Παράλληλη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο γιωργος σιγαλας εστειλε το μηνυμα προς καθε κατευθυνση :: 22/1/2006 21:31:38) 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Όποιος φθάσει πρώτος…

2.10 Χωρητικότητα αγωγού

Συστράτευση για την Ευρωλίγκα

Με σειρά προτεραιότητας οι 120 θέσεις του ακροατηρίου

Ας μελετήσουμε το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται γύρω από ένα φορτισμένο μεταλλικό αγωγό.

Ο Γιώργος Σιγάλας (φωτογραφία) ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση του Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Με σειρά προτεραιότητας μέχρι να συμπληρωθούν οι 120 θέσεις, που έχουν προβλεφθεί για το ακροατήριο, θα εισέρχονται στην ειδικά διαμορφωμένη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τη δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη.

Στην εικόνα 35 ο μεταλλικός αγωγός φορτίστηκε αρνητικά με την προσφορά σε αυτόν ηλεκτρονίων.

Ο "Ράμπο" είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μικρούς θαυμαστές του και να απαντήσει σε κάθε απορία τους. Οι θέσεις του ακροατηρίου προορίζονται όχι μόνο για τους συγγενείς των θυμάτων και των κατηγορουμένων, αλλά και για όποιον άλλο θελήσει να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα και να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι την εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας, ώστε να διασφαλιστεί η δημοσιότητα της δίκης.

Τα ηλεκτρόνια, επειδή απωθούνται, κατανέμονται στην εξωτερική του επιφάνεια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (της τάξης των 10-8 s) ηρεμούν.

Μια μέρα πριν, μετά τον αγώνα του Άρη με το Μαρούσι μίλησε -ως είθισται- "έξω από τα δόντια" και περιέγραψε επακριβώς την τωρινή κατάσταση στον Άρη.

Ωστόσο, επειδή οι θέσεις είναι εκ των προτέρων καθορισμένες θα τηρείται αυστηρά και σε καθημερινή βάση η σειρά προτεραιότητας προσέλευσης των ενδιαφερομένων.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα σημεία της εξωτερικής επιφάνειας και του εσωτερικού του αγωγού έχουν το ίδιο δυναμικό.

Σε ερώτηση εκπροσώπου των ΜΜΕ να σχολιάσει την προσωπική απόδοσή του, που είναι τελείως διαφορετική και προς το καλύτερο, από τη μέρα που ανέλαβε ο Ματζόν, απάντησε:

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας θα πρέπει να έχουν προσέλθει στον χώρο των Φυλακών του Κορυδαλλού για να… πάρουν σειρά.

Η εξήγηση είναι απλή:

"Ξέρω τι συμβαίνει.

Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των 120 ατόμων οι αστυνομικοί δεν θα επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν άλλον, διότι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου απαγορεύεται να βρίσκεται οποιοσδήποτε δεν έχει κάθισμα.

εάν όλα τα σημεία δεν είχαν τελικά το ίδιο δυναμικό, θα υπήρχε μόνιμη μετακίνηση φορτίων εξαιτίας διαφορών δυναμικού.

Ήξερα τι μπορώ να κάνω και ξέρω τι μπορώ να κάνω.

Πάντως, όλοι όσοι βρεθούν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας θα έχουν πρώτα περάσει από τα δύο μηχανήματα ελέγχου που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Τέτοια μετακίνηση θα σημαίνει παραγωγή έργου εκ του μηδενός και δεν παρατηρείται.

Σε μια ομάδα μετράει η 'χημεία'.

Λέμε ότι η εξωτερική επιφάνεια κάθε φορτισμένου μεταλλικού αγωγού είναι ισοδυναμική.

Με το νέο προπονητή προσπαθούμε να βρούμε καλύτερη 'χημεία'.

Εικ. 35

Δεν χρειάζεται να επικεντρωνόμαστε σε έναν παίκτη και να ψάχνουμε για gossip.

Η εξωτερική επιφάνεια φορτισμένου μεταλλικού αγωγού που είναι σε ηλεκτροστατική ισορροπία είναι ισοδυναμική.

Ο Άρης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να ανέβει επίπεδο και να παίξει στην Ευρωλίγκα.

Από δω και πέρα όταν θα λέμε "το δυναμικό ενός μεταλλικού αγωγού", θα εννοούμε το δυναμικό κάθε σημείου της εξωτερικής του επιφάνειας.

Αυτός είναι ο στόχος δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Πρέπει να παίξει στην Ευρωλίγκα γιατί το αξίζει. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο του μπάσκετ στην πόλη και ο Άρης προσπαθεί να το κάνει αυτό. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο σε όλα τα πράγματα, ακόμα και σε σας (σ.σ. Τύπος). Οι φίλαθλοι είναι οι πρώτοι που έχουν δώσει εξετάσεις". Συνέχισε τονίζοντας πως "ο προπονητής ξέρει τι θέλει και ξέρει τι μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη. Σου δίνει να καταλάβεις. Το βλέπει και ξέρει τι θέλει".

Γ. ΣΥΡ.