σπάσιτς (67' Μπαχράμης), Διγκόζης.